Cum Sa-ti Faci Unghii Cu Gel French Negre Acasa?
Unghiile perfecte au devenit – acum mai mult ca oricând – un must al modei. Unghiile cu gel french negru sunt în tendinţe, și în loc să cheltuiți o mulțime de bani pe acest lux de salon, puteți face acasă chiar și câteva sedințe de îngrijire a unghiilor cu gel french negru cu o finisare profesională. Iată cum să-ți faci singură unghiile acasă cu gel french negru.

Cum Sa Te Pregatesti Pentru A-ti Face Unghii Cu Gel French Negre?
Inainte de a incepe orice proiect de înfrumusețare a unghiilor acasă, ar trebui să te pregătești bine înainte și să ai tot ce-ți trebuie la îndemână. Iată uneltele de care ai nevoie:

• Gel french negru
• Lupa lampă de unghii
• Penseta
• Forfecuta
• Discuri de cotit
• Foarfece pentru cuticule
• Perie portocalie pentru cuticule
• Produse de îngrijire pentru unghii
• Orice alte produse sau accesorii de unghii pe care dorești să le folosești

De asemenea, este important ca și covoarele sau prosoapele pe care le vei folosi să fie curate, deoarece pot afecta procesul de curățare al unghiilor. Acest lucru este esențial mai ales atunci când încerci să obții un rezultat profesional.

Instrucţiuni Parte Acţiune
Pregătește-ți unghiile pentru gelul de unghii prin curățarea lor pe fond de demelaj și lăcuire. Asigură-te că toate resturile vechi de lăcuire și cuticulele sunt eliminate.

Aplicarea Gelului French Negru
După ce ți-ai pregătit și curățat unghiile, e timpul să aplici gelul french negru.

 1. Aplică un strat subțire de gel french negru pe fiecare unghie și asigură-te că acesta s-a impregnat corespunzător în nail bed.

 2. Apoi, aplică un plasture peste stratul de gel pentru a asigura un strat neted.

 3. Dacă vrei să obții un efect spiral, poți aplica două straturi de french negru, unul pe subțire, lângă marginea unghiei, și unul mai groase, în centru.

 4. După aplicarea celui de-al doilea strat, folosește lampa de unghii pentru a usca straturile.

 5. Acum este cazul să aplici o învelitoare protectionistă peste gelul uscat pentru a asigura un luciu și o rezistență îmbunătățită.

Îndepărtarea Gelului

După ce ai încheiat procesul de creare al unghiilor perfecte, e cazul să folosești metode adecvate pentru îndepărtarea gelului dacă e nevoie.

 1. Utilizează un solvent adecvat – cum ar fi acetonul – și tamponează ușor unghia cu discuri de cotit mici, până când gelul se îndepărtează complet.

 2. După aceea, înoată unghia cu orice ulei sau produse de îngrijire pentru unghii pentru a hidrata și a proteja pielea din jurul și sub unghie.

Îngrijirea Unghiilor Cu Gel French Negre

Când vorbim despre unghiile cu gel french negre, e important sa folosești produse de îngrijire adecvate care să le țină în formă și să le ofere un aspect perfect.

 1. În primul rând, folosește o cremă de unghii de înaltă calitate pentru a hidrata și proteja unghiile – aceasta vor oferi forță și rezistență.

 2. Aplică în mod regulat o baie nutritiva chimica pentru a stimula nivelul de hidratare a unghiilor și a li oferi tot ce au nevoie unghiile tale.

 3. Perie portocalie pentru cuticule te va ajuta să îndepărtezi orice rest de produse dintre cuticule și de pe lângă unghii.

 4. Poți folosi și uleiuri esențiale pentru a mentine unghiile frumoase și stralucitoare.

Chiar dacă strălucirea unghiilor tale e intacta, e important să reaplici periodic straturi noi de gel pentru a le adauga volum și pentru a-ți extinde durata de strălucire.

De asemenea, acordă o atenție deosebită periilor de curățare și folosește produse chimice adecvate pentru a nu deteriora unghiile tale.

Unghiile cu gel French negru nu se realizeaza peste noapte, dar cu multa ambitie si aceste instructiuni, nu voi avea probleme in a avea unghiile perfecte! Urmeaza aceste instructiuni si te vei bucura de unghiile de care ai visat!