Multe momente frumoase ne covârșesc și sperăm că noi le deținem pe toate. Se apropie însă un moment special care an de an ne umple pe contul nostru de gânduri bune. Este vorba despre Ziua Îndrăgostiților. Dacă ți-ai propus să faci ceva special pentru cea mai dragă persoană din viața ta, iată câteva exemple de mesaje scurte frumoase ce s-ar cuveni să îi trimiți la mulți ani.

Acestea sunt mesaje ce pot fi folosite de orice persoană care dorește să își exprime sentimentele de dragoste, iubire și afecțiune, fiindu-ți mărturi despre cât de dornic este să o vadă și să o îmbrățișeze. Oricare dintre acestea ar fi cea mai potrivită, scrisul corect este cheia pentru a fi credibil.

Motivele pentru care mesajul de la multi ani este special

În momentul în care îți trimiți un mesaj frumos și ai câteva cuvinte frumoase pentru acea persoană, acest lucru se va întâmpla ca prin minune. Un mesaj de la mulți ani este atât de special deoarece se împarte numai o singură dată pe an. Acest lucru poate face ca mesajul dvs. să pară mai distinct decât ar trebui să fie. Și în plus, arată persoanei iubite că îți amintesti de ziua acesteia.

Despre mulți ani și ce înseamnă

Aceste gânduri de binele de la multi ani s-au conturat de-a lungul lumii și au fost transmise prin mijloace variate., Podoabele cuvintelor frumoase și gesturile bune produc vibratii pozitive si îmbogatesc viata. Acțiunile de bine și schimbările de atitudine sunt cele care aduc progresul social și apropierea cu Dumnezeu.

Cele mai bune modalitati de a exprima mesaje frumoase de la multi ani

Există multe modalități prin care poți să îi transmiti persoanei iubite un mesaj frumos la mulți ani. Puteți să optați pentru un mesaj scris pe un fel de card de salut, putehai să îl trimiteți pe WhatsApp sau pe facebook sau să îi faci chiar o surpriză personală, ca o vizită neașteptată.

Iată câteva mesaje frumoase de la multi ani:

  1. „Vă doresc o zi minunată și, mai presus de toate, o viață uimitoare și fericită. La mulți ani!”

  2. „Sunt aici pentru a-ți spune cât de mult contezi pentru mine și cât de mare este dragostea mea față de tine. Natura trebuie să fie geloasă pe frumusețea și puterea care se află în interiorul tău. La mulți ani! ”

  3. „Știu când sunt lângă tine că orice este posibil. Vreau să știi câte ceva de înseamnă pentru mine să te am lângă mine. Vreau să știi că sunt aici și am să rămân cu tine. La Mulți Ani pentru o zi reușită!”

  4. „Te iubesc și îmi doresc ca astăzi să fii încântat și să obții ce ți-ai dorit. Fie ca fericirea, bucuria și succesul să îți fie alături pentru întreaga ta viață. La mulți ani!”

  5. „La mulți ani! Tu ești cel mai frumos cadou pe care viața mi l-a oferit. Ești cea care a umplut golul din sufletul meu. Ți-am dorit de la început, soare în suflet și fericire în gânduri și ți-am urat și acum, păstrarea fericirii și sănătății.”

  6. „Astăzi este ziua ta cea mai specială și ai nevoie de cineva care să te îmbrățișeze și să te încurajeze. Fie ca pacea și liniștea să te înconjoare și să simți că și spiritul încă are șanse. La mulți ani și fericire maximă alături de cei dragi!”

  7. „Îți doresc o zi uimitoare, plină de bucurie, voioșie și fericire. Să bucuri de fiecare clipă alături de cei dragi. La mulți ani și fericire în fiecare zi a anului!”

  8. „Mă bucur că eșu ai contribuit cu atâtea lucruri frumoase în viața mea și rezultatul acestei contribuții ți-l dorim astăzi. O viață fericită, împlinită și îmbălsămată cu iubire alături de cei dragi. La mulți ani și zâmbet fără colț!

  9. „Văd că acest an este unul de minuni și spun că acesta este un an plin pentru tine. Fie ca Tatăl celestial să vă binecuvânteze și să vă aducă fericire. La mulți ani și tot ce este wordul pentru tine!