Lidia Buble este o cântăreață și compozitoare din România. Ea a devenit populară începând cu anul 2002 după ce a câștigat marele premiu la Festivalul Mamaia. Deși nu a ajuns la nivel internațional, Lidia Buble a împărtășit cu publicul muzica ei în nenumărate apariții TV și la diferite festivaluri.

Boema, romantismul și energia vibrațiilor sale, transformă piesele interpretate de cântăreață în emoție și speranță. Acest lucru a făcut-o să fie extrem de populară, de la un public tânăr, la adulții care au făcut uz de sentimentele sale extrem de profunde și autentice.

Cine este Lidia Buble?

Lidia Buble s-a născut la 10 martie 1987, în localitatea Darmanesti, județul Suceava. Ea a început să cânte la vârsta de 7 ani. Recent, a lansat câteva piese din propriul său material discografic producție relizată alături de un studiou mare.

Interesul publicului s-a intensificat arterul ei de discuri („Știrile” și „Din dragoste”). Ambele piese au fost lansate în același an.

Reușita ei a crescut în următoarea perioadă, iar ambele piese au atras foarte mult interes, aducând-o în fața publicului de la Festivalul Rock de la Focșani, unde superefectul său a provocat mii de aplauze.

Lidia Buble și iubitul ei

Încă de la începutul carierei sale, Lidia a primit îndrăgostirea și admirația publicului nu doar pentru muzica ei, cât și pentru stilul ei de viață. A fost și situat în diferite ipostaze, fie în ipostaze living, fie în ipostaze romantice, de aceea la un moment dat, vorba s-a dus că aceasta ar fi într-o relație.

Lidia Buble și iubitul ei se numesc Andrei și au o relație de 7 ani. Pe lângă faptul că se completează unul pe celălalt profesional, ei au reușit să lege și o prietenie frumoasă. Împreună se completează și se susțin reciproc.

Avem de-a face cu o relație bazată pe respect și înțelegere, pe care mulți le doresc. Andrei a oferit în nenumărate rânduri tot sprijinul pe care îl poate oferi unei persoane. El este mereu alături de Lidia, chiar și la momentele grele, oferindu-i încrederea necesară.

Activitățile Lidia Buble

În afară de concerte și apariții TV, Lidia Buble are o mulțime de activități și hobby-uri. Ea citește foarte mult, adoră să-și facă planuri de călătorie și timpul liber îl petrece cu prietenii. În plus, aceasta este și un promotor foarte activ a libertății creative și a vieții sănătoase, susținând că această mentalitate este foarte importantă în influențarea pozitivă a publicului.

Lidia Buble cântă de asemenea diferite forme de muzică, începând cu rockul alternativ, jazzul și continuând cu alte elemente pop. De asemenea, a compus muzică pentru spectacole de teatru și diferite producții media și de film.

În cele din urmă, aceasta folosește social media, platformele de streaming precum și rețelele de radio-uri pentru a-și evidenția energia și personalitatea.

Lidia Buble este o cântăreață, compozitoare și producător muzical, un promotor al libertății creative și al vieții sănătoase. Ea a devenit populară începând cu anul 2002, anul în care a plecat pentru prima dată la Festivalul Mamaia cu prima sa piesă și a câștigat marele premiu.

În prezent publicația se bucură de un mare succes, iar împreună cu iubitul ei, Andrei, formează un cuplu frumos, împărtășind totodată și aceeași pasiune pentru muzică. Lidia Buble continue să-și extindă domeniul de activitate, folosind diferite platforme digitale pentru a se conecta cu publicul și pentru a-și împărtăși mesajul și muzica.