Irina Rimes este ocantareață, compozitoare și producătoare de muzică și scriitoare română. Ea a lansat patru albume de studio și a susținut numeroase concerte în România și în alte țări. În aprilie 2019, Rimes a încheiat un parteneriat cu Roton, prin care a lansat single-ul ei „În această seară”, care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bine vândute single-uri din 2019. Până în prezent, Rimes a obținut numeroase premii, inclusiv Premiul „Women of the Year” pentru muzică în 2019.

Biografia Lui Irina Rimes

Irina Rimes s-a născut la 1 decembrie 1993, în Bârlad, România, ca Irina-Loredana Predescu. Ea și-a descoperit dragostea față de cântat încă de la o vârstă fragedă, învățând să cânte la pian și chitară și recitând poezii în fața unor audiențe.

Ea a urmat cursurile Centrului Artist Balta și a absolvit cursul de realizare a programelor de radio și televiziune de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Irina Rimes a lansat primul ei album, Nomada, în 2011, cu piese precum „Bună seara” și „Retrageri”, la o vârstă de doar 17 ani. A lansat al doilea album, Pe Drumul Meu, în 2013 și a urmat o campanie de promovare pe durata a șase luni. A urmat al treilea album, Amintiri, în 2016, care a marcat sosirea Irinei Rimes în topul celor mai bine vândute artiste din România.

Pe lângă muzică, Rimes este și autoarea a trei cărți: Din sufletul femeii de azi (2019), Înfruntându-mi propriile umbre (2018) și Singurătatea ei (2017). Plină de inspirație, operele lui Rimes sunt numite succese literare în țara sa.

Irina Rimes și iubirea sa

Irina Rimes și-a găsit dragostea în Drumul Meu, pe bărbatul care mai târziu a devenit soțul ei. Monoir, de asemenea cântăreț, producător de muzică și DJ, și-a unit destinele cu Rimes în 2015. Cele două au devenit imediat, în mod public, cel mai bun cuplu și au colaborat la nenumărate proiecte muzicale.

Cei doi au împlinit cinci ani de căsnicie în martie 2020 și se bucură de o relație adâncă și frumoasă. Cele două fete ale cuplului au jucat un rol important în viața lor, aducând o notă proaspătă și joasă în viața artistului. Irina Rimes și Monoir sunt considerați unul dintre cei mai îndrăgostiți și respectați artiști din România.

Realizările lui Irina Rimes

Irina Rimes a început anul 2020 cu realizări remarcabile. Performanțele sale muzicale și literare au fost recunoscute nu doar în România, ci și în străinătate. Primul ei single din acest an, „Fără tine”, nu a întârziat și a câștigat mare parte din atenția publicului pe scena muzicală europeană.

Irina Rimes a câștigat premii și distincții pentru munca ei în domeniul muzicii. Singurul său disc de aur, „În această seară”, se află pe locul 4 în topul celor mai bine vândute melodii în 2019, iar single-ul „Ție” ajunge pe locul 7 în acest clasament.

În același an, Rimes a lansat încă trei single-uri care s-au dovedit a fi de succes: „Beretta”, „Inimă fierbinte” și „Timpul”. Și acestea au început să câștige în popularitate, scoțându-l pe Rimes pe primul loc în topul muzicii românești.

În plus, Irina Rimes a obținut premiul „Woman of the Year” pentru muzică în 2019, acordat de către revista Glamour. Această distincție i se oferea în semn de recunoaștere pentru munca inovatoare și forțele sale puternice pe scena muzicală, dar și pentru spiritul empatic și performanțele literare naționale.

Irina Rimes a demonstrat cât de puternic și versatil poate fi un artist. Din piesele sale de dragoste până la contribuția lor morală sub formă de literatură și discursuri, această artistă a demonstrat că are multe de oferit. Cu talentul și simțul ei irezistibil al stilei, Irina Rimes a câștigat numeroase premii și se bucură de reputația de a fi cel mai venerat artist din România.