Sagetatorul este o zodie din astrologie, cuprinsa in cartea saptamnii, care cuprinde celelalte sapte zodii ale zodiacului. Zodia Sagetatorului se remarca prin caracterul sau energic, curajos si optimist, dar si prin entuziasmul sau vesnic pentru aventura si schimbare. Cu asemenea trasaturi caracteristice, acestei zodii ii sunt compatibile anumite persoane, in functie de particularitatile ei.

Ce fami de compatibilitati exista in cazul Zodiei Sagetator?

Compatibilitatile in cazul Zodiei Sagetator se impart in trei categorii, si anume compatibilitati in planul afectiv, in planul amoros si in planul profesional. Compatibilitatea in planul afectiv se refera la intelegerea generala si afectiunea interumana si este cea mai intalnita forma de compatibilitate intre persoane, indiferent de zodii. Compatibilitatea in planul amoros se refera la compatibilitatea in ceea ce priveste sentimentele si sentimentele afective, fiind o varianta mai avansata a compatibilitatii in planul afectiv. Compatibilitatea in planul profesional se refera la compatibilitatea in planul relatiilor profesionale si al afacerilor, cum ar fi intelegerea reciproca si relationarea reusita in plan afaceri.

Iata cine este compatibil cu Sagetatorul in fiecare plan

Compatibilitatea in planul afectiv

★ In planul afectiv, Sagetatorul este compatibil cu persoanele care sunt amabile si deschise în mod special, cum ar fi semnele din zodiac precum Balanta, Scorpionul si Capricornul. Aceste persoane îi pot permite Sagetatorului acea mângâiere îmbărbătătoare si sustinere pe care o cauta mereu.

★ Sagetatorul prefera, de asemenea, persoanele prietenoase si antropomorfice, precum Racul si Fecioara, care îi pot oferi atât intelegere si calmare, cat si opinii constructive si respect.

★ Sagetatorul se poate asocia cu bun simt, si cu persoane sociale si amuzante precum Leul si Gemenii, astfel incat sa poata face fata la provocarile si sa se bucure de momentele placute si distractive.

Compabilitatea in planul amoros

★ Sagetatorul seamana foarte mult cu o adevarata calatorie – cu multa aventura si schimbari de parcurs. Prin urmare, persoanele care tin pasul cu Sagetatorul in casnicie, trebuie sa fie capabile sa-si asume ciclurile lui dinamice.

★ Pentru o compatibilitate in planul amorosa, semnele zodiacale care se potrivesc de minune cu Sagetatorul sunt Berbecul, Leul, Sagetatorul si Varsatorul. Acestea au nevoile si trasaturile Sagetatorului si ii pot veni in intampinare cu pace si intelegere.

★ Persoanele Tropicale si Peixes sunt, de asemenea, compatibile cu Sagetatorul, in sensul ca ei ii pot oferi dragostea fizica si spirituala, devotamentul necesar pentru a crea o legatura amoroasa unica si, desigur, sentimentul de stabilitate.

Compatibilitatea in planul profesional

★ In planul profesional, zodia Sagetatorului se potriveste foarte bine cu semnele zste apropiate omeneasca, precum Taurul, Leul si Racul, care ii pot oferi o viziune realista si o intelegere creative, care să se îmbine într-un plan de actiune eficient.

★ Dragonii, Calvieii si Varsatorii ii pot oferi lui Sagetatorul un traseu foarte clar si puterea de a trece dincolo de limite.

★ Sagetatorul se poate intelege, de asemenea, foarte bine cu cei din semnul Gemenilor, care pot veni in intampinarea lui cu informatii de ultima ora si idei, care sa-i tina mereu in alerta.

In încheiere, potrivirile potrivite pentru Zodia Sagetatorului in toate cele trei planuri cuprind persoane care ii pot oferi sau lui, sau celui drag lui, sprijinul necesar pentru realizarea obiectivelor. Persoanele care il pot intelege, inspira si accepta aceste trasaturi unice isi pot potrivi comportamentele lor in functie de zodia lui si se pot baza pe reciprocitate.