A sosit momentul sa-ti botezi ingerasii si o parte importanta a acestei ceremonii de binecuvantare si celebrare a vietii lor incepe prin adaugarea rugaciunii de Sf. Botezatorul de 9 zile in ritualul tau. Aceasta rugaciune adorabila le va oferi copiilor tai protectie si un izvor de energie spirituala care il poate sustine pe parcursul intregii lor vieti. Iata ce trebuie sa stii despre Rugaciunea de Sf. Botezatorul de 9 zile si de ce e important sa o spui.

Istoria Rugaciunii de Sf. Jurat Botezatorul de 9 zile

Rugaciunea de Sf. Botezatorul de 9 zile dateaza din secolul al XIV-lea si Este bazata pe pildele sfintilor din Trei Ierarhii, care devin opintitori iar numarul 9 Deoarece inca 9 zile cad intre Ziua Inaltarii si a lui Botezatorului lui Ioan si a Sanctificarii Maicii Domnului. In acea perioada, oamenii obisnuiau sa spuna aceasta rugaciune timp de 9 zile, incepand de la Ziua Inaltarii si pana la "Dimineata Sanctificarii" ( momentul cand este cinstita Noua Superioara a Maicii Domnului) incepand cu a 8-a zi.

Ce spune Rugaciunea ?

Rugaciunea de Sf. Botezatorul de 9 zile contine invocatia pentru protectia pentru casatoria ta si familia ta, versete din Vechiul Testament precum si parti ale rugaciunii lui Ioan Botezatorul. Exemple de versete vin din Psalmul 79, Isaia 58 și 63, citate din Psalmii si Proverbe, precum si prefacerea lui Ioan Botezatorul in Evanghelia lui Luca.

De ce e important sa spui Rugaciunea ?

Rugaciunea de Sf. Botezatorul de 9 zile ofera Protectie unei familii si mai ales, Parintilor si Copiilor lor. Aceasta rugaciune inspirata ii poate ajuta pe copii sa se bucure de protectie de la Dumnezeu, sa li se daruiasca detasare si seninatate si sa li se ofere adevarata liniste si confort.

Rugaciunea de Sf. Botezatorul de 9 zile are, de asemenea, un puternic simbolism spiritual. Ritmul de 9 zile al rugaciunii simbolizeaza pentru rugaciunea prin referinte la trei puncte importante din Noul Testament.

Structura Rugaciunii de Sf. Botezatorul de 9 zile

Rugaciunea de Sf. Botezatorul de 9 zile este construita din trei parti separate care se pot spune separat ( in fiecare zi) sau rapid, mai degraba decat de a fi citita de la capat la sfarsit. Structura ei este ;

Invocatia: Parinti cere sufletului copilului tau sa fie protejat si sfintit.

Psalmul 79: Prin suferinte si pareri negative departe de Copilul meu.

Isaia 58 si 63: Sa ceri lumina si de capat de nedreptati sau excluderi din viata lui.

Citate din Psalmi si Proverbe: Sa soliciti Cerului sa ne creasca in dragostea si cunostinta lui.

Prefacerea lui Ioan Botezatorul in Evanghelia lui Luca: Sa propui un exemplu de deschidere si acceptare de catre Copilul tau.

De ce e important sa spui rugaciunea fiti pentru copilaria ta

Rugaciunea de Sf. Botezatorul de 9 zile cuprinde sfaturi, dorinte si rugaminti care pot oferi copiilor protectie si intelepciune. Rugaciunea il poate ajuta pe copil sa se bucure de casatoria parintilor sai, de a primi protectie de la Dumnezeu si de a trai viata cu grija si curajul.

Rugaciunea ofera parintilor sansa de a-si adora copiii si de a se conecta la sursa lor spirituala. Citirea si invocarea Baietului si Fecioarei le ofera parintilor o cale spirituala de a a fost propice trasnetele puternic care vor curge prin viata lor. Sf. Botezatorul de 9 zile ii invata pe parinti sa ii iubeasca profund pe copii si sa ia grija de sufletele lor.

Cum poti incepe ?

Incepi de la "Invocatie" si continui cu psalmul 79, Isaia 58 si 63, citate din Psalmi si Proverbe si, in cele din urma, prefacerea lui Ioan Botezatorul in Evanghelia lui Luca. Verifica pe Google pentru retete si planuri de boieri care pot ajuta. De asemenea, vei putea sa verifici si un supermarket sau un magazin de carti de rugaciuni pentru a gasi invocari adecvate pentru aceasta rugaciune.

Incearca sa spui rugaciunea in dimineata de la 8 zile dupa ce ai botezat copilul tau si sa o spui maniera ta speciala pentru a-i da tesaturile maiemutare un izvor suplimentar de energie.

Cateva rugaciuni favorite

Atunci cand spui rugaciunile de Sf. Botezatorul de 9 zile, ia in considerare includerea catorva versete favorite. Ajuta aceastea sa incorporate sentimente sincere in prefacere si sa devina mai profund in acest ritm de rugaciune.

De exemplu, unii parinti ii implora pe Dumnezeu sa le binecuvinteze inima si lumea copiilor lor, sa le acorde fericire, sanatate si bunastare. Altii ii indeamna pe copii sa se bucure de covoare sfinte in fiecare moment al vietii lor. Alte rugaciuni populare includ cererea de protectie de la nedreptati, umilinte si intristari.

Sfaturi pentru citirea si spusul Rugaciunii:

Atunci cand spui Rugaciunea Sf. Botezatorul de 9 zile in numele copiilor tai, ai incredere ca vei fi ascultat si intelept. Incepi citeind in fiecare zi cateva versete, invocand rugaciunea si aducandu-ti aminte sa te concentrezi asupra simbolismului rugaciunii.

Rugaciunea se poate spune si se poate citi aproape oriunde, indiferent ca este la biserica sau in spatiu familial sau chiar in aer liber. Este incomparabil sa simti caderea rugaciunii asupra copiilor tai in liniste si in intimitate.

Ceea ce simti si spui iar emotiile tale incalzesc cuvintele si le daruie spirit prin care sendviș dintre Dumnezeu si copiii tai. Citeste