Meghan Markle a devenit rapid una dintre cele mai la moda persoane din lume, in momentul in care s-a casatorit cu Printul Harry in anul 2018. Nascuta in Everette, in statul american Washington, pe 4 august 1981, Meghan a avut mai tarziu, un moment turistic si educativ in trecutul ei, care a facut ca cariera sa sa devina mai luminoasa. Acest articol isi propune sa exploreze filmarile, familia si cariera a lui Meghan Markle, criteriul care a contribuit la titlul ei de “Ducesa de Sussex”.

Varsta si Familia lui Meghan Markle

Meghan Markle a fost nascuta pe 4 august 1981. Ambele parinti ale sale, Thomas Markle si Doria Ragland s-au despartit cand ea avea un an, insa parintii au tinut legatura cu amandoi. Ea are un frate mai mare pe nume Thomas si a crescut in Hollywood, California, inchiriind casa in subcultura sezoniera, inclusiv scufundarul rodnic si skateri. Primaria ei a fost la Hollywood Little Red Schoolhouse si apoi la Immaculate Heart High School, unde a fost una dintre elevele de onoare.

Meghan a studiat scrierea creativa la Universitatea Northwestern, unde a obtinut diploma de licenta in teatru si comunicare de media. Ea a facut si o calatorie pentru studii la Interlaken si este multilingva, vorbind fluent engleza, franceza si spaniola. Dupa ce a absolvit colegiul, Meghan s-a mutat la Londra unde a gasit un job in marketingul suedez, Aroline Von Koenig Designs.

Cariera profesională a Meghan Markle

Dupa ce a absolvit Facultatea de Teatru din Northwestern si a petrecut cateva luni in Londra, Meghan s-a intors in SUA si s-a alaturat castului serialului „Suits” in anul 2011, unde juca rolul lui Rachel Zane. Jumatate din salariul ei din “Suits” a fost donat comunitatii prin intermediul RichmondRCA (Colegiul de Arta si Teatru Reginal).

Cand nu stateau pe platou, Meghan continua sa construiasca experienta ei scriitor in produsele de televiziune, fapt pentru care a primit nominalizarea Emmy pentru episodul “Suits: Reckonning” din 2012. Ea a fost, de asemenea, prezentator la o emisiune de stil de viata numita “The Tig”, unde a acoperit subiecte precum nutritia, artificii romanesti si moda.

De asemenea, ea a aparut in plus de douazeci de productii cinematografice si de televiziune, de la “ER” la “CSI Miami” si “The League”. Simultan cu lucru la ”Suits”, Meghan a inceput sa se implice mai activ in lucruri caritabile, devenind invitat special la evenimente de strângere de fonduri si voluntar în diferite proiecte.

Meghan si Familia Regala

In 2016, Meghan a inceput sa se intalneasca cu Printul Harrry, motiv pentru care presa a strans din ce in ce mai multa atentie asupra vietii sale. In anul 2017, Harry si Meghan s-au casatorit si intre timp au facut unele schimbari de durata in ceea ce priveste felul in care se conduce Familia Regala.

Meghan si Harry s-au alaturat deja campaniei „Rezolva”, o problema cu care ei au mers in excursii in Africa din 2019, in scopul promovarii stilului de viata sustenabil si alingarea grijilor economice ale unei familii mai mari. Ea s-a implicat de asemenea cu campanii open-sourced ca “Girl Up Initiative” si “Hub Culture”.

In anul 2020, Meghan si Harry au controlat “The Sussex Royal Instagram” si se asteapta sa lanseze o carte inspirata de amintirile lor, intitulata “Diary of Diana”. Dupa cum vedem, Meghan poate sa faca multe dintre lucrurile pe care le-a facut in cariera sa, impreuna cu Printul Harry.

Concluzie

Meghan Markle este cu siguranta una dintre personalitatile ce le-a oferit lumii, aducandu-si suportul ei pentru diferite cauze, avand o cariera excelenta in actorie, scris, producator, TV si parinte nuci, dar toate acestea sunt inglobate intr-un grup mai mare care specifica clar cine este ea ca persoana, Frenezia publica a lui Meghan a inceput in momentul in care ea si Printul Harry s-au alaturat familiei regale si au facut publica iubirea lor. Timpul a aratat ca Meghan Markle nu a ramas in umbra, ci i-a oferit lumea vizibilitatea pe care a meritat-o.