Andreea Mantea este una dintre cele mai faimoase și mai bine-iubite vedete din România. Ea a devenit cunoscută în toată țara grație prezenței sale pe marele ecran în emisiunile tv, prezentând și ocupând posturi în diverse posturi media din România și străinătate. Mantea este una dintre cele mai talentate și mai bine-plătite vedete din România și, pe măsură ce cariera sa a crescut, fanii și curioșii au vrut să știe toate detaliile vieții sale private.

Iată câteva informații despre varsta, averea și viata personala a Andreei Mantea.

Varsta Andreei Mantea

Andreea Mantea s-a născut pe data de 5 septembrie 1981. În momentul de față, ea are 38 de ani.Frumoasa prezentatoare a cunoscut o ascensiune fulminantă în cariera ei la o vârstă relativ tânără și încă activează în domeniul tv, deși cariera ei de prezentatoare a început cu mai bine de 15 ani în urmă.

Averea Andreei Mantea

Andreea Mantea se află la vârful prezentatoarelor din România, câștigând premii, creând apariții în presă și făcând apariții cameo la marele ecran. Din cauza preocupării sale pentru aceasta, ea a reușit să acumuleze o avere adecvată. Andreea Mantea este în prezent estimată la o avere netă de 2 milioane de euro, ceea ce o plasează printre cei mai bine plătiți prezentatori din țară.

Viața personală a Andreei Mantea

Andreea Mantea este căsătorită și are un copil. Ea se căsătorit cu Cedric Tiberiu Lazăr în 2010, iar cei doi au împreună o fetiță pe care au numit-o Selma. Copila a împlinit 8 ani anul trecut și se pare că părinții ei o iubesc și o apreciază foarte mult. În prezent, Andreea și familia ei locuiesc într-o casă elegantă din București, însă ei calatoresc frecvent și se bucură de relaxare și de petreceri.

Cei mai mulți dintre fanii Andreei Mantea vor să știe despre femeia frumoasă și enigmatică din spatele ecranului. Dacă ai vrea să știi mai multe despre viața intimă a Andreei Mantea, acest articol s-ar putea să te ajute.

Istoricul lui Andreea Mantea

Andreea Mantea s-a născut pe 5 septembrie 1981 în orașul Constanța. Ea a fondat prima ei emisune TV, TV Mania, în 2000, urmând ca mai apoi să producă și să prezinte emisiuni precum Neatza cu Razvan și Dani și iUmor. Andreea a devenit de asemeneacunoscută și respectată pentru activitatea ei jurnalistică și a primit numeroase premii din partea presei.

Cariera in televiziune

Andreea Mantea și-a început cariera la TV în anul 2000, când a fondat și producă emisiunea TV Mania. Emisiunea a fost foarte populară și a ajutat-o pe Andreea să se înscrie în lumea mediatică. Andreea a spus că această emisiune i-a deschis calea în cariera ei și i-a oferit posibilitatea să cunoască oameni interesanți și să încerce lucruri noi, precum producția de televiziune, prezentarea și interviurile.

Mai târziu, Andreea și-a extins cariera de televiziune prezentând sau apărând ca invitat în emisiuni precum Neatza cu Razvan și Dani, iUmor, Acces Direct și multe altele. Andreea a devenit cunoscută și respectată pentru prezentarea ei profesionistă și dăruirea față de științele jurnalistice și înțelegerea publicului.

Cariera in presa

Potrivit estimărilor, Andreea Mantea este și în prezent printre cei mai bine plătiți prezentatori din România. Ea a primit numeroase premii din partea presei și a fost nominalizată pentru mai multe premii internaționale de televiziune.

Mai mult, Andreea a ajuns și pe copertele multor reviste românești și internaționale și este prezentă în articole de presă și interviuri din când în când. Este un moment special și un moment în care se poate vedea cât de bine au reușit Andreea și cariera sa.

Încredere și susținere

De-a lungul carierei sale, Andreea a primit și susținerea și încurajarea fără cusur a familiei actuale și a familiei de origine. Tatăl și mama ei au încurajat-o să-și urmeze visurile și să se lupte pentru ele. De asemenea, soțul ei, Cedric Tiberiu Lazăr, o sprijină pe Andreea în cariera ei și face tot ceea ce-i stă în putință să o țină pe drumul cel bun.