Anul 2022 stă sub alura culorilor vii si luminoase, care sa ne aduca o stare de fericire în fiecare zi. Vom avea parte de nuante strălucitoare, care sa ne faca sa ne simtim încarcati pozitiv. Avem nenumarate optiuni si culori trendy, care sa ne încânte si sa umple de culoare casa, vestimentatiile noastre sau site-ul de prezentare al afacerii. Când stam sa ne gândim la anul 2022, suntem invadatai de seninata albastra, energia calda a galbenului, verdele viu si profund, liliacul si rubinul. Iata cateva dintre culorile anului 2022, dar si care sunt calde si reci nuante sauutilizari recomandate.

Culoarea Anului 2022 – Seninatatea Albastra

Culoarea albastra se asociaza invariabil cu limpezimea si curatenia. Albul si albastrul sunt culorile clasice ale cabinetelor si birourilor medicale. Totodata, culoarea seninatatii este ideala pentru sezonul estival si face parte din galaxia noastra de culoare. Este un simbol al luminii si se utilizeaza foarte des, mai ales în domeniul exterior. Poate fi folosita în designul cladirilor, mobilierului, unor obiecte de decor si/sau în designul de logo-uri.

Seninatatea Albastra si Nuantele Calde

Combinatia de seninatate albastra si nuante calde cum ar fi culorile mov sau violet este foarte trendy. Este o îmbinare oarecum dificila, dar care la sfarsit ofera o combinatie glamorous si moderna. Acest trend se poate regasi în cadrul unor galerii de arta, camere de hotel sau livinguri. În plus, se poate alege aceasta combinatie de culori prin apropiere de un joc de tonuri – aceasta solutie top va fi adaugata de asemenea site-urilor de imagine si va fi disponibila si pentru a fi utilizata în site-uri comerciale.

Galbenul – Culoarea Vibratiei si Energiei

Un contrast spectaculos îl creeaza galbenul, o culoare care îsi gasește cea mai buna utilizare în interior. Aceasta se potriveste cu piese de mobilier simpatice sau combinat cu alte nuante contrastante. Galbenul se potriveste de minune în bucatarii sau holurile zugravite în aceasta nuanta si poate fi folosit si pentru a face contrast cu auriul sau cu nuantele mai puternice. În plus, galbenul poate fi prins în vesminte sau chiar prin accesorii precum cele asortate de galben, precum vanuri de masa sau prosoape de baie.

Verdele – Culoarea Vitalitatii si Linistii

Verdele este vesnicul simbol al vitalitatii si naturii. De asemenea, aceasta culoare ne duce la sentimentul de liniste, care simbolizeaza caldura, veselia si energia. Verdele poate fi folosit pentru a crea o imagine completa sau chiar convertirea unei intregi incaperi într-o bataie de joc oarecare. Cele mai bune utilizari ale acestei culori se regasesc în magazinulonline, atunci când se folosesc diverse combinatii si nuante tencuite în aceeasi incapere – verdele poate fi folosit și pentru a aduce un echilibru si naturalete.

Liliacul si Rubinul – Culorile Passiunii si Iubirii

Liliacul si rubinul sunt neutre, dar au o putere interioara si o stralucire aparte. Aceste doua culori se asociaza sentimentelor pozitive si senzualitatii. Aceste doua nuante nu se folosesc deseori pe scari largi, dar pot fi folosite în contexte individuale – de exemplu, colturile de lectura sau sala de intalniri speciala. Combinate, liliacul si rubinul sunt adesea vazuti ca simboluri ale iubirii si pasiunii, fiind deci foarte populare în interiorul casnic.

Enumerarea Nuantelor Reci

Culorile reci sunt adesea folosite în design-ul de interior deoarece acestea furnizeaza peace, relaxare si alinare. De obicei aceste culori stau bine împreuna si sunt folosite pentru gama interioara larga si ne au furnizat certe preferinte personale.

1.Gri – este o culoare neutra, care poate fi folosita si în amestec cu diverse alte nuante, mai ales albastru.

2.Navy – sau albastrul marin este o culoare rece si calma, care asigura ca încaperea sa fie moderna si confortabila.

3.Verde arici – acesta este o culoare clasica si se preteaza foarte bine în incaperi precum bucataria si livingul.

4.Mustar – aceasta nuanta creaza senzatia de temperature scazuta, fiind una de dragoste paradoxala.

5.Bej – aceasta culoare se asociaza confortului si poate fi abordata prin mobilier și alte obiecte decorative.

6.Loune – aceasta nuanta îsi găseşte locul atât în exterior, cât si în interior și se preteaza bine în livinguri sau dormitoare.

Toate aceste culori fac parte din tendintele interioare moderne si pot fi puse în practica în mediul digital – mai ales în designul de logo-uri sau în site-uri de prezentare. Pe de alta parte, aceste nuante pot fi folosite si în amestec – de exemplu, culoarea mustar se poate amesteca cu verdele sau galbenul si astfel sa cream un design modern.

Anul 2022 marchează un design full of colors -floral, albastru, galben, verde, liliacul si rubinul se bateau pentru locul în topul preferintelor noastre. Acestea sunt ideale în contexte individuale, nu neaparat folosite pe scara larga. Corpul nostru se încarca pozitiv când vine vorba de culori, asadar putem folosi aceasta oportunitate pentru a aduce în casele noastre culori care sa ne duca la fericire si energie pozitiva.