Imbunatatirea aspectului parului poate oferi cu adevarat o schimbare majora in lookul tau atat in viata de zi cu zi, cat si pentru aparitiile speciale. Din fericire, exista o multime de moduri de a transforma parul tau prin styling, genti, bucle sau impletituri. Impachetarea parului poate crea, de asemenea, un stil nou, dar de obicei, aceasta implica mai mult timp si, uneori, dureaza mai mult decat ar trebui. Pentru un efect mai rapid si mai frumos, impletiturile pot fi o alegere buna.

Impletiturile sunt, desigur, o metoda de styling veche, deoarece s-a dovedit a fi eficienta si practica pentru un look frumos si trendy. Exista multe moduri de a impleti parul, dar puteti incepe cu o varianta mai simpla, cum ar fi cateva impletituri potrivite pentru orice tip de par.

Iata cum sa faceti impletituri simple si frumoase.

  1. Pregatirea parului: Trebuie sa incepeti orice tip de styling al parului cu intretinerea corespunzatoare a parului. Curatati-l, oferiti-i hidratare si utilizati produse specifice parului dvs. pentru a preveni si trata problemele parului, cum ar fi matreata si sebumul excesiv.

  2. Alinierea parului: Deplasati-va de-a lungul parului si aliniati-l cu un peria sau degetele. Aceasta operatiune va remedia un par cu bucle si va ajuta parul sa fie mai usor de manevrat.

  3. Umezirea parului: Umeziti parul cu apa, spuma de par sau spray de fixare pentru par. Umiditatea va ajuta la definirea culorii si texturii parului si va face manevrarea mai usoara.

  4. Impachetati-va parul: Impachetarea parului inainte de impletire adauga volum si intensifica culoarea si textura parului. Aveti grija sa faceti acest lucru cu mainile libere si fara a introduce prea mult volum pe care sa-l controlati mai tarziu.

  5. Inceperea impletirii: Upiti parul pentru a forma trei sectiuni egale (stanga, mijloc si dreapta). Systemati-va parul cu degetele si imbratisati parul cu o mana pentru a o tine in loc. Introduceti degetul inca firav pe mijlocul parului si, cu cealalta mana, luati din par din fiecare parte si treceti-l peste mijloc.

  6. Continuati impletirea: Continuati aceasta procedura pana cand ati terminat cu toata lungimea parului. Daca faceti o impletitura africana, intindeti buclele la fiecare trecere pentru a adauga volum; daca faceti o impletitura lata, presarati par in sus pentru a oferi adancime.

  7. Prindeti parul: Dupa ce ati terminat impletitura, strangeti parul la sfarsit cu un elastic sau cu accesorii pentru par.

  8. Finisati-va coafura: Terminati lookul prin curbarea fiecarui fir de par si prin aplicarea unei cantitati mici de spray pe par.

Sfaturi suplimentare pentru a face impletituri frumoase

In plus fata de impletirile bazate pe trei sectiuni descrise mai sus, exista si alte moduri de a impleti parul frumos si modern. Iata cateva sfaturi suplimentare ce-ti pot ajuta sa obtii mai multe stiluri:

• Folositi produse speciale pentru parul dvs. pentru a da mai mult volum impletiturilor.
• Folositi spuma de regenerare pentru a destinde buclele si alte detalii finalizate.
• Folositi clame pentru a va ajusta parul si a obtine mai mult volum sau o impletitura mai stransa.
• Evitati folosirea prea multa a produselor pentru a evita aspectul de par ingrasat si lucios.
• Schimbati-va impletitura pentru a obtine mai multe stiluri (impletituri complexe, impletituri in 2 sau 4 fire, impletituri cu volum sau impletituri scurte si subtiri).
• Daca doriti sa prelungiti durata impletiturii, puteti folosi aerosoli si perie cu perii anti-alunecare pentru a obtine un aspect ideal.

Voila – acum stii cum sa faci impletituri frumoase si simple! Impletiturile sunt o modalitate minunata de a-ti stylingui parul, oferindu-ti o schimbare mare si rapida in lookul tau. Experimenteaza cu noi stiluri pentru a obtine o coafura unica si personalizata. Cu respectarea procedurii corecte si a sfaturilor suplimentare, impletiturile devin mai frumoase ca niciodata. De acum, te poti bucura de un look modern si trendy!