Parul este elementul-cheie ce contribuie la definirea stilului tău și îți oferă ocazia de a te exprima. Când vine vorba de vopsitul părului, fiecare dintre noi vrem să ne bucurăm de cele mai trendy nuanţe.

Găsirea culorii optime capetelor tale devine un peisaj complicat în care riscul de a te rătăci trebuie să fie minimizat la maxim. Pentru această căutare noi am creat un ghid cu cele mai trendy culori de păr din acest sezon. Urmăreşte acest ghid și alege cea mai la modă nuanţă!

Ce sunt culorile trendy în acest sezon

În ultima vreme am putut observa cum tendinţele de culoare pentru păr au fost revizuite. Acest sezon este axat pe accentele de culori părului. Există diverse nuanţe de culori de păr cu subtilităţi și excelente caracteristici care ne-ar putea ajuta să ne îmbunătăţim și să ne schimbam stilul.

Iată principalele culori și modele de vopsit părul în trend acest sezon:

  1. Ombre

Ombre sau culoare şuviţă, cum mai este cunoscută în mod informal, este unul dintre cele mai cunoscute modele de vopsire al părului. Acesta poate fi realizat în diverse culori și este definit de trecerea graduala de la culoarea părului spre culoarea albă. Ombre oferă un aspect fresh și natural.

  1. Balayage

Balayage, o tehnică mai nouă de colorare și accentuare a părului, ne oferă o alternativă la vopsirea clasică. Tehnica de aplicare a acestei colorări se defineşte prin stratificarea și împletirea culorilor. Balayage se delimitezi prin strat schimbător, oferind un efect natural și dimensionat.

  1. Highlight-uri

Tehnica highlight-ului presupune multiple schimbări și idei pentru modernizarea părului. Este perfectă pentru toate dintre noi care dorim să schimbăm puțin culoare în păr deoarece oferă, prin aplicarea luminilor și umbrelor adecvate, o senzaţie profundă și dimensionată.

  1. Culori joase și luminoase

Toamna aceasta putem vedea cum mai multe persoane îndrăznesc vopsindu-şi părul în culori mai joase. Aspectul mult mai luminations oferit de culori luminoase poate fi alegerea ideală când vorbim despre reiniţializarea unei imagini.

Colorarea părului cu culori foarte luminoase ne dau un plus de energie și ne oferă o senzaţie de confort și relaxare. Combinaţiile dintre nuanțe joase și în același timp luminoase se pot transforma într-o gamă extrem de vastă, care ne oferă și alte variante de colorare.

  1. Culori de păr pastel

Culorile de tip pastel sunt alese de persoanele cu personalitate. Acestea oferă un plus de delicateţe și pot fi combinate în timp cu alte metode de colorare ce definesc părul și oferă vibraţia necesară. Texte pastel foarte populare sunt: rose gold, violet, albastru și verde. Aceste culori completează sprelesul unui aspect modern, care să capteze atenția și să îţi ofere o stare de bine.

  1. Culori de bază

Culori de bază sunt acele culori ce se referă la nuante mai joase, dar de efecte puternice. Nuantele acestea sunt dedicate persoanelor care doresc să-şi schimbe look-ul fără să se abată prea mult de la nuanţele băncii. Acum putem vedea aceste culori observând prin blondul închis nuante către ciocolatiu și castanii medii

Îngrijirea părului vopsit

Reprezintă un factor important în obținerea rezultatelor dorite când vine vorba de colorare. Trebuie înțeles faptul că la fiecare vopsire sau la colorarea de rutină trebuie să aplicăm produse cosmetice speciale pentru îngrijirea părului. Produsul potrivit pentru îngrijirea părului vopsit este esențial pentru menţinerea nutrienţilor și a vâscozității.

Parul vopsit ne oferă posibilitatea de a ne simţi luminos, energizat și strălucitor. Experimentarea culorilor este o parte plăcută din procesul de colorare a părului, însă trebuie să fim atenți și să ne asigurăm că cel mai bun astnl de a ne exprima este și sănătos pentru păr. Considerând că parul nostru este unul dintre elementele cheie pentru definirea noastră, reține că este important să alegem culorile și produsele potrivite și să fim mereu în pas cu cele mai moderne și trendy culori!