“Te Iubesc” sunt cuvinte intotdeauna frumoase pentru cei dragi noua si parintii isi doresc sa le spuna copiilor lor aceste cuvinte mai des decat orice altceva. Atunci cand te iubesc fiica mea, acest mesaj are un efect pozitiv in viata fiecaruia si le poate oferi un sentiment de siguranta, protectie si afectiune.

In acest articol vrem sa iti prezentam cateva dintre cele mai frumoase mesaje pe care le poti spune fiicei tale pentru a o face sa se simta speciala si iubita.

I. Mesajele de dragoste vin de la suflet

Mesajele de dragoste devin mai speciale atunci cand sunt spuse cu pasiune si din suflet. Reziste tentatiei de a folosi citate sau mesaje preferate si ofera-i fiicei tale un mesaj unic si personal, daca vrei sa specifice cat de mult inseamna ea pentru tine.

Apropierea este cheia, si nu conteaza daca trebuie sa folosesti cuvinte folositoare, sau citate clasice sau chiar expresii inventate din intamplare, cat timp provin din sufletul tau.

Aici sunt cateva sugestii despre ce si cum sa spui fiicei tale pentru a transmite sentimentul de iubire:

 1. Esti cea mai buna fiica a mea. Stiu ca esti desteapta si curajoasa si sunt mandra ca sunt mama ta. Te iubesc enorm.

 2. Nu exista afectiune mai mare pentru o fiica decat cea pe care ti-o dau eu. Sunt mandru ca sunt toate ceea ce si-ar putea dori parintele. Te iubesc cu adevarat fiica mea

 3. Inca de cand te-am zarit prima data, am simtit ca te-am iubit pentru totdeauna. In fiecare zi te iubesc din ce in ce mai mult

 4. Tu esti intotdeauna motivul pentru care pastrez zambetul pe fata. Te iubesc de suflet, totul pentru tine!

 5. Sa stii ca sunt prezent si mereu sunt cu tine. Chiar daca iti spun “te iubesc”de prea putine ori, ca sa stii, te iubesc enorm de mult.

II. Mesaje de Familie Intensa

In plus fata de mesajele de iubire directa, te poti concentra pe mesajele care sa simbolizeze un sentiment mai profund si sa aduca foarte multa familie si unitate.

Aceste tipuri de mesaje nu numai ca construieste relatia mama-fiica, dar se adreseaza in mod explicit la ceea ce inseamna sa faci parte din aceasta familie extraordinar de binecuvintata.

Mesajele de acest gen sunt, de asemenea, foarte utile pentru a contracara efectele pozitive care pot veni din contactul cu dusmanii.

Aici sunt cateva exemple pe care le poti spune fiicei tale:

 1. Esti increzatoare, curajoasa si minunata. Impreuna putem face orice; aceasta familie este inimaginabil de puternica si demonstreaza ca nimic nu ne poate impiedica sa ajungem la succes. Te iubesc.

 2. Imi da energie si putere sa fiu mai bun fiindca sunt tata ta. Tu esti cea care ma inspira sa fac lucruri extraordinare si am sa fac orice moment me ia sa fiu un parinte mai bun pentru tine. Te iubesc si te respect foarte mult.

 3. Familia noastra construieste mostenirea si istoria. Te iubesc si te motivez sa obtii toate realizarile la care visezi.

 4. Esti inspiratia si motivatia mea. In fiecare zi imi amintesc ca esti fiica mea si ma simt apreciata. Te iubesc foarte mult.

 5. In cea mai mare parte a vietii, nu am descoperit nimic mai frumos decat sa faci parte din familia mea. Te iubesc si imi doresc cel mai bun pentru tine.

III. Mesaje romantice

Atunci cand vine vorba despre relatia mama-fiica, mesajele de dragoste pot lua forma unor mesaje romantice. Acestea arata sentimentul de afecțiune si armonie dintre parinte si copil si vor exista in relatia dintre cei doi si mult dupa ce copilul va fi mai mare.

Aici sunt cateva exemple pe care le poti spune fiicei tale;

 1. Esti soarele meu si cerul meu; esti tot ce mi-a iubit sufletul vreodata. Te iubesc enorm

 2. Mi-ai furat inima inca de la primul tau suspin si nu am de gand sa ma intorc. Te iubesc si imi doresc sa stii asta in fiecare zi.

 3. Nimeni nu se poate compara cu dragostea noastra. Dintre toate lucrurile bune din lume, esti tu cea mai buna, fiica mea. Te iubesc!

 4. Esti mica mea stea care imi lumineaza noaptea si imi serpuieste sufletul. Te iubesc enorm.

 5. Icantecul tau este melodia mea preferata. Esti o binecuvantare pentru mine si te iubesc de suflet.

IV. Mesaje de recunostinta

Aprecierea este unul dintre cele mai importante lucruri in relatia dintre parinti si copii. Spunandu-i acestor mesaje, faci intotdeauna ca fiica ta sa se simta iubita si importanta.

Aici sunt cateva exemple pe care le poti spune fiicei tale;

 1. Apreciez foarte mult ceea ce faci pentru tine, familia ta si pentru cei din jurul tau si sunt mandru de cine esti. Te iubesc foarte mult.

 2. Esti cea mai minunata fiica din lume in ochii mei. Multumesc pentru tot ceea ce faci pentru familia ta si te iubesc din tot sufletul.

 3. Te meriti felicitarile si laudele pentru ceea ce faci. Te iubesc si imi doresc sa fii mereu fericita.

 4. Esti un exemplu pentru ceilalti si ai curajul sa iei intotdeauna decizii bune. Te iubesc si iti multumesc pentru ca ma faci sa ma simt aproape de tine.

 5. Imi dai ceea ce vreau cel mai mult in lume – dragostea ta – si te iubesc foarte, foarte mult.