Cu toții ne dorim să ne dezvoltam în fiecare an, reprezentând încredere și stil în orice circumstanță. Odată cu venirea sezonului cald, este timpul pentru noi să începem să ne concentrăm pe îngrijirea picioarelor noastre. Acest lucru poate fi făcut în modul potrivit, prin asigurarea unui rezultat frumos și uimitor.

O modalitate de a face acest lucru este prin oferirea unei pedichiuri. Pedichiurile nu numai că adaugă instant frumusețe picioarelor tale, dar te fac și să te simți mult mai încrezător prin exprimarea liberă a stilului tău. Acest sezon, există mai multe modele de pedichiuri trendy, care vor aduce un look modern la picioarele tale.

Iată cinci dintre cele mai în vogă modele de pedichiura in sezonul cald:

  1. Pedichiura Mirror Shine

Pedichiura Mirror Shine oferă un look șlefuit, care vine în nuanțe variate, care se pot potrivi stilului și culorii preferate. Unghiile sunt lăcuite în mod usual și apoi se aplică o baie de aburi specială pentru o strălucire netedă și bine bețișoară. Acest look elegant și modern este ideal pentru o zi plină de evenimente speciale.

  1. Pedichiura dungată

Stropită cu dungi, această pedichiură oferă un aspect viu și modern. Și, ce este interesant, dungile se pot realiza într-o gamă diversă de culori. Acest lucru îți permite să personalizezi unghiile tale populare și să adaugi un punct de interes.

  1. Pedichiura florala

Pedichiura florală este unul dintre cele mai îndrăgite modele de decorare unghii. Creați o varietate de modele decorative florale și victoriene, datorită abilității de diferențiere a artiștilor profesioniști. Aceste adăugări de mare artă îți vor da acea strălucire și poți să te bucuri de fiecare zi.

  1. Pedichiura ombré

Popular, în acest sezon, ombré este exact ce ai nevoie de la unghiile tale. Te poți bucura de efecte contrastante atunci când adaugi nuanțe vibrante și unghii moi ombré. Acest model de pedichiură le pune în evidență instantaneu și le va face să fie mai în centrul atenției.

  1. Pedichiura geo

Modelele geometrice modernizează și îți aduce glamour look-ului tău. Te poți juca cu culori variate, adăugând triunghiuri, cercuri sau linii, care se potrivește cu stilul tău unic și personalitatea ta. Puteți, de asemenea, amesteca și combina modelele pentru a obține look-ul perfect!

Cum să duci aceste modele pedichiura la întregul lor potential

După cum vedeți, sunt mai multe modele de pedichiuri trendy care se pot realiza în sezonul cald. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a vă asigura că ați obținut un look ideal și pentru a face ca pedichiura dvs. să reziste cât mai mult posibil:

• Înainte de a vă aplica vreun design, asigurați-vă că unghiile sunt curățate în mod corespunzător. Asigurați-vă că degetele și unghiile sunt curățate cu un scrub de unghii și un burete.

• Alegerea ojei potrivite. Cea mai bună jumătate a unghiilor bine îngrijite este o ojă durabilă și rezistentă la zgârieturi. Unghiile îmbrăcate într-o culoare puternică sunt întotdeauna favorabile și îți vor lăsa un pic mai multe impressione.

• Utilizați un tratament hidratant. Nimeni nu dorește pielea uscată și încrețită pe picioare. Dacă doriți să vă bucurați de designul pedichiurii pentru mai mult timp, un tratament hidratant cremos sau chiar un ulei de masaj poate face minuni pentru armonizarea aspectului dvs.

• Lasati unghiile sa se usuce temeinic. Niciodată nu este bine să utilizați prosopul sau aerul rece pentru a usca oja intarita. Cele mai bune moduri în care puteți face acest lucru sunt lăsându-l pe deoparte și lăsându-l să se usuce corespunzător sau folosind o uscător de unghii cu lumina LED.

Din sezonul cald în sezonul rece și chiar în anotimpuri, pedichiurile sunt întotdeauna preferate și concepute după preferințele personale ale oricărei femei. Pedichiurile nu numai că propun un aspect frumos, ci și relaxant și sunt potrivite pentru purtarea încrederei și a stilului în orice ocazie.

Prin adăugarea unuia dintre aceste modele populare de pedichiura la lookul tău, vei obține un look modern și proaspăt la picioarele tale. Unele pedichiuri oferă efecte contrastante și unghii scăldate, în timp ce altele sunt cu adevărat opulente, cu flori și modele dinamice.