Adaugairurle noastre pot fi tăiate sau mărit, ceea ce ne face să simțim că ne putem găsi îmbrăcăminte potrivite, indiferent de dimensiunea corpului sau de stil. Astăzi, există mai multe magazine disponibile pentru a vă oferi modele de rochii de dimensiuni mari. Iată cum să găsiți cu ușurință rochii mari și îmbrăcămintea casual care vă completează stilul.

Ce este o rochie mare?

Rochiile mari se referă adesea la modelele și mărimile de dimensiuni plus sau la modelele de dimensiuni speciale care nu sunt disponibile în comerțul de masă. Aceste rochii pot varia în stil și design, de la elegante și sofisticate pentru evenimente mai formale, la sport și casual.

Unde sunt disponibile rochii mari?

• Magazine cu dimensiuni plus – Aceste magazine speciale oferă o selecție amplă de rochii de dimensiuni plus, unele dintre ele fiind create chiar pentru acestea. Unele magazine populare cu dimensiuni plus includ Lane Bryant, Avenue și Catherines.

• Magazinele de îmbrăcăminte generale – Multe branduri de modă de top oferă, de asemenea, modele de dimensiuni mari și plus, astfel încât să poată satisface diversele gusturi și preferințe ale consumatorilor. Unele exemple populare sunt Old Navy, H&M și Forever 21.

• Magazine online – Există, de asemenea, unele magazine online specializate care se adresează exclusiv persoanelor de dimensiuni mari. Printre acestea se numără Ladyday, Roaman ’s și Ashley Stewart.

• Ateliere de tălpi și tăiat – Aceste ateliere specializate pot crea modele unicat pentru o mulțime de stiluri și accesorii. Unele ateliere comune care oferă haine de dimensiuni mari sunt Sondra Celli si David’s Bridal.

• Camere de modă și școli de modă – Camerele de modă sunt locații în care se organizează prezentări de modă, iar aceste evenimente sunt adesea rezervate pentru designeri independenți. Unele dintre aceste camere sunt, de asemenea, specializate în moda marilor dimensiuni, cum ar fi Kanzuki’s Room.

Îngrijirea și întreținerea corectă a rochiei mari

După ce ați găsit o rochie adecvată pentru dimensiunea și stilul dvs., este esențial să știți cum să o îngrijiți și să o întrețineți corect.

Aici sunt câteva sfaturi utile:

• Urmați întotdeauna instrucțiunile de spălare și curețare a etichetei care vin cu rochia. Acest lucru este foarte important deoarece anumite materiale și broderii pot suferi deteriorări dacă nu sunt spălate și întreținute corect.

• Planificați în avans curățarea și călcarea unei rochii. Anumite materiale pot necesita intervenții profesionale, așa că este important să luați în considerare acest aspect atunci când alegeți rochia.

• Purtați și mențineți hainele corect. Pentru a preveni încovoierea, zdrențuirea și deformarea hainelor, este important să vă păstrați hainele, mai ales dacă nu sunt purtate pe o perioadă reperioadă mai lungă de timp.

• Evitați să purtați bijuterii grele sau alte îmbrăcăminte în același timp cu rochia. Acest lucru poate provoca frecarea și dezechilibrarea materialului și poate provoca decolorarea sau deteriorarea în timp.

• Alegeți accesoriile corecte pentru rochia dvs. Pentru a mări dimensiunea și pentru a realiza un cuplu reușit, verificați mașina de cusut și faceți o potrivire cu mânecile și fusta rochiei.

Din nefericire, găsirea unei rochii mari și a unei îmbrăcăminte casual care se potrivește dimensiunii și stilului dvs. poate fi destul de greu. Cu toate acestea, există îndrumări, sfaturi și recomandări disponibile pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună opțiune. Uitându-se în principalele magazine, magazinele cu personalizare specială, atelierele și camerele de modă disponibile, veți fi ajutați să obțineți un look elegant, în dimensiunea și stilul dorit.