Fiecare an vine cu noi tendinte si stiluri de moda. In 2021, baietii isi pot schimba infatisarea de nenumarate ori si sa arate mai bine prin schimbarea unei frizuri simple.

Tendintele in moda capilara a baietilor evolueaza continuu, prezentandu-si noile stiluri si oferind o varietate de formatii interesante, relevante in moda curenta. Pentru a va putea alege o coafura adecvata stilului, tendintelor si dorintelor dvs., luati in considerare cateva dintre cele mai cunoscute frizuri pentru baieti in 2021:

I. Frizuri scurte si corte

  1. Frizuri stil scurt

Acesta este unul dintre cele mai populare stiluri folosite de multi actori si cantareti. Acest tip de coafura este versatil si se poate potrivi cu aproape orice stil de imbracaminte. Parul este tuns scurt pe tot conturul capului si cuvaria fruntii, iar varfurile parului sunt usor ondulate , ceea ce adauga un plus de stil si textura coafurii.

  1. Frizura de combinatie scurta

Un alt stil foarte popular in 2021 este frizura de combinatii scurte. Acesta presupune tunderea parului scurt pe laterale si spate, in timp ce fata este mai lunga, iar parul din varful parului este ondulat pentru efect.

  1. Frizura pompadour

Frizura pompadour se mai poate numi si „frizura quiff” si este intotdeauna in topul tendintelor. Acest stil include tunsul parului scurt pe laterale si cresterea parului mai lung in partea superioara. Parul din partea superioara este aranjat in sus, in acelasi timp oferindu-i volum si textura. Cu toate acestea, este important sa aveti destul par pe partea superioara pentru a realiza un efect corect.

II. Frizuri medii

  1. Frizura cios-bocs

Frizura cios-bocs reprezinta stilul perfect daca doriti sa mergeti usor-usor catre un stil mediu. Se intampla ca parul sa fie unsuros pe laterale, cresterea fiind mai potrivita la barba. Acesta este un stil versatil, putand fi adaptat pentru a se potrivi cu orice stil de imbracaminte.

  1. Frizura side-swept

Frizura side-swept este un stil foarte popular in special in randul actorilor si muzicienilor. Se produc mai multe tunsori in care parul este aranjat de-a lungul fetei si aruncat pe partea lateral sau in spate. Acest stil poate fi adaptat la orice forma a fetei si confera un aer modern si modern.

  1. Frizura medium spiky

Frizura spiky medie este una dintre cele mai populare stiluri pentru baieti in 2021. Creat prin tunderea parului la lungime medie si modelarea lui cu putin produs pentru par, ceea ce creeaza cauciucuri sau bucle precise si adauga volum si textura la par.

III. Frizuri lungi

  1. Frizura wavy bun

Frizura wavy bun reprezinta o schimbare usoara fata de stilul scurt si este un stil interesant pentru baietii care doresc sa se afle in tendintele actuale. Acest stil presupune cresterea parului pana la nivelul barbiei si aranjarea lui bucle in stilul lor natural sau chiar ondulandu-l cu ajutorul unui ondulator.

  1. Frizura alungita

Aceasta coafura este una dintre cele mai populare pentru baieti in 2021 si se refera la tunderea parului usor mai lung pe partea superioara si mai scurt pe laterale. Acest stil adauga mai multa lungime parului si un plus de stil.

  1. Frizura dreadlocks

Frizura dreadlock nu este noua pentru 2021, dar este inca in tendintele in materie de moda. Tradicional, aceasta frizura presupune impletirea parului lung si indesirea acestuia cu substante speciale, astfel incat sa creeze cozi intesate pe cap.

In concluzie, cu numeroase stiluri disponibile pentru baieti in anul 2021, exista o multime de optiuni de frizuri de care sa va bucurati. Fie ca optati pentru coafuri scurte si corte, medii sau cu lungime maxima, nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti gasi o frizura care sa se potriveasca aspectului si stilului personal. Oricare ar fi alegerea dvs., pastrati-va constant imaginatia si experimentati-va cat mai mult cu stilurile pana cand gasiti cea potrivita pentru a va imbogati stilul.