De-a lungul anilor, tendințele în moda unghiilor s-au schimbat la fiecare sezon. De la an la an, modelele de unghii au devenit mai consistente și mai impresionante. Dacă vrei să știi ce se poartă în acest sezon, acesta este articolul perfect pentru tine.

Introducere

Unghiile sunt niște piese pretioase și expresive pe care pozi alege să le poarte. Ele completează look-ul și te ajută să te simți mai sigură și mai confortabil și te scapă de frustrările. Astfel, tendințele în moda unghiilor 2021 au fost create și selectate în așa fel încât să ofere satisfacții atât personalităților conformiste, cât și celor care doresc să-și expună dorințele inofensive, cum ar fi variantele de manichiură cu conținut artistic puternic.

  1. Modele Sexy

Aceste modele sunt recunoscute direct și sunt foarte discrete, dar simultan îndrăznețe. Acestea pot include o multitudine de modele, inclusiv:

• Unghii înguste: Aceasta se caracterizează prin stilul unghiilor scurte și ascutite, produse prin tăierea stratului exterior al unghiei și tonifierea sa.

• Vamp: Această manichiură are o contură rotunjită care creează o zebră invizibilă sau o frumusețe discretă pe unghia cu formă franceză.

• Sunset Ombre: Această manichiură are unghiile cu aceeași lungime și sunt împărțite în trei straturi, cu una de deasupra și una de jos. Acestea se trimit ca un apus de soare, deaceea și numele.

  1. Modele Nude

Unghiile nu pot fi mai simple decât modelul nud. Acest look simplu flatează orice tip de unghii. Această manichiură include nuante nude și trădează căutarea de la clasic la modern. Acestea se bazează pe tendința actuală de minimalism și nu se încadrează în anumite tipare. Deși sunt destul de simplu se poate diversifica cu diverse culori nude, modele geometrice, accente metalice, încrustații etc.

  1. Modele Geometrice

Forma geometrice și armonios structurate regulat reprezintă un tendință deseori purtată. Aceste modele sunt populare și angajează într-o manichiură complexă, care arată modern și diferit de obicei.

În 2021 există o gamă largă de modele geometrice care pot fi purtate. Unele modele sunt:

• Trapezul: Este o formă comună utilizată în manichiurile geometrice. Acest tip de manichiură se poate combina cu alte forme geometrice și se poate decora cu pietre sau vopsea și tapițerie.

• Triunghi: Această manichiură se distinge de alte modele prin triunghiul format. Acesta oferă un aspect puternic și minimalist. De aceea, poate fi purtat cu orice.

• Romb: Acesta este un model geometrice cu vârfuri late și are un aspect simplu, dar modern.

• Hexagon: Acest model geometrice are o formă destul de comună și moderna care poate fi folosită într-o manichiură de orice fel.

  1. Modele de unghii holografice

Aceste unghii sunt foarte populare și foarte diferite decât toate modelele precedente. Ei se formează prin adăugarea unor vopseluri strălucitoare și specializate care dau persoanei un look unic și uimitor. Acestea sunt uneori denumite și unghii glitters și se pot face prin adăugarea unor pulbere glitter sau prin adăugarea unor bile 3D sau a altor obiecte în unghiile cu aur.

  1. Modele de unghii ombre

Acest aspect colorat se obține prin mai multe straturi de culori. Acestea crează o iluzie a tranziției între culori. Conceptul se împarte în mai multe părți, care se pliază împreună. Acest model de unghii este foarte popular și ușor de realizat.

  1. Modele de Zahăr

Designerii de manichiură au create farmece de modele de unghii care imită curbura și forma unei linguri. Acest model, numit “Modelul de zahăr”, este unul dintre preferatele designerilor, deseori încadrate în modele de unghii pe bază de aur sau argintiu, cu o culoare trăsnet. Aceste modele sunt mai degrabă o idee de vara și joacă bine și în moda ușoară și în moda prints.

  1. Unghiile pe bază deaur

Tomatele aurii sunt probabil cea mai bună idee pentru unghii pe care poți s-o porti anul acesta. Acestea vă oferă un aspect luxos și deosebit de uimitor. Dacă vrei să te simti cu adevarat ca o regină în 2021, acesta este arhicelul tau.

Concluzie

Cu toate acestea, cele șapte modele de unghii enumerate mai sus sunt doar câteva dintre tendințele din 2021. Fiecare persoană are o combinaţie de gusturi pentru a-și completa aspectul. De aceea moda unghiilor 2021 oferă o varietate de șanse. Prin urmare, nu mai există motivație pentru o persoană care să se gândească că nu se potrivește nimic. Dacă sunteți însetați și gata să schimbați unghiile, există atât de multe