Bobul lung a fost initial adoptat prin anii ’60 si are la baza ideea ca cei mai scurți părți ale stilului sunt la nivelul maxilarului pentru un look elegant și de îngrijire dar, în același timp, este și ceva ușor de îngrijit și întreținut. Dacă doriți să încercați stilul clasic al unei beze albastre dar cu o abordare modernă, atunci un bob lung pare răspunsul perfect. Această tunsoare are mai multe motive în spate pentru care poate fi un bun stil pentru tine.

1. Facilitatea de îngrijire

Un bob lung este una dintre opțiunile de îngrijire cele mai convenabile dacă vă preocupă estetica și dorința de a elimina cât mai mult timp și stres din rutina zilnică de îngrijire. Se poate ușor usca cu un uscător de păr și nu necesită foarte mult timp pentru a deveni pregătit și infrumusețat. Majoritatea persoanelor își definește această tunsoare drept una de întreținere ușoară.

2. Coafuri versată

Un bob lung este o alegere foarte versatilă și poate fi redenumita în stiluri diferite. Indiferent dacă doriți să creșteți volumul cu stiluri ondulate sau luate-lasate sau parul să fie strâns în ținute clasice și aranjat, acest stil clasic se poate adapta cu ușurință.

3. Stilul elegant

Un bob lung impresionează prin misterul și simplitatea sa. Acest stil ne poate face să arătam curge și modern. Este, de asemenea, o opțiune populară datorită faptului că se potrivește majorității, faceți-vă simțit confortabil și elegant în același timp.

4. Va face cu siguranța sa se remarce

Un bob lung sau drept este ceva care nu trece neobservat. Este un stil chic care oferă instantaneu un look modern și te va face să se remarce. Dacă sunteți în căutarea unui stil care să vă exprime alegerea și atitudinea, bobul lung drept este o modalitate excelentă de a arăta la modă și total încrezător.

Idei de tunsori cu Bob Lung Drept

1. Bob Lung Blat

Bob lung drept simplu, cu o tăietură dreaptă la nivelul maxilarului care se întinde în jos pe lateral, cu lungimea varies pentru a se potrivi cu forma feței. Bobul Lung Cenușiu este unul dintre cele mai populare stiluri inainte de 2020. Acesta poate fi de obicei împletit pentru a adăuga volum și căldură.

2. Bangs Blunt

În covorul de lângă un bob drept, tăierea ascuțită a bangului poate adăuga o notă dramatică și edgy la un stil clasic. Acest stil se potrivește de minune cu fețele în formă de inimă, îmbunătățind armonios trăsăturile tale chiar și atunci când este lăsat să iasă din comun.

3. Bob Lung Cu Anterioare Lărg

Această tunsoare este una care se potrivește tuturor tipurilor de fețe și pune accentul pe faciale trăsături, astfel încât să se remarce. Acest bob nu măsoară prea mare, dar are franjuri de lățime medie care coboară pe laterale către mijloc și au un aspect neted.

4. Lobul Rotunjit

Lobul rotunjit sau bobul rotunjit este un stil modern și ușor. Această tunsoare poate înlocui cu ușurință tradiția bobul lung drept. Aceasta se caracterizează prin suplețe, rotunjire estompându-se și oferindu-vă un stil modern care poate fi persu decolorate sau împletit cum doriți.

5. Bob Lung Curb

Curbura unui bob lung poate crea un look senzual și feminin. Astfel se potrivește cu fața în formă de inimă, se pot face movuri și poate fi orânduit. Acest stil oferă instantaneu un look modern și este, de asemenea, ușor de întreținut.

6. Lova Soft

Atunci când te simți să adăugi un look lejer la stilul tău, optează pentru bobul drept și un pic mai lung. Acesta se simte confortabil, mai ales pe părul ondulat sau stilului lins. Acest stil poate fi mult mai ușor de îngrijit decât boba mai lungă și conține mai mult volum.

7. Bobul Lung împresurat

Acest stil oferă atât structură cât și o mulțime de volum. Acesta mai adaugă caracter prin tăierea neteda a părții în față a Bobului Lung. Există numeroase tunsori care pot fi folosite pentru a oferi stilului tău un aspect distinct și modern.

Bobul lung drept este stilul care te va face sa arati bine în toate situațiile. Această tunsoare este convenabilă și versatilă de îngrijire ușoară și poate fi stilata la infinit pentru a se potrivi cu fiecare zi, dându-vă un look modern cu simplitatea sa.