Netflix inca se bucura de un succes record in 2021 si inca de la inceputul anului au lansat mai multe filme amuzante, emotionante si chinuitoare. Cine a vazut prea putine filme Netflix in 2021, a pierdut cateva dintre cele mai bune filme pe care le-a lansat Netflix pana acum. Asadar, daca esti in cautarea unui film interesant de urmarit peste weekend, fii vigilent si alege unul care a fost lansat in 2021.

Iata lista cu cele mai bune filme Netflix 2021 si verifica-le daca vrei sa te bucuri de anul in care traim cu cel mai bun material Netflix.

 1. MARELE CURS

Cel mai bun film Netflix al anului 2021 a debutat pe platforma in februarie. Este un film de comedie amestecat cu drama, care urmareste aventura petrecuta intr-un cadru urban complex. Acesta poarta mesajul unei presupuneri simple si adevarate – “Uneori, a schimba viitorul incepe cu a schimba presupunerile noastre despre trecut”. Undergiven de scenariu, regia si jocuri competente ale actorilor, este un film care iti cucereste inima si te inspira sa traiesti viata si sa lupti mai tare.

 1. PIETRELE lui KETTELER

Acest film a aparut pe Netflix in lunile maipentru a primi o multime de aclamatii. Subtil conectat, dramaturgia vorbeste despre pasiunea, curajul si devotamentului unui orfelinat ranit, dorind sa dea mai departe visele pierdute. De asemenea, povestea de actiune se impleteste adanc cu istoria si spiritualitatea, oferindu-ti experienta unui film care te va tencui aproape ore intregi.

 1. VALHALLA

“Valhalla” este unul dintre cele mai bune filme Netflix 2021, iar acest thriller australian te va lasa cu sufletul la gura. “Valhalla” merge dincolo de traditiile vikingilor. Acest thriller de actiune urmareste patru prieteni unind fortele pentru a salva prietenia lor si razbuna bunicul,care nu mai poate sa se apere singur. Cu un uimitor scenariu si o regie coloana sonora, aceasta pelicula ne ofera o mostenire straveche, incurajandu-ne sa gandim independent si sa luptam contra tuturor stelelor.

 1. LOCUL TACUT

Acest horror simplu si inspaimantator are un geniu pregnant, care te va lua pe o calatorie fantasmagorica prin taramuri misterioase. Cu un scenariu neprevazut si efecte de efect, filmul nu doar te atrage, ci te consume in lumea sa. Cu o perspectiva soft, “The Silent Place” are intotdeauna un final uimitor si poate dezvalui mistere ascunse atunci cand te astepti cel mai putin.

 1. RAI

Rai este un thriller cu multe actiuni mistuitoare si dialooge inspirate. Scenariul urmareste obscuritatea si omul anti-erou. Acest film aduce vigoarea si avaritia moderna in aceasta epoca, aratandu-ti lumina si intunericul, in mod egal si echilibrat. chiar daca se termina cu inceputul a ceva, ceea ce vedem poate spune mai mult despre mine si ti se poate aplica chiar si tie.

 1. THE MILLIONAIRE’S WIFE

Acest film intunecat are o poveste care captiva. Acesta aduce lumina asupra crimei laterale si asupra acelora care il fac. Acesta populateaza lumea ciudata a bogatilor si a prostilor, care are un rand propriu de drepturi si legea. Cu un secvent de actiune siriac si un scenariu complex, acesta film iti arata barierele intr-o societate media, nedreptatile si chinurile cumplite ale victimelor acesteia.

 1. GOST IN APARATMENT

Acest film misterios pleaca intrebari asupra conexiuni si umbre adincitoare. Aceasta pelicula captivanta urmareste cresterea macabra a unui student de anul unu, care gasese cazul lui Gost- in locuinta sa. Povestea taie adanc in asemenea oameni si le lasai sa se prezinte si sa se bucure de felul lor de a fi mai tare decat pe altii. Acest caz irezistibil pune in evidenta tenacitatea umana si acea dragoste pe care o depunem pentru a ne apropia unii de ceilalti.

 1. IDEAL

“Ideal” este un film care se adreseaza la toate varstele. Este mereu energic si extrem de plin de viata. “Ideal” prezinta povestea vietii unui artist prin intermediul vocii lui, care incearca sa faca fata lumii noastre dinamice, predand uneori urmatoarele generatii din tara sa. Acest lucru ne permite sa putem intelege si sa privim mai departe intr-o viata misterioasa.

 1. MANHUNT

Manhunt este un film documentar candent si intunecat ce urmareste cineva care petrece pe drumul lui in ceea ce poate fi descris ca fiind caracteristicile laborioase ale isatarii falsilor. Acest film intriga si armonia merge mana in mana cu deznodamantul sau surpriza. Cu aceasta perspectiva unica, Manhunt constientizeaza reverenta in fata vietii umane si a constrangerilor pe care le poate oferi societatea.

 1. DIARY OF A FUTURE PRESIDENT

Este un film autentic si delicat care urmareste povestea unei piersici invizibile, impreuna cu familia si prietenii ei. Subliniat de liniile narrative captiviate, acest film te introduce in lumea familiei latine. Acest film prezinta personajele, toate cu sentimente unice si atmosfera specifica care stangrupandra si gratitudine in sufletul vostru. Acesta pastreaza tema latino, corespunzand si dorintei de a schimba lumea cu minimul de asteptari.

 1. ESAU & JACOB

Este un film minimalist original care se concentreaza asupra fratilor mai mari, Esau si Jacob. De la glume pitoresti la conflicte reale, acest film le permite sa-si arate sentimentele difuzandu-si traumele si pe cele ale familiilor lor. Imblanzit de o muzica subtila si inofensiva, acest film prezinta o relatie fratilor sau persoanelor proprii, facand-o sa para ca o calatorie lunga si plina de oportunitati. Acestia invata sa se inteleaga unul pe celalalt si sa se iubeasca cu sinceritate.