Copiii sunt adorabili, iar urmand tehnici creative cum ar fi desenarea si pictura, acestia pot dezvolta abilitati interesante de a raspunde pe masura ce se dezvolta. Desenele in creion sunt un mod simplu si minunat de a-i ajuta pe copii sa-si exprime sentimentele lor. Desenele care se obtin sunt adesea impresionate, si uneori, copiii au nevoie de inspiratie pentru noi tehnici si detalii sau idei. Iata top desene in creion cute pentru copii:

1. Panda

Pandele sunt o creatura draguta si mareata, iar inceputul curcubeului va fi simplificat cu ajutorul unei imagini de referinta. Pandele au caracteristici simple si esente cunoscute si iconic simpaticascute, cum ar fi urechile rotunde ,nara lor bulbuca si codita pufoasa. Pentru a desena cea mai mareata panda, trebuie sa aveti un creion de diferite intensitati de marime, precum un 2H si HB, precum si o gama de culori pastelate la indemana.

2. Fluturi

Aproape toata lumea o numeste desenul fluturelui „simplu” pentru ca izvoraste din cele mai simple planesuri si linii. Exista fluturi de diferite dimensiuni, asa ca cand decideti sa desenati, aveti nevoie sa obtineti informatii clare despre dimensiunea dorita, cum ar fi aripile si modelul lor. Fluturele are cateva lini si curbe absolut necesare pentru a crea acul exterior. Acest lucru va pune mingile si contururile in interiorul aripii, adaugand putina culoare pentru a da culoare aripii.

3. Palarierul

Fie ca desenul tau sa se refera la o zi ploioasa sau sa fie inspirat din stilul boho, palaria este cel mai versatil soi pentru orice situatii. Intr-un desen usor, palaria este ininterogata cea mai simpla creatura duplicabila. Singurele aspecte exterioare de care trebuie sa tineti cont atunci cand desenati o palarie sunt detaliile specifice cum ar fi, marginea, brimful si marginile. Puteti adauga mai multe elemente de culoare pentru a completa desenul, precum lanturi si lentile.

4. Pasari

Pasarile sunt animalele cele mai populare si sa desenezi una poate fi un proces amuzant. Trebuie sa tineti cont elemente precum bejul, unde culoarea predominant in penajul pasarii dorite, precum si detaliile precum partea de sus a capului, gusa si aripile. Desenul trebuie sa evite linii ascutite si mai degraba sa aiba linii curbe si fluide pentru a crea imaginea unei pasari normale. Adaugati detalii precum cioc, coditele si cateva petale interesante si simboluri pe aripi pentru a oferi desenului un anumit stil.

5. Hortensia

Hortensia este una dintre cele mai populare plante de gradina, asa ca desenarea acesteia este o perspectiva minunata pentru copiii creativi. Succesul in desenul unei hortensii depinde de prezenta in detalii, astfel incat desenul sa arate laya o adevarata planta. Desenati florilor in formatul buchetelor, astfel incat florile sa arate complet compositionate. Adaugati firele de iarba sau firele lemnoase pentru a da realitate desenului tau.

6. Maimuta

Maimuta este una dintre cele mai bine cunoscute mamifere salbatice si este cea mai buna optiune pentru copil tocmai de aceea este unul dintre cele mai populare desene. Cu ajutorul unor imagini de referinta, poti obtine formele si trasaturile corecte ale unei maimute. Incepeti cu desenarea contururilor generalizate si la urmatorul pas adrti detaliile. Precizati fiecare parte a corpului si asigurati-va ca detaliile stau la baza pentru a obtine cel mai realistic desen.

7. Floarea de camp

Un desen mai simplu despre floarea camp este simpla, dar ofera copiilor abilitati creative si artistice. Pentru a face floarea camp, incepeti cu cercul corpului florii. Din partea superioara a cercului adaugati cinci petale mici si rotunjite, care sa le confere florii o aparitie stilata. Apoi adaugati elemente precum florile mici si varfurile la petale pentru o nota de realism.

8. Peste

Pestii sunt una dintre cele mai populare si iubite animale, astfel ca desenul sau reprezinta o optiune perfecta pentru cei dragi. Desenarea unui peste poate provoca amintiri premium, si chiar simtul umorului si creativitatea. Trasaturile de baza ale unui peste sunt, corpul oval si gura sa lunga. Adaugand retinei hibride si tesuturi, puteti obtine imaginea realizata a unui peste.

9. Corb

Desenul unui corb este unul dintre aspectele cele mai cautate de copii pentru ca acestia sunt dispusi sa invete trasaturile si detaliile diferite de riduri, linii si contururi. Ca si in cazul multor alte animal, acesta desen necesita multa indentitate si creativitate. Pentru inceput, desenati contururile exterioare si interioare apt cum ar fi corpul, gatul si aripile, dupa care adaugati detaliile precum ochii in capitel,etc.

10. Fluturi colorati

Acesta varianta de desen este mult mai interesanta si creativa, pentru ca fluturii s-au schimbat cu ajutorul culorilor. Se obtine un design interesant, simpatic si colorat alaturand diferite culori si depasind barele comune ale desenului convențional. Pentru a obtine cei mai coloranti si interesanti fluturi, copiii pot folosi imagini de referinta. Apoi se pot folosi ornamentele pentru contur, precum tricolori si o gama variata de alte tehnici precum dispunerile de culoare si stilul floral.

Concluzie

Lucrarile copiilor sunt frumoase si adesea impresionante. Desenele in creion reprezinta cea mai buna optiune pentru copii, datorita desenului simplu si este o modalitate directa de a injecta culoare creativitate in viata copiilor. Acest top desene in creion cute pentru copii te va ajuta sa fii inspirat in a crea desene unice si interesante.