Tuturor ne plac suvitele si parul blond rose este in tendinte pentru sezonul de primavara-vara 2020, iar aceasta combinatie a culorilor face ca parul sa para mai stralucitor si mai tanar. Unele trebuie sa apeleze la un stilist pentru a obtine acest look, in timp ce altele pot sa-l obtina chiar de acasa, cu putina indemanare. Iata cum poti sa faci suvite blonde rose acasa!

Materiale de care ai nevoie

Pentru a face acasa suvitele blonde roz ai nevoie de urmatoarele:

  • Un sodiu crema
  • Folturi pentru colorat parul
  • Ulei de cocos, argan sau ricin (vindecare si protectie par)
  • Un uscator de par cu perie si concentrator
  • Unclise speciale de par
  • Un bandaau pentru par

Pregatesti parul pentru a aplica schimbarea

Inainte sa-ti incepi cu adevarat procesul pentru parul blond rose, trebuie sa-ti pregatesti parul. Intai, spala suvitele pe care le vei vopsi cu un sampon fara sulfati si un balsam echilibrant. Apoi, usuca parul cu un prosop pentru a-i elimina excesul de umezeala si pregateste parul pentru a fi vopsit.

Aplica un sodiu crema

Dupa aceea, aplica un sodiu crema pe suvitele tale. Acest acoperitor chimic va pune baza pentru culoarea blond rose si va face ca parul sa-si pastreze stralucirea si prospetimea pentru o lunga perioada de timp. Pentru a aplica sodiu crema, aplica-l cu ajutorul unei pensule pe suvitele pe care vrei sa le vopsesti si lasa-l sa actioneze pentru aproximativ 15-30 de minute, in functie de tipul de par.

Vopseaua pentru suvite blonz roz

Vei folosi acum vopseaua pentru suvite blonde roz. Mai intai, deschide fioltele de vopsea si amesteca produsele din fiecare. Vei obtine astfel un lichid pe care trebuie sa-l aplici pe suvitele blonde. In cazul in care nu ai folosit vopsea pe parul tau inainte, asigura-te ca nu iti aspersezi pielea, ci doar parul. Lasa sa actioneze sau cat este indicat pe fiola.

Spalarea si protejarea parului

Dupa ce ati asteptat pentru cat timp este indicat pe fiola, spalati parul cu apa calda si folositi un balsam pentru par vopsit. Foloseste-ti mana pentru a masa intai balsamul si apoi spalati-l.

Dupa aceea, aplica un ulei de cocos, argan sau ricin in scalp, pe suvite, iar apoi foloseste-ti uscatorul de par cu perie si concentrator pentru a face ca parul sa se dezvolte corect. Intai, foloseste peria pentru a ondula parul, iar apoi usc-l usor. Intr-un final, folosesteclise speciale pentru suvitele story.

Termina look-ul

In cele din urma, pentru a obtine un look perfect, trebuie sa ai grija ca suvitele tale sa fie frumos fixate. Pentru asta, ataseaza un bandaau pe varfurile firelor si lasa-l aproximativ 5 minute.

Sunteti acum gata sa purtati suvitele blonde roz! Acel look va fi perfect pentru primavara-vara 2020, sau pur si simplu pentru a se distinge din multimea.