Blondul inchis este una dintre cele mai de dorit nuante de par, incaliata sau neconditionata, chiar si atunci cand tonurile sunt ostile sau usor bizare. Este un ton clasic si uimitor, care va duce mereu la frumusetea ta naturala si te poate face sa arati spectaculos. Indiferent daca ai parul scurt sau lung, prevopsit sau natural, vei arata intotdeauna modern si elegant cu acest ton. Iata cateva modalitati ingenioase prin care poti sa iti creezi o look modern, cu parul blond inchis.

Faza 1: Alege o nuanta
Pentru a arata la moda cu parul blond inchis, mai intai, trebuie sa iti schimbi nuanta. Cea mai la moda nuanta in prezent, este un sacou apogeu cupru-capuccino sau chiar un barista mai deschis. Acesta este un ton mai luminos si mai cald si se potriveste tuturor tenurilor. Daca ai par uzat si nu vrei sa schimbi tonul, poti alege sa prelungesti radacinile cu un ingrijitor profesional. Acest lucru te va prezenta intr-un mod bun si iti va ajuta parul sa para sanatos, intarind firul de par si preventand deteriorarea.

Faza 2: Analiza Textura
Un par blond inchis poate avea o varietate de texturi, de la ondulat la lucios pana la neconditionat. Pentru a arata spectaculos si modern, iti recomandam dubla otelire cu un peria barbatului, pentru aspectul stilizat tipic. Poate fi usor uscat cu un uscator de par pe o setare scazuta si o viteza mica, cuperant detasand firele de par pentru a oferi luciu. Daca argumentul tau de stilizare se cauta in neconditionat, poti adauga volum, bucle, sau tot ce iti doresti, cu produse bune alegeri traditionale, cum ar fi gel si spray-urile, atata timp cat parul ramane suplu si natural.

Faza 3: Capteaza culoarea
A arata modern si spectaculos cu parul blond inchis inseamna, mai presus de toate, sa iti salvezi contrastul si sa iti pastrezi culorile. Mai bine decat sa aplici produse puternice care sa iti strice parul, dai un plus pentru o ambalare insuficienta, pastrand tonele naturale de decoratiuni. Un highlight pe suvitele cu varfuri vor ajuta la pastrarea naturaletii si vor oferi textura si luciu, fara a schimba contrastul si decolorarea.

Faza 4: Intretinere ingrijita
Un par blond inchis arata intotdeauna bine daca e ingrijit bine. Produsele potrivite pot ajuta si la hidratarea intensa a parului si la retinerea supletei pana la urmatoarele curatiri. Avand in vedere ca sistemul potrivit pentru izolare este important, dictand de asemenea rezultatul final, trebuie sa alegi cu atentie produsele.

Daca vrei sa arati modern si spectaculos cu parul blond inchis, trebuie sa te asiguri ca folosesti produsele corecte, sa optezi pentru acele culori si texturi care vor arata la moda si sa iti mentii parul suplu si hidratat sa arate sanatos. Daca urmezi sfaturile noastre, nu doar ca vei arata mai bine decat oricand, dar vei radia in saloanele de coafura.

Cum sa folosesti produsele corecte pentru parul blond inchis

  1. Asigura-te ca iti cunosti nevoile parului. Parul blond inchis poate fi mai fragil si poate trebui sa fie tratat mai delicat, necesitand produse speciale.
  2. Investeste intr-un sampon si un balsam pentru parul blond inchis. Acestea sunt formulate sa echilibreze pH-ul parului, sa calmeze si sa hidrateze protectoarele colorate.
  3. Utilizeaza produse de styling non-sulfat. Pentru parul blond inchis, produsele sulfatate ar trebui sa fie resemnate-le, deoarece ele sunt prea agresive si deterioreaza culoarea parului.
  4. Cauta produse care aduc stralucire. Pentru a obtine un look frumos si desavarsit, produsele de styling trebuie sa fie imbogatite cu pigmenti si agenti stralucitori, care sa iti duca parul la nivelul urmator calitativ.
  5. Utilizeaza produsele profesionale pentru parul blond inchis. Produsele produse in saloanele profesionale au puterea de a enhance tonul parului si frumusetea, luminozitatea sa stralucirea.
  6. Consuma alimente bogate in omega-3 si proteine. Cantitati corespunzatoare de acesti nutrienti sunt esentiale pentru sanatatea generala a parului si pentru pastrarea culorii.