Cu siguranta, HBO GO este platforma ideală pentru iubitorii de divertisment de orice fel. Mai ales cei care iubesc seriale și filme. Din fericire pentru ei, platforma de streaming a devenit extrem de diversă și bogată. Cele mai bune seriale și filme apar în fiecare an pe platforma și devin incontestabile fenomene, îndrăgite de mase. MAi jos, îți prezentăm lista cu topuri Seriale și filme pe HBO GO.

Top Seriale pe HBO GO

Serialele au început să domine lumea divertismentului în ultimele decenii, devenind sursa principală de distractie și inspirație pentru mulți utilizatori. Ei bine, pentru a curpinde gusturile tuturor, pe HBO Go vei găsi o gamă largă de seriale aproape cea mai vastă și diversificată colecție de seriale. Dacă te întrebi care seriale au cea mai mare îndreptățire să fie urmărite, te invităm să descoperi mai jos lista de Top Seriale pe HBO GO.

 1. Game of Thrones

Cu siguranță, Game of Thrones este cel mai mare fenomen din istoria televiziunii. Serialul a cucerit simțurile tuturor, atât explicit, cât și implicit prin istorii puternice, personaje carismatice și o intriga prin care te ține destul de captiv.

 1. Westworld

O explorare incitantă asupra peceptiilor umane asupra inteligintei artificiale și a modului în care sunt traite aceste experiențe. Serialul explorează modul în care fondăm legături suficient de complexe în care dragostea și ura trăiesc simultan.

 1. Watchman

Serial pe care fanii au așteptat cu aroganță să apară. O continuare maginifică asupra graphic novel-ului lui Alan Moore care aduce un twist inovator unor elemente ce definesc lumea de astăzi.

 1. Big Little Lies

Un serial superb care combină o serie de tragedii și subiecte extrem de sensibile cu o adorabilă chemare de a se răzbuna. Personaje pline de personalitate și adorabile care descuplă secrete din lumea lor fictivă pe care fanii au avut bucurie să le descopere asemenea unui tren distrugator și plin de surprize.

 1. Chernobyl

O explorare detaliată asupra evenimentului nuclear din anul 1986, care a modificat întreaga față a Europei. Un serial despre sacrificiul eroului, anonim și adorabil și cat de importante sunt virtuțile de sacrificiu și moralitate și valorile inovatoare care oferă ochiului o nouă perspective în a gândi și trăi.

Top Filme pe HBO GO

Fiind și mai divertisment, HBO GO nu oferă atenție suficientă și filmelor pe care le pune la dispoziția utilizatorilor. Acestea sunt extrem de variate, de la comendy to horror, scifi și dramă. Mai jos, descoperi o parte din cele mai apreciate pelicule ale momentului:

 1. Parasite

Un film revoluționar care a cucerit simțurile tuturor și a adus chiar și premiul Oscar. Un film hibrid care combină comedia, thrillerul și dramele. Un film extrem de inovativ și plin de personaje adorabile, care marchează și distinge această gemă.

 1. The Irishman
  Scorwood Scorcese
  reușește din nou să imească simțurile întregului public cu acest peliculă despre mafia italiană. Un film care explorează modul în care acel mod de viață a influentat deciziile oamenilor și le-a contituit viețile.

 2. The Joker

Un film definitoriu asupra lui Joaquin Phoenix, care publicul l-a prețuit în mod special. Un film care explorează lumea tulbure din perspective lui Joker și cum lumea și mediul în care trăiește l-au contituit pe acest personaj urât.

 1. 1917

Un film distinse, filmat în mod imersive în formatul de un take shot. Excelență de minimizat și cinematografie care îmi oferă spectatorului o experiență cu adevărat de excepție. O explorare detaliată a sacrificiilor pe care soldații le iau pentru a-și apăra țara.

 1. Little Women

O increïeble adaptare a romanului lui Louisa May Alcott, Little Women reușește să definască toate personajele maginifice din acest roman datorită lui Laura și cinastul ei Tim Øhlander. Un film despre fascinația cu sine și despre lupta împotriva limitelor stabilite.

Concluzie:

Atât filmele, cât și serialele oferite de HBO Go sunt cu adevărat excelente și pline de adorabile momente de divertisment. Fiecare dintre ele stabilesc noi standarde în modul în care umaga să obțină interesul tuturor și se ridică din multimea distractiilor oferite de platformă. Alături de recentul succes cinematografic, suntem curioși ce ne rezervă viitorul și cum va performa HBO GO în următoarele decenii.