Tunsorile in scari sunt mai populare ca niciodata, iar tendintele au aratat recent ca acestea vor ramane accesorii trendy pe palierul remodelelor si reinnoirilor de look pentru inca mare parte din 2019. Tunsorile in scari sunt o modalitate minunata de a adauga volum si forma parului si ofera si un look mai modern.

Aceste stiluri de tila sunt populare nu numai intre femei, ci si intre barbatii care vor sa adopte un look care nu este prea fascinant si mai modern. Iata cum sa alegi cele mai bune tunsori in scari, si alte avantaje ale acestei schimbari de look:

1. Definitii si Descrieri

Un stil scara se refera la diferite lungimi in zigzaguri continui, care se pot strecura si se intortocheaza prin par. Structura unui scucire este aleasa in general dupa cum arata forma fetei si tipul de par. De exemplu, parul gros ar avea nevoie de o structurare mai neteda si mai fina, in timp ce parul subtire poate beneficia de mai multe izbucniri.

Culoarea parului joaca un rol important in stilizarea unei tunsori in scari, deoarece poate ajuta sau sa impiedice anumite sfaturi de styling. Perii pot de asemenea sa sublinieze anumite aspecte pentru a se potrivi cu forma fetei si cu textura parului. Unele tunsori in scari au fire de par mai inchise la culoare, in timp ce altele folosesc culorile mai luminoase pentru a accentua tiparul.

2. Avantaje

Tunsorile in scari aduc cu ele un numar de avantaje, incepand cu gama larga de styling pe care le ofera. Cu aceasta tunsoare, poti exersa mai multa creativitate, facandu-ti parul sa arate si sa se simta proaspat, stralucitor si sanatos. De asemenea, te poti bucura de o mai buna definire a parului si de un look mai modern si modern.

De asemenea, acest stil de tunsoare ajuta si parul sa-si pastreze forma insa, ajuta si la volum mai mult decat alte tunsori, cum ar fi tunsorile in scari, punand in valoare partea superioara. Se poate folosi, de asemenea, pentru a ascunde temporar parul subtire sau pur si simplu pentru a crea un volum si stralucire naturala.

Unul dintre avantajele importante ale acestei tunsori este ca ea ofera o flexibilitate mare, permitandu-ti sa experimentezi si sa adaugi diverse elemente pentru a crea un stil personalizat. De exemplu, poti adauga bucle in jurul tamplelor.

3. Alegerea Perfecta

Este important sa alegi cu atentie stilul scara pentru tine pentru ca vei avea nevoie de ceva care sa se potriveasca cu forma fetei si cu tipul de par. Daca alegi un stil mult prea dificil pentru parul tau, poate fi destul de greu de intretinut.

Odata ce ai ales amanuntele pentru punctele cheie, cum ar fi textura, aspectul si culoarea potrivita, trebuie sa ii spui coaforului vizual ce stil ai in minte. Ar fi de dorit ca acesta sa aiba o reputatie si experienta in sculptura scarii, astfel incat look-ul sa arate ca acela pe care tocmai l-ai imaginat.

Dupa ce ai obtinut look-ul dorit, puteti obtine o stare de bine intretinand noua ta tunsoare cu produse specifice. Puteti folosi produse cum ar fi sampoane fara sulfati si produse de ingrijire a scalpului pentru a va oferi stralucire si pentru a pastra firele in scari intacte.

4. Tunsori in Scari la Moda

In 2019 exista multe optiuni populare si diferite pentru tunsori in scara pentru femei si barbati.

Tunsori in scari la moda femei:

  1. Scara lunga: Acest look de trecere se refera la o tunsoare din par cu pana la spate, cu varfuri asimetrice care functioneaza bine pentru toate formele fetei.
  2. Scara cu Accent Mare: Aceasta tunsoare in stil scara prezinta un contrast dramatic intre partea superioara si cea inferioara. Peretii frontali mai scurti ofera un efect de imagine al imaginii si permit o varietate de styling.
  3. Scara voluminoasa la nivelul scalpului: Aceasta tunsoare alungeste partea superioara, accentuand scalpul si lasa scalpul cu ceva volum.

Tunsori in scari la moda barbati:

  1. Scara Curta: Acest stil pune in valoare varfurile parului si foloseste tunsori scurte in jurul tamplelor, oferindu-va un look curat si elegant.
  2. Blond cu sursa de unde: Acesta combina stilul scara cu sursa de unda pentru a obtine un look care este aproape de coroana.
  3. Scara Studiata: Acesta va oferi un look classic si va accentua forma fetei.

5. Consiliere Pentru Retinerea Tunsorii

Aceasta schimbare de look poate fi o experienta placuta atat pentru a te reinventa, cat si pentru a obtine un look nou cu care sa te mandresti. Urmatorul sfat va va ajuta sa mentineti tunsoarea in scari pentru mai mult timp:

  1. Umiditatea este importanta: Acest lucru se aplica tuturor stilurilor de par, mai ales celor care au multiple straturi in stare desfasurata. Utilizati produse de ingrijire sau mai bine, hidratarea pielii este esentiala pentru a mentine umiditatea parului.

  2. Produsele corecte îti vor oferi volum: Parului tau ii vor face bine produsele curatatoare si conditionantele adecvate. Cei mai multi coafori recomanda produse profesionale de ingrijire a parului pentru ca acestea sa fie mai versatile si sa ofere mai mult volum si stralucire parului.

  3. Evitati stilul pieptene in scara: Pieptene dinte subtiri sau vopselele reci, cum ar fi fixativ si gelul, vor limita mobilitatea si pliabilitatea parului. Astfel, tesaturile parului vor fi pierdute, formarea rustica a firelor de par dispersandu-se.

Tunsorile in scari sunt o modalitate minunata de a spune adio celor cu aspect plat si de a crea un volum natural. Ele permit crearea unui numar incredibil de stiluri si personalizari unice, astfel incat sa obtineti exact look-ul pe care il doriti.