Netflix a devenit una dintre cele mai populare streaming online si canale prin cablu, furnizandu-le abonatilor sai conținutul lor de divertisment, în ciuda costurilor care devin din ce în ce mai ridicate. Cu atat de multe opțiuni de conținut de la care să alegi, poate fi dificil să decizi ce să vezi. Pentru a vă simplifica alegerea, vă vom prezenta topul celor mai populare filme Netflix disponibile în prezent.

1 The Irishman (2019)

The Irishman a început să fie prezentat în Cinematografe în November 2019. Cu o distribuție cu stelă, această film de gangster are un scenariu complet de mare clasă, în care hotărâri greșite langă alegeri foarte stringente. Portrayat de Robert de Niro, Al Pacino si Joe Pasce, filmul prezinta povestea despre Frank Sheeran, un criminal pe masura.

2 Marriage Story (2019)

În timp ce numeroase filme cu dragoste sunt pline de finaluri fericite, acest film se concentrează mai degrabă asupra pregătirii unei mănăstiri de la distrugerea unei familii. Cu Scarlett Johanson și Adam Driver in roluri principale și o directorie impecabila, Marriage Story explorează o casatorie soldată cu erori si abuz, unde tratamentul reciproc nu face decât să se simte din ce în ce mai sub presiune.

3 The Witcher (2019)

Serialul Netflix, The Witcher prezintă aventurile lui Geralt de Rivia, un vânător de monștri. Acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți eroi din mediul jocurilor video, iar drama fantezie a regiei Stuartovici are un scenariu interesant, îmbinând magia, războiul și politicile regatului.

4 Stranger Things (2016)

Fiind un pionier în televiziunea streaming, Stranger Things s-a auzit rapid în papuranda celor mai bune seriale Netflix actuale. Serialul de mister și de thriller capătă considerație pentru scenariul său, caracterele sale interesante și piesele memorabile de colonia muzicala. Toate acestea se amesteca perfect împreună unde rezultatul este un serial captivant care ajută la crearea unei lumi fictive.

5 13 Reasons Why (2017)

13 Reasons Why ocupa un loc special și în topul celor mai populare filme Netflix. Serialul de drama, de regulă, prezinta o poveste a faimei, presiunilor aplicate asupra adolescentilor de a se ridica la așteptarile societatii, și paginile Bulevardului școlar. Acest serial a produs și o trista discordie în perturbările mentale și ale sinuciderilor adolescentilor.

6 The Shining (1980)

Înaintea lansăuli Netflix, Stanley Kubrick a rezervat deja un loc de cinste în istoria cinematografica. Cu toate acestea, aceasta clasică o dovadă a revenit în centrul atenției odată ce a devenit disponibil pe Netflix. Impresionat de dispoziție cinică, realismul bântuit în acest film și cea mai sinistră încăierare dintre Jack Nicholson, Shelley Duval și Danny Lloyd, este ușor de văzut de ce Shining a strălucit odată cu trecerea timpului.

7 The Umbrella Academy (2019)

The Umbrella Academy face parte din exclusivatele Netflix si este un serial scenarit dupa unea dintre cele mai populare benzi desenate de la Dark Horse Comics. Aceste bandă desenată fantastică are o trama bazată pe profetul pervertit și operele sale monstruoase. Serialul aruncă lumina asupra unei familii disfuncționale de supereroi, și cum ei încearcă să-și învingă conflictele interioare pentru a salva lumea.

8 To All The Boys I’ve Loved Before (2018)

Cea mai recenta dimensiune de film de dragoste de la Netflix poartă titlul de To All The Boys I’ve Loved Before. Acest film de comedie de răscumpărare se concentrează pe adorabila poveste a lui Lara Jean Covey, în timp ce descoperă lucruri despre sine însăși și realizarea emoțiilor sale intr-un mod imaginativ.

9 American Vandal (2017)

Din detective și mafioți la vânători de monștri și supereroi, Netflix-ul are de oferit ceva pentru toată lumea. Acest serial de comedie gratuită include și American Vandal, unul dintre cele mai populare documentare moc. O prezentare ușor ironică a vieții unui liceu și o investigație a unei vandalisme, American Vandal este un program care poate avea și cea mai serioasă dintre persoane să râdă și se bucură de realizările sale.

Ce sunt cele mai populare filme Netflix?

  1. The Irishman (2019)
  2. Marriage Story (2019)
  3. The Witcher (2019)
  4. Stranger Things (2016)
  5. 13 Reasons Why (2017)
  6. The Shining (1980)
  7. The Umbrella Academy (2019)
  8. To All The Boys I’ve Loved Before (2018)
  9. American Vandal (2017)

Concluzie

Netflix ofera un streaming online si seria cinematografei pe care mulți oameni au avut când l-au vizualizat. Cu câteva filme și seriale fantastice care vin și pleaca din limitele Netflix, exista numeroase opțiuni pe care le ai pentru vizionare. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că va fi ușor să navighezi prin lista lor vasta, astfel încât să vă ajutăm să vă decideți ce filme sau seriale să vizionați, am listat câteva dintre cele mai populare filme Netflix la ora actuală, care sunt The Irishman, Marriage Story, The Witcher, Stranger Things, 13 Reasons Why, The Shining, The Umbrella Academy, To All the Boys I