Cel mai asteptat moment al zilei pentru copiii mici sau chiar si maturi este acel moment in care se va urmari desenul animate preferat. De la jocuri interactive si intreceri, la aventuri si momente emotionante, desenele animate sunt cea mai buna metoda de a te destinde si de a te bucura de câteva ore de distractie. Majoritatea acestor desene animate sunt dublate in limba noastra, iar noi astazi va vom prezenta cateva din cele mai populare desene animate dublate in romana.

I.V-amuza – Desen animat dublat in romana
V-amuza este un desen animat extrem de interesant despre o familie de animale care isi petrece mare parte a timpului impreuna. Desenul, desi destinat copiilor, aduce in fata numeroase situatii de viata reala si nenumarate impreuna moralitati si invataminte. Desenul nu a fost doar dublat in limba noastra, dar si in alte limbi straine.

II.The Croods – Desen animat dublat in romana
The Croods este un desen animat foarte amuzant despre un grup de personaje cu care te poti identifica cu usurinta si care sunt gata oricand sa le faca pe plac. Desenul este foarte interesant si isi urmareste protagonistii in calatoria lor de a descoperi lumea si modalitatea in care sa se descurce. Initiativa si curajul tuturor protagonistilor creeaza o imagine cu mare impact in sufletul spectatorului. Desenul este dublat si in limba romana oferindu-ti sansa sa te bucuri la maxim de poveste si sa te conectezi mai bine la personajele protagoniste.

III.Pinguini – Desen animat dublat in romana
Desi Pinguini este un desen vechi, a ramas insa la sufletul copiilor de azi. Cu o grafica simplista si o poveste dragalasa despre viata ghetarului Antarctic, desenul urmareste aventurile unui grup de pinguini ivite pentru a salva ghetarul si a se descurca prin viata. Personajele sunt foarte amuzante iar accentele aduse fiecarui personaj sunt unice si amuzante. Acest desen nostim a fost dublat in limba noastra si este cel mai bine apreciat de parinti si copii deopotriva.

IV.Povestea Crinului Albastru – Desen animat dublat in romana
Povestea Crinului Albastru a fost unul dintre cele mai vechi si indragite desene ale tuturor timpurilor. Desi foarte usor disponibil in limba engleza, desenele animate au si o dublare si in limba noastra. Aceasta poveste este asa numita „poveste clasica” si este destinata atat copiilor, cat si adultilor. Grafica si sunetul dau cel mai bine pe ecran aceasta minunata poveste de dragoste si prietenie.

V. Masinile – Desen animat dublat in romana
Masinile este unul dintre cele mai indragite desene animate destinate copiilor. Urmarind aventurile motoarelor numite „Masinile”, desenul prezinta numeroase situatii din viata de zi cu zi. Desenele aduc in fata momente emotionante si foarte usor de recunoscut in aceasta lume a noastra. Desenul se remodeleaza de la an la an, aducand mereu ceva stralucitor in viata copiilor.

VI.Cars 2 – Desen animat dublat in romana
Daca pana acum am amintit despre prima parte a seriei Cars, Cars 2 face parte dintr-o subcategorie a acestei serii cu aventura si mai adancita. Aceasta parte dublata in limba noastra prezinta o lume bazata pe versiunea lor interesanta si moderna a lumii reale. Desenele sunt extrem de interesante si pot fi vizualizate de catre toata lumea.

VII.Super Wings – Desen animat dublat in romana
Super Wings este un desen animat foarte interesant, destinat copiilor mici dar si in general tuturor iubitorilor de desene animate. Desenul devine mai interesant prin aducerea in prim plan a avioanelor sau „super wings” si prin vacinata aventuri ce le urmareste. Desenul animation prezinta o lume misterioasa in care personajele sunt gata sa exploreze si sa guste din fiecare experienta a vietii. Desenele sunt disponibile si in limba romana, oferindu-ti sansa de a lua parte la o astfel de calatorie.

VIII. Motanul Incaltat -Desen animat dublat in romana
Motanul Incaltat a fost unul dintre cele mai indragite desene animate din ultimii ani. Acest sitcom remarcabil prezinta personajul principal, Tinerelul Motan Incaltat, si modul in care aceasta se descurca prin viata cu ajutorul intelepciunii sale si a curajului sau. Desenul aduce in prim plan si alte personaje pline de viata si de culoare. Desenele sunt dublate si in limba noastra, prezentandu-i-se si publicului roman personajele sale adorabile.

IX. Toy Story – Desen animat dublat in romana
Totusi, desi putini stiu, Toy Story a fost primul desen animat produs de o companie americana. Este unul dintre cele mai iubite desene animate, care prezinta timpurile noastre prezentului pline de activitati robotizate si avanturi. Desenele sunt foarte interesante si memorabile, ele oferind viziuni unice asupra gandirii noastre privind jucariile si jocurile interactive. Desenul este si dublat in limba noastra astfel incat copiii sa poata urmari si intelege fragmentele adevarate ale povestii si emoatiile acesteia.

X.Ice Age – Desen animat dublat in romana
Ice Age este unul dintre cele mai populare desene animate: prezinta o calatorie a celor trei eroi intalniti indragitori care trebuie sa infrunte temperaturi reci si natura. Prin aceasta aventura, eroii urmaresc sa-si salveze zona glaciara si sa fie mai buni intre ei. Desenele iau in considerare numeroase elemente ca natura sau animale si prezinta personaje simpatice si interesante ce sunt dublate in limba noastra.

XI. Tom si Jerry – Desen animat dublat in romana
Cel mai vechi si apreciat desen animat al tuturor timpurilor, Tom si Jerry sunt varianta perfecta a vietii cotidiene a copiilor. Desenele sunt caracterizate prin numeroase aventuri, motivandu-i pe spectatori dar si prin comediile lor ce nu lasa realitatea sa