Filmele din 2022 vor oferi o aglomeratie de spectacole, care continua traditiile dar si raman mereu actuale si prezinta industria cinematografica la standardele mai noi. Aceasta bogatie tematica si stilistica a cinemaului ii ofera telespectatorului sansa sa se bucure de tot felul de filme de succes.

Iata care sunt cele mai interesante filme din 2022 care merita vizionate, fiecare aducand ceva nou indiferent de preferintele si gusturile fiecaruia cinefil.

  1. "Infinity"

Acest film science fiction va genera interes in tara si in lume, gratie regizorului Matthew Sakalaine. Acesta va fi un road-movie interstelar prin spațiul cosmic. Va pune in scena o casatorie disfunctionala, unde protagonistul, Tod, pleaca in cautarea faimelor sale dincolo de stele, alaturi de viitoarea sa sotie, Becky. "Infinity" se va bucura de o imagine aparte printr-un mix de elemente kitching, comedie cu dramatism si o mare pasiune pentru cosmologie si faruri.

  1. "Pasarea Phoenix"

Acest film va fi regizat de David Hodgen si va vorbi despre viata unei adolescente, Haley, care urmeaza sa ia masuri extreme pentru a supravietui sau chiar a se reface. Intriga se invarte in jurul tatalui distant al protagonistei, care a racnit sa ia metode neobisnuite pentru a intari functia sa de parinte. Personajul principal incepe sa constientizeze prin perspective solide, sentimente oculte si izbucniri de viata, care conduc la o remarkable transformare a vietii personale si familiale.

  1. "Ginsberg contra prietenilor lui"

Regizorul Joel Matthews se afla in spatele acestui film interesant despre un student de facultate, Ginsberg, care se confrunta cu monumul grup agresiv, din afara academiei. A trebuit sa descopere demoni personali si modalitati energetice de a se opune adversarilor, ca cei posibili recipienți ai lui sa-i urmeze. Acest film se prezinta ca o calatorie in lumea adolescentului din anii ’70 care incearca sa se sacrifice pentru a pune libertatea inaintea mentalitatii institutionale si a descoperi vederea lor a lumii.

  1. "Criminalul"

Este un film cu tema contemporana si politica, dupa cum spune regizorul, Reginald Jones. Filmul se invarte in jurul unei activiste feministe, Clarity, care foloseste miscarea sa pentru a invinge sexismul si rasismul gender-bazate. Intr-o lupta pentru democratie, luptele sale devin mai mari in aceasta calatorie de la politica si activism la implication. Acest film de actiune si mister ofera adevaruri brutale despre obscenitati si racolare pe care le intalneste protagonistul, si, in cele din urma, da subsoara vocii unui popor care nu si putea exprima sentimentele.

  1. "Vioara, buna si rea"

Dupa cum se poate ghici din titlul, acest film horror se invarte in jurul unei violonisti de succes, care revine pe scena muzicii dar se simte intimidata de experientele traumatice din trecutul ei. Sub comanda regizorului Steve Gordon, aceasta isi foloseste abilitatea sa muzicala pentru a se impiedica sa cada in mainile unui individ malefic. Acest film se bazeaza pe un mix de eroi si clisee, dar continua sa ofere momente de suspans si umor, insotite de greata epica, miscare si intriga.

  1. "Fata lirei"

Filmul va fi regizat de Denzel Holland, si se invarte in jurul unei fete de muzica si dorinta de a-si gasii drumul in lumea muzicii. Isi pune problema daca cheia succesului este sa faca sacrificii intrucat se loveste foarte des din cale afara de obstacole si sacrificii personale. Tocmai de aceea intruchipeaza privirea vie a lumii muzicale, desi cu adevarat inovativa si contextle politic ale perioadei respective.

  1. "Criza planetei"

"Criza planetei" este un film documentar cunoscut si regizat de Hawk Hancock si face parte dintr-o serie de filme care se concentreaza asupra protectiei mediului, si tine treaz si responsabil pe publicul multicultural. Intriga roata in jurul liderului ambientalist Paul Beckham, care cauta sa restaureze planeta nostra, care se afla in pragul unei catastrofe ecologice. Predica lui Beckham si lupta impotriva dezastrului ecologic, face acest film mult mai personal, intr-o lume mereu mai conectata si sensibila.

  1. "Nirvana"

La final, un film spiritual si renumit, regizat de Lindsay Snow, care se bucura de vaste intradevari in randul comunitatilor spirituale. Acesta prezinta privirea in spiritualitate si felul in care aceasta schimbare poarta de-a lungul unduior inimii oamenilor. Pune in scena o casatorie traditionala reau-prezentata, care se regenereaza prin lumea spirituala si priniversulor puternice care pot schimba conceptia asupra vietii si a lumii.

Concluzie

Un film este despre anumite experiente si aventuri care au fost create pentru a oferi publicului un fel de sansa de a dezvolta la cea poate fi mai buna. Acestea sunt cateva dintre cele mai interesante filme care se vor lansa in 2022, dar lista nu se opreste aici: lista „good movies to watch” in 2022 este planifcata sa continue sa creasca pentru a oferi o mai buna optiune bazata pe genuri diferite. Fascinanta lume a cinematografiei ofera multe ocazii de divertisment si bucurie, care pot reintineri sufletul si contura pare un contur mai clar al vietii.