De cele mai multe ori oamenii se intreaba daca descantecul de deochi, care se presupune ca alunga spirite rele, poate functiona. Istoria acestui ritual superstițios se pierde cu siguranta in negura timpurilor dar la nivel modern, de prezent, există încă foarte multa confuzie asupra acestui descantec.

In acest articol ne vom concentra sa aflam daca un descantec de deochi poate si mai ales, cum poate functiona si care sunt lucrurile importante pe care trebuie sa le știm inainte sa enervezi spiritele rele.

Ce Este Un Descantec De Deochi?

Un descantec de deochi este un ritual vechi si superstițios in care persoana care intoneaza descantecul face anumite “cuvinte magice” sau jigniri adresate unui spirit sau unei persoane care presupus ca a facut rau in cerut loc. Acest ritual a fost folosit in multe dimensiuni in istorie si chiar si astazi sta cumpăna deasupra spiritualității și religiei. Acest ritual se intampla adesea in preajma unor evenimente in care ceva a mers rău sau in cazul in care o persoană crede că locul se încarcă cu energie negativă.

Cum Functioneaza Descantecul De Deochi?

Descantecul de deochi pleaca de la premiza ca prin vorbele magice, persoana poate vesti si putea manevra energii negative. Trebuie sa ințelegem ca desi, vorbele magice sunt spuse cu convingere, cea mai profunda baza a descantecului consta in energia noastra pozitivă adresata problemelor sau evenimentelor negative.

Cum Sa Faci Un Descantec de Deochi?

In primul rand, trebuie sa ințelegem care este motivul pentru care sunt chemate spiritele rele. In general, se presupune că un descantec de deochi poate alunga spirite rele prin folosirea unor anumite cuvinte sau stari emotionale pentru a manipula energia negativă si de așa indeparta spiritele rele.

Descantecul de deochi presupune ca persoana se va gandi la momentul sau situația care a creat problemele si apoi va vorbi prin mijlocire cu forțele supranaturale care incearca sa-i aduca răul. Persoana va trebui sa se concentreze si sa rosteasca cuvintele magice cu voce tare care au capacitatea de a-i alunga spiritele rele.

Deși nu exista un model “standard” de descantec de deochi, exista câteva principii de baza care sunt adevarate pentru majoritatea ritualurilor:

 1. Rezolva problemele esențiale si afirmă-ți speranța șifortul de a ajunge la un rezultat pozitiv.

 2. Creeaza un sentiment de alinare si confort prin folosirea cuvintelor și folosind cuvinte la modul familiar.

 3. Recunoaste ca unele forțe vor încerca sa te opreasca, dar sunt convins ca poti sa-ti faci datoria si sa-ti schimbi situatia pentru bine.

 4. Foloseste imagini, imagini care sa te reprezinte si sa se asocieze cu starea ta de bine si de rezistenta.

 5. Opreste forțele rele prin ridicarea vocei si separatia lor prin folosirea anumitor cuvinte sau alte tehnici.

 6. Imbogateste starea ta emotionala si spirituala prin vorbe emotionale si recunoastere.

 7. Incheie descantecul de deochi prin increderea ta in dispozitia ta de a invinge orice obstacole si a recunoaste ca ești capabil sa înfrunți forţele rele cu succes.

Aceasta este procedura bazica pe care trebuie sa o urmezi cand facial simuni descantec de deochi, indiferent de situatia ta.

Ce Rezultate Poti Obtine Cu Un Descantec de Deochi?

Rezultatele pe care le poti obține dintr-un descantec de deochi variaza in funcție de cât de mare este presiunea pe care o simti ca rezultat al evenimentelor dureroase sau negative, pe care le-ai trăit. De exemplu, dacă presiunea este prea mare, descantecul de deochi poate doar sa amelioreze aceasta stare si sa inducă optimism si pace interioara. In cazul in care presiunea este prea mica, de asemenea, descantecul poate doar distrage atenția de la motivul problemei.

De asemenea, in multe cazuri, un descantec de deochi poate ajuta la disiparea stresului și la preluarea controlului asupra situatiilor și emotiilor, permitand in acelasi timp relaxarea. Un alt rezultat pozitiv care poate fi obtinut este o mai profunda alinare, printr-o mai mare unitate spirituala si o mai mare capacitate de a lucra cu fortele supranaturale, cu care poate fi invinsa sau domoalita sentimentele negative si starea de nesiguranta.

Care Sunt Lucrurile De Care Sa Ții Cont inainte Sa Faci Un Descantec de Deochi?

Inainte de a face un descantec de deochi, trebuie sa faci aceste lucruri foarte importante și adesea uitate:

 1. Deschiderea minții: Deschiderea minții va fi esențiala in acest proces. Calmeaza-ti mintea si concentreaza-ti atenția asupra forțelor pozitive din jurul tău și ai încredere că vei reuși sa-ți schimbi situatia pentru bine.

 2. Sinceritatea: Trebuie sa fii sincer cu tine însuți si sa recunaști sentimentele negative si sentimentele pozitive.

 3. Considerația: Este important sa te ocupi de sentimentele celor din jurul tău.

 4. Sărbătorirea: Dacă vei face un descantec de deochi, asigura-te ca sărbătești reușita și accelerarea schimbarii situației tale.

Descantecul de deochi este un ritual vechi si superstițios care se presupune a ajuta la indepartarea energiei negative din jurul vostru. Desi modalitatea prin care functioneaza poate fi controversata, exista nenumarate dovezi ca de multe ori acest ritual poate fi util si poate avea rezultate pozitive.