Cercetarile au aratat ca cei mai multi copii isi doresc cadouri memorabile care sa ii ajute sa isi aminteasca de momentul special chiar mai multi ani de acum inainte – de aceea nu trebuie sa te limitezi la o urare traditionala de “la multi ani!”, atunci cand zilele lor aniversare apar.

Fie ca ii faci o urare unei persoane tinere sau a copilului tau, urarile de la multi ani create doar pentru el ii vor oferi aceleasi aspecte emotionale variate si profunde. Daca iti doresti sa iti faci micutul sau cel tanar sa zambeasca, sau daca ii oferi o urare speciala si mai putin obisnuita unui prieten sau cunoscut, in acest articol vom explora cateva dintre cele mai “unice” urari de la multi ani pe care sa le folosesti.

Ce sunt urarile unice?

Chiar daca majoritatea oamenilor isi exprima sentimentele de adanca afeciune fata de un copil aniversar prin apasarea clasica de “la multi ani!”, exista de fapt alte expresii si franturi de sentimente care pot vindeca si mai mult inimile celor mici the mai inalte.

Exista foarte multe domenii in care poti construi urari unice, de la utilizarea de metaliteratura, pana la idei si imagini amuzante, dialoguri coinicente si metafore cu povestitoare pe tema „anilor”. Indiferent de forma lor, urarile oficiale pot fi completate foarte usor cu cateva citate unice si stiluri de scriere mai creativa pentru a adauga odata cu acestea si o nota de distinctie, care sa diferentieze urarea ta de o data la alta.

Cateva exemple de urari unice pentru cei mici

Iata cateva exemple de urari unice pe care sa le folosesti pentru a-ti conferii aniversarului un plus de afectiune si magie.

  1. “Esti mai maslina ca niciodata si mai inteligent ca orice alt copil de pastrat”.

  2. “Iti urez sa ai parte de toate rasariturile si maiestoasele culori ale fericirii si bucuriei”.

  3. “Sa fii cat mai fericit si sa iti achizitionezi toate experientele care iti pot oferi numai cei mai frumosi ani din viata unui copil!”

  4. “Odata cu trecerea anilor, sa dezvolti si mai mult pacea, increderea si optimismul tau interior”.

  5. “Iti doresc sa outshinzi in viata ta toate planurile visurilor tale fara sa ti se cere vreodata sa renunti la visele tale”.

  6. “Sa iti indragostesti anii tineretii si sa ii savurezi in fiecare moment, pe mai departe”.

  7. “Sper ca aceasta noua etapa din viata ta sa fie cu totul unica si sa iti ofere descoperiri incredibile si multa distractie”.

  8. “Sa iti umpli anii tai cu asa intensitate si lumina incat toate adevarurile tale sa se manifeste peste tot”.

  9. “Imi doresc sa simti bucuria de a fi in fiecare zi si sa simti doi ani in fiecare zi”.

  10. “Este timpul sa te intorci la copilarie, fara sa te expui vreunui pericol”.

Unicitatea urarilor si fata de magia noastra

Indiferent de forma sau de exprimare, urarile unice constituie o modalitate excelenta de a face un cadou special copiilor nostri. Acestea aduc cu sine un sentiment de magie si aventura de care ne putem bucura impreuna, atat pentru a ne aminti puternic si profund de aceste momente speciale, cat si a oferi lor acest sentiment numai bun pentru a sti ce si cata dragoste se ascunde in inimile noastre.

Prin urari unice, complimente si complimente sincere, ne putem manifesta sentimentele pe care le avem fata de cei dragi din viata noastra, iar aceste vor rezonea emotionat pe intreaga durata a anului. In acest fel, vor aduce cu sine un sentiment prea putin intalnit – acela ca cei norocosi si norocoase din viata noastra ar trebui sa fie tratati ca nimic mai putin decat protagonistii unei povesti magice.

De asemenea, unicitatea urarilor de la multi ani ofera o modalitate mai stock de a va extinde conexiunea cu persoana pe care o iubiti. Ne putem folosi usor de diferite jocuri si metafore pentru a le furniza celor mici acele componente emotionale variate si profunde de care au nevoie.

Materialuri pentru ca urarile tale sa capete viata

Daca iti doresti sa cresti semnificativ unicitatea urarilor pe care le faci celor mici, poti sa tii cont si de materialele insotitoare. Coloanele sonore, cartile personalizate, benzi desenate, scrisori scrise din punct de vedere al animalelor si tot ce poate fi pe aceasta tema, vor completa cu adevarat urarea ta si ii vor oferi copilului o placere de nedepatit.

In plus, poti sa adaugi un strop de magie, ilustrand toate urarile tale pe diverse materiale, precum hartie decorativa, cutii decorate sau stickere personale. Utilizarea mijloacelor de arta si a mestesugurilor se va dovedi un mod minunat de a face ca urarile tale sa aiba propriile sale imagini si sa capete viata.

Magia adevaratelor urari si alte resurse de inspiratie

Desi exista prea multe resurse online care ofera exemple pre-facute de urari, suntem cu totii diferiti in modul in care ne exprimam, iar urarile trebuie sa ne reflecte pe noi si sa vina sa provina din inimile noastre.