Loredana Groza este una dintre cele mai iubite cantarete si producatoare de muzica din Romania. S-a nascut în anul 1970, la data de 20 mai, în Bucuresti. A urmat cursurile Liceului de muzica Carol I, sectia canto, o idee propusa de mama sa.

Intrarea in Industria de Spectacol

Primul pas pe care Loredana l-a facut catre muzica si industria de showbiz a fost atunci cand a cântat în spectacolul liceului in care urma cursurile. Talentul sau a fost remarcat imediat si astfel si-a început cariera muzicala, la varsta de 16 ani.

Primul succes și Performantele

Primul single a fost lansat în 1991 si se numea Dulce Uranie. De atunci, ca si producator, a realizat peste 200 de piese si a semnat mai multe contracte cu diverse case de discuri din Romania si din Statele Unite. În 1994, a lansat primul ei album intitulat Tacerea din tara mea, care a fost catalogat ca fiind unul dintre cele mai mari succese ale unei să facă muzica în acea vreme.

Pe langa activitatea muzicala, Loredana s-a infintat și ca soție în anul 1999, din al doilea mariaj. A avut doi copii, pe Răzvan si pe David, și și-a dedicat tot timpul liber familiei sale.

Revirimentul în 2013

Desi a fost nevoită sa faca o pauza din cariera muzicala in timpul căsniciei sale, loredana a revenit în 2013 cu un album nou intitulat Loredana. Acesta a devenit un mare succes, avand la baza o dedicatie puternica fata de talentul sau si de fanii sai.

Legatura care Exista intre Muzica și Moda

Loredana Groza a reusit sa imbine muzica cu moda in orice aspect. Pe langa muzica, Loredana a lansat si un magazin online, care cuprinde toate produsele sale. Acest magazin include haine, accesorii, produse alimentare și produse de ingrijire a pielii care se regasesc in spectacolele si videoclipurile sale.

În 2016, Loredana a aparut într-o emisiune comercială, în care si-a prezentat noile piese muzicale, a lansat un album în direct și si-a aratat haine, bijuterii și alte produse, împarte impresiile sale legate de acestea și a prezentat ce înseamna o adevarata diva.

Loredana Groza – O Legătură Durabilă cu Romania

În prezent, Loredana a lansat două noi piese intitulate Nu ai încotro și Amor Tu. Care servește drept o remarcă că Loredana nu se limiteaza la o singura gen de muzica. Artistul pastreaza o legătură strânsă cu dragostea sa pentru pop și folclor prin albumele sale și participarea sa la diferite festivaluri de muzică din Romania.

Din punct de vedere literar si literal, Loredana a dedicat întregii sale cariere unor povesti scrise si publicate sub numele de Loredana Groza. Aceste povești au fost scrise cu dragoste si inspirație, făcându-o pe Loredana sa straluceasca și în acea zona si contribuind la consolidarea imaginii sale ca un adevărat artist.

Cu o cariera de succes, Loredana Groza a devenit o insanuitate in lumea muzicii si a showbiz-ului. La cei 48 de ani ai sai, Loredana participa activ la crearea de piese muzicale și cauta sa cucereasca inimile a tot mai multi fanii.

In concluzie, Loredana Groza poate fi descrisa fără nicio ezitare ca fiind una dintre cele mai mari vedete din Romania și este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai iubite artiste autohtone dinregiune. Datorita talentului si pasiunii sale, Loredana s-a impozantat si s-a transformat dintr-o cantareata si producator muzical intr-o adevarata insanuitate in lumea muzicii si a divertismentului.