Multe dintre noi ne dorim sa avem bucle pe parul lung, insa uneori, nu avem timp sau bani pentru a ne face coafuri complicate la salon. Avand acest lucru în vedere, iată cum poți obține cele mai frumoase bucle pe care le poți face acasă, chiar dacă ai par lung.

Cum sa-ti faci bucle pentru parul lung acasa

Inspirați-vă și pregătiți-vă pentru a recrea mulțimea de bucle pe care o veți obține. Acasă, vă puteți face buclele exact cum vă doriți.

Aici sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a obține bucle perfecte pe parul lung, direct acasă:

 1. Curatati parul

 2. Spalati-va parul cu un sampon si un balsam potrivit pentru tipul vostru de par.Folositi produsele potrivite pentru parul vostru inainte de a incepe sa faceti bucle.

 3. Uscati parul

 4. Folositi un uscator cu aer cald pentru a usca parul înainte de a-ti face bucle. Daca doriti sa aveti onduleuri, îngrediati parul si treceti pe deasupra cu uscatorul cu difuzorul.

 5. Realizati accentele

 6. Bucurati-va de textura parului vostru și faceți volumul. Folositi o prastie bucle pentru a face bucle netede sau voluminoase. Folositi volumul ca si accent.

 7. Protejati-va buclele

 8. Folositi un spray pentru evidentiere și fixare a parului.Asta va preveni degradarea buclelor si de asemnea va prelungi perioada de rezistenta a buclelor .

 9. Prindeti-va buclele

 10. Fixati buclele cu agrafe, acest lucru va determinata buclele sa ramana. De aceasta maniera parul va ramane buclat toata ziua.

 11. Sezati-va culoarea

 12. Aplicati un produs distinctiv pentru a sezala culoarea parului dupa ce ati obtinut buclele. Acest lucru va face ca buclele sa para mai vizibile si mai impresionante.

 13. Terminati cu spritz

 14. Dupa ce buclele sunt gata, puteti sa le prinseti cu un spritz pentru a le fixa si a le face sa tina mai mult.

Sfaturi Utile Pentru Parul Lung

Acestea sunt câteva sfaturi și trucuri pe care le puteți lua în considerare în timp ce faceți bucle pe parul lung acasă:

• Încercați să folosiți percuția sau dorice uscat si alte produse excelente pentru par.

• Folositi intotdeauna produse de înaltă calitate și întotdeauna folosiți produse care sunt special create pentru a limita vârfurile despicate sau uscate.

• Luați în considerare pieptarea părului mai des cu peria sau pieptinul cu dinti de smalt la fiecare două sau trei săptămâni.

• Treceți de câteva ori pe suprafața părului cu peria și pieptene pentru a obține cele mai bune rezultate.

• Dacă doriți, puteți folosi și produse de styling, cum ar fi fixarea și volumul incruntarea, dar acestea nu sunt esențiale.

• Utilizați produse pentru uz uman, precum suvițele sau buclele pentru păr pentru a crea diferite forme și ținuta dorita.

• Dupa ce buclele sunt gata, foloseste o peria mare pentru a le descurca si da un aspect natural

• Păstrați buclele pe tot parcursul zilei, aplicand perioade de scurta mentinere.

• Bucurati-va de bucle, dar luati-i de cateva ori pe par și convingeti-va că sunt îngrijite corespunzator.

• Încercați produse cu descurcare ușoară pentru a preveni faptul că parul devine prea uscat sau fragil.

• In timpul ploilor sau suparatoarelor vânturi, asigurați-vă că aveți un fel de cască sau o pălărie împotriva vremii neprielnice.

• Verificati-va parul in diferite feluri si moduri pentru a va asigura că buclele nu se ivesc prea mult și raman neatractive.

• Urmăriți numeroase tutoriale video și căutați subiectul vostru înainte de a incepe experimentul vostru cu bucle.

• Dacă sunteți începător, evitați să utilizați produse de styling de tip permanent.

Buclele pe parul lung sunt un mod frumos de a va face sa va simtiti speciali. Cu puțin timp și îngrijire, vă puteți face bucle perfecte acasă, folosind produsele potrivite si doar cateva obiceiuri bune. Asigurați-vă că respectați sfaturile și trucurile de mai sus pentru a obține cele mai reușite bucle pe care le-ați văzut vreodată!