După cum știm cu toții, bancurile sunt o parte importantă a vieții, oferind întotdeauna câte o dulceață cu o gură de amărăciune. În plus, ele sunt punctul de plecare pentru conversații pline de glume și mai devreme sau mai târziu, bancurile seci devin soluția “revelației” atunci când răsar oboseala. 

Așa că am decis să aducem în prim plan toate bancurile seci, examinând ce anume le face atât de amuzante și să oferim câteva exemple de bancuri seci pe care să le învățați și să le distribuiți la propriu.

Ce sunt bancurile seci?

Bancurile seci sunt acele bancuri care nu depind de umor și care nu cer nici o suspendare a credulității pentru lumea reală. Acestea sunt bancuri “calculate” care funcționează prin jocul cu mintea și folosesc limbajul dezvoltat și relațiile dintre cuvinte sau nume pentru a crea situații improbabile și noi înțelesuri. Acest tip de umor este plăcut pentru mulți oameni deoarece abia dacă reușești să înțelegi o gluma, cu atât mai confuz poate fi mesajul.

Ce le face pe bancurile seci să fie atât de amuzante?

Una dintre principalele cauze pentru care bancurile seci sunt cu adevărat tensionate este faptul că deseori sunt senzațiile „finului”, nu impresii generalizate. Din acest motiv, este nevoie să te concentrezi pentru a înțelege logic inferența și să te bucuri de ea. Datorită acestei rarități, putem spune că bancurile seci par să fie întotdeauna amuzante, indiferent de discuție.

Bancuri seci și interesante

Presupunem că acum știți ce sunt bancurile seci și ce le face atât de amuzante – Așa că să trecem la câteva exemple de bancuri de acest gen pentru a vă ilustra ceea ce înseamnă bancuri seci:

 1. Ce umple un balon cu iepure?
 • Orez brun!
 1. Ce este mai rău decât să auzi vorbe proaste despre tine?
 • Să le audă și alții!
 1. Care este diferența dintre o coadă de săpun și un bol de ciocolată?
 • Nimeni nu își închipuie că o coadă de săpun ar fi dulce.
 1. De ce sirenele se bazează pe ceasuri?
 • Pentru că slujesc pe străzile cu cea mai mare frecvență!

5.Ce este mai recunoscător decât un miel?

 • Două melci!

6.De ce ziua de luni este atât de aglomerată pentru infamul Scrooge?

 • Pentru că încearcă să scape de vizuina lui Marley.
 1. Ce face un victorian când se plictisește?
 • Citește o cărțulie.

Cum să intendeți bancurile seci

Distribuirea bancurilor seci înseamnă că trebuie să adăugați ființe vii pentru a devia conversația și adăugând o notă de umor. De exemplu, poți merge cu cineva pe străzi și poți folosi una dintre bancurile de mai sus pentru a zâmbi în loc de a obosi. În plus, bancurile seci sunt excelente pentru a face față stresului, deoarece permite creierului să se relaxeze și să se distreze, iar dacă cineva râde mulțumit, veți ști că l-ați făcut să zâmbească.

Așadar, concluzia este aceeași: toate bancurile seci sunt cele mai amuzante! Acestea oferă un cadru pentru ca tonele de bucurii să curgă și pentru ca cei apropiați să zâmbească. Cu cât bancul este mai sec, cu atât umorul este mai adânc și mai prețios!