La multi ani! Cadourile virtuelle sunt la moda, motiv pentru care spunem “La Multi Ani!” printr-o frumoasa imagine. Iar ceea ce poate fi mai placut decat o imagine cu flori? Fiecare floare are un semnificat si simbolizeaza ceva diferit, motiv pentru care, aceasta este una dintre cele mai frumoase si sentimentale mesaje cu ocazia aniversarii.

Iata topul celor mai frumoase imagini cu flori de La Multi Ani!

1. Floare de trandafir

Trandafirii sunt eterna simbolul iubirii si al pasiunii si sunt adesea asociate cu sentimentele de dragoste si armonie. Recepientul mesajului va fi uimit pentru ca trandafirii sunt simbolul perfect pentru La Multi Ani.

2. Floare de lalea

Laleaua betleemului simbolizeaza asteptarea si speranta si este adesea asociata cu imaginea Alesului. Cu toate acestea, laleaua mai are si alte simboluri, precum: creativitate, dragoste si veselie. Trimite un laleau caleasca, pentru a trimite un mesaj vestitor cu ocazia aceasta frumoasa a aniversarii!

3. Orhidee

Orhideea este una dintre cele mai exotice si frumoase flori. Acestea exprima maiestria, rafinamentul, tandretea si iubirea dintre doi oameni. Trimite aceasta floare uimitoare de La Multi Ani persoanei dragi si spune-i ce sentimente are pentru ea.

4. Floare de crin

Trimiterea unei flori de crin simbolizeaza puretea si adesea se asociaza cu stralucirea, maiestria si adevarul. Trimite acesta imagine cu o floare de crin, pentru a arata persoanei dragi din viata ta ca ea emana puritate si tandrete.

5. Floare de iris

Irisul simbolizeaza energia spirituala si curajul. Trebuie sa iubesti cu toata inima si sa te lasi condus de inspiratie. Trimite aceasta imagine cu o floare de iris, pentru a celebra curajul si vointa persoanei dragi din viata ta.

6. Floare de bujor

Bujorul este asociat cu luxul si fortele naturii. Acesta floare stralucitoare simbolizeaza frumusetea si belsugul. Trimite aceasta imagine cu o floare de bujor, pentru a uimi persoana draga din viata ta si a-i oferi dorintele tale cele mai mari.

7. Floare de cactus

Cactusul are o semnificatie speciala, simbolizand pasiunea, dragostea, spiritul aventurier si fidelitatea. Trimite aceasta imagine cu o floare de cactus, pentru a arata persoanei dragi din viata ta cat de profund vezi si gandesti despre relatia voastra.

8. Floare de magnolie

Magnolia simbolizeaza frumusetea si inaltarea constiintei. Acesta flori promit in acelasi timp, semnificatii ca: compasiune, tandrete si speranta. Trimite aceasta imagine cu o floare de magnolie, pentru a-i arata cu drag persoanei dragi din viata ta ca tu si ea veti fi mereu unul si acelasi!

9. Floarea-soarelui

Floarea-soarelui simbolizeaza stralucirea calda si magica a Soarelui. Aceasta floare iti promite raze magice ale veseliei si bucuriei. Trimite aceasta imagine cu o floare de soare, pentru a celebra, in aceasta zi speciala, cupola Sobarantie intre tine si persoana draga.

10. Floare de copac

Trandafirii sau garoafele nu sunt singurele flori care simbolizeaza dragostea si bucuria. Acesti copaci potriviti, carora li se ataseaza imagini de turta dulce, modeleaza un mesaj de tandrete si magie. Trimite aceasta imagine mesmerizing pentru a arata ca tu si persoana draga sunteti intr-o balanta perfecta a dragostei si vor fi intotdeauna asa.

Sfarsitul acestui top de imagini cu flori poate ca poate parea Cam ridicol Desca iti stiu ca aceste Mesaje florale mereu vor fi primite cu bucurie si prietenie. Trimite imagini cu flori de La Multi Ani persoanelor dragi din viata ta. Ai grija ca unul sau mai multe dintre cele de mai sus sa se incadreze perfect!

De fiecare data cand trimiti o imagine florala cu ocazia aniversarii, aceasta exprima o multitudine de sentimente catre acea persoana speciala. Fiecare floare are semnificatii si simboluri diferite, iar surpriza cuiva cu o floare sau cu mai multe poate exprima perfect sentimentele tale!

Pentru a-ti personaliza imaginile florale, ai la dispozitie mai multe modalitati prin care sa trimiti mesajul tau virtual. Iata cum poti trimite imagini cu flori ca La Multi Ani:

• Trimite-i prin e-mail
• Posteaza imagini pe site-urile de retele sociale
• Trimite-i prin mesaj persoanei dragi
• Posteaza-i pe blog
• Trimite-i prin posta.

Cu siguranta, acest mesaj va produce cu siguranta rasi de bucurie in sufletul de la persoanele dragi din viata ta care primesc un cadou virtual. Asa ca, fa cineva fericit, trimite imagini cu flori de La Multi Ani!