Filmele de Craciun sunt o parte importanta a sarbatorilor de iarna, iar anul 2021 ne ofera o varietate mare de astfel de productii. Unele dintre cele mai asteptate filme de Craciun din acest an sunt comediile, filmele romantice si filmele istorice, care dau celor care le vizioneaza niste sentimente de speranta si magie. S-au facut eforturi pentru a crea filme de Craciun care cu adevarat sa faca audienta sa se bucure si sa se simta inspirata. Printre cele mai interesante filme de Craciun din 2021, se numara urmatoarele:

1. Jingle Jangle: Un antrenator de magie

Jingle Jangle: A Christmas Journey este un film de Craciun pentru intreaga familie, regizat de David E. Talbert si distribuit de Netflix. Acest film liric se concentreaza pe un inventator genial pe nume Jeronicus Jangle (Forest Whittaker), care a ramas in urma, dupa ce agentul sau secret (Keegan-Michael Key) l-a tras pe sfoara. Insa noi, ceilalti membrii ai familiei sale, precum fiica sa, Jessica (Madalen Mills) si nepotul sau, Buddi (Phylicia Rashad), pun la cale un plan pentru a-i arata lui Jangle ca magia nu trebuie sa fie pierduta.

2. Dolly Parton’s Christmas on the Square

Dolly Parton’s Christmas on the Square este un original Netflix regizat de Debbie Allen. Acest film se concentreaza pe personajul principal, Regina Fuller (interpretata de Christine Baranski), un judecator vicleana, care revine in orasul sau natal pentru a vinde totul si a lasa locuitorii fara case. Dar cealalta o parte a cadrului regizorului afiseaza minunata magie a Craciunului si ne poarta in calatoria spirituala a lui Angelica (Dolly Parton), spiritul si spiritele Craciunului.

3. Animalele Fantastice: Legenda lui Grindelwald Crimes

Filmul Animalele Fantastice: Legenda lui Grindelwald Crimes, regizat de David Yates, ne prezinta intamplarile secrete ale lui Newt Scamander (Eddie Redmayne) si Albus Dumbledore (Jude Law), care se alatura fortei pentru a sta in calea ascensiunii lui Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Ei incearca sa opreasca planurile de a crea un regat maghiar cu dominare conducatorilor asupra popoarelor intangibile.

4. Răpirea lui Maura Murray

Răpirea lui Maura Murray, regizat de documentar și realizatorul Tikhon naumov Blaustein, ia în considerare istoria tulburatoare a studenței universitare Maura Murray, care a dispărut subit în Februarie 2004. Blaustein și echipa sa se concentrează pe urmărirea incendiare a lui Maura și reexaminarea circumstanțelor înconjurătoare dispariției sale misterioase.

5. Petrecerea de Crăciun a acțiunilor

Petrecerea de Craciun a acțiunilor, regizat de Norma Bailey, prezinta actiunea tumultuoasa cand toate obiceiurile Craciunului sunt intarate de familia dezordonata a lui Wilson. O adunare turbulenta de apropiati se intalnesc pentru a-l consulta pe matusa Bessie despre tranzactii financiare mai stralucitoare, pentru a schimba idei despre designerii de moda si pentru a se bucura de fericirea Craciunului.

6. Noaptea Îngerilor

Noaptea Îngerilor, este un film de Crăciun regizat de Bill Dear și interpretat de Kurt Russel și Jonathan Taylor Thomas. Acest film se bazeaza pe adevarat mit de Crăciun si se concentreaza pe Bob ( Kurt Russell) si Angie (Mary Steenburgen), un cuplu care se pregatesc pentru venirea Craciunului, insa in drumul lor, sunt intampinati de aventura vietii lor și de un andesit care îi sfatuieste, ii ajuta si ii invata ceva despre dragostea lor in legatura cu purposeunile vietii.

Oricum ai privi aceasta, filmele de Craciun de anul acesta au aceeasi viziune: vindecarea, bucuria si magia. Cu povesti emotionante si personaje indragite, acestea sunt numai cateva dintre cele mai interesante filme de Craciun din 2021. Alte filme sugestive ar fi: The Princess Switch: Switched Again, Holidate, Mery and the Witch’s Flower, Let It Snow si The Christmas House. Toate aceste filme sunt o cale excelenta pentru a te bucura de sarbatorile de iarna, alaturi de cei dragi.