Mobila din living reprezinta o parte importanta din aranjarea locuintei, intr-un living modern fiind nevoie de un design corespunzator si de indemanare in privinta alegerea mobilei. Un living modern ar trebui sa fie functional si placut. Alegerea mobilei necesare pentru a infrumuseta un astfel de spatiu poate fi o sarcina dificila daca purtatorul nu stie exact ce anume ar trebui sa aleaga.

In acest articol, iti vom prezenta principalele criterii pe care trebuie sa le ai in minte atunci cand vrei sa iti alegi mobila pentru un living modern.

Cum sa alegi Mobila pentru un Living Modern

Atunci cand vrei sa achizitionezi mobila pentru un living modern, trebuie sa tii cont de mai multi factori si de principalele criterii pentru alegerea unei piese de mobilier. Acestea sunt:

 1. Estetica: Estetica joaca un rol foarte important in alegerea mobilierului. Este important sa va urmati propriile gusturi in materie de design si sa urmariti tendintele in materie de estetica actuala.

 2. Functii utile: Chiar si daca mobila este o parte importanta din designul livingului modern, atentia trebuie sa fie si pe alegerile practice si utility. Alege un mobilier functionale. Mobila ar trebui sa faca mai mult decat sa arate bine si sa fie practica, pe langa design.

 3. Dimensiuni potrivite: Dimensiunile joaca un rol important in alegerea mobilei atunci cand se doreste un design modern. Mobila trebuie sa incapi in spatiul oferit si trebuie sa permita libertatea de miscare in living. In plus, ar fi bine sa alegi dimensiuni adecvate si cu un design care sa se potriveasca perfect peretilor.

 4. Alege Mobilierul Potrivit Ție: Alegerea mobilei si a materialului din care este facuta depind direct de modul in care iti place si modul tau de viata. Ar trebui sa verifici materialul, textura si cusaturile in prealabil pentru a vedea daca este potrivit pentru tine.

 5. Culori vii și forme minimaliste: Intotdeauna se recomanda sa folosesti culorile puternice sau neutre intr-un living modern. Aceste culori sunt vesele si creativitate si au un impact asupra modului in care un living arata.

De exemplu, culorile pastelate sau vesela arata excelent in livingurile moderne in timp ce nuante accentuate de negru si maro sunt principalele culori ale unui Living modern. De asemenea, formele minimaliste sunt o optiune ideala pentru livingul modern. Acestea se bazeaza pe eleganta si simplitate. Aceste forme nu vor lua prea mult loc si vor avea un impact prietenos asupra imaginii spatiului.

Tipuri de Mobila pentru Living

Atunci cand vine vorba despre mobila moderna din living, exista mai multe optiuni rentabile, durabile si relevante. Iata ce tipuri de mobila ar trebui luat in considerare:

 1. Canapele Modulare: Canapelele sunt un element important din livingul modern. Canapelele modulare sunt o alegere excelenta, deoarece pot fi configurate in diverse forme, in functie de spatiul oferit. Acestea sunt, de asemenea, foarte confortabile si ofera o abundenta de stocare.

 2. Fotoliu Acrilic: Fotoliul de acrilic este o piesa excelenta de furnitura moderna si contribuie la obtinerea unui design distinct. Acesta aduce un efect vizual in livingul tau. Acesti fotolii sunt, de asemenea, foarte confortabile si simplu de igienizat.

 3. Scaune rotative: Scaunele rotative sunt esentiale in livingurile moderne. Aceste scaune ofera confort si sunt de asemenea elegante si pot fi folosite pentru a crea un design relaxat. Daca vei alege scaune rotative cu design modern, acestea iti vor completa look-ul livingului.

 4. Bucatarii cu bar: Chiar daca nu exista o bucatarie perfecta, bucatariile cu bar sunt o piesa de mobila practica si versatila care se potriveste perfect in livingul modern. Acestea sunt o alegere ideala pentru aceia care iubesc sa se intalneasca cu prietenii sau familia. Aceste bucatarii cu bar sunt, de asemenea, foarte elegante, fiind principala sursa de inspiratie a admirabilului design modern.

 5. Masa de cafea cu rotile: Masa de cafea, cu rotile este un element esential in livingul modern si se potriveste cu usurinta in orice tip de decor. Aceasta este ideala pentru un living modern si confortabil. Daca vei alege masa de cafea cu roti, acest lucru va contribui la crearea unui design modern si durabil.

Cum sa Decorezi un Living Modern

Atunci cand vine vorba despre decorarea unui living modern si contemporan trebuie sa tii cont de mai multi factori pentru a obtine un design de succes. Iata cateva sfaturi utile pentru a obtine un design modern si contemporan pentru livingul tau:

 1. Vopseaua: Alegerea culorii potrivite a vopselei reprezinta un factor important in obtinerea unui design modern. Pentru a pastra aspectul modern si placut, alegeti culori pe baza de alb sau gri, care sunt neutre si permit sensibilitatea necesara.

 2. Obiectele decorative: Obiectele decorative sunt o componenta importanta a livingului modern si ar trebui sa fie alese cu grija. Fie ca sunt ceramica, vase, tablouri sau carti, aceste obiecte trebuie sa se potriveasca si sa adauge imaginea unui design+modern.

 3. Iluminatul: Din moment ce designul modern se axeaza pe functionalitate si lumina, pentru a obtine acest obiectiv este necesar sa folosesti surse multiple de lumina. Alege un corp de iluminat care se potriveste stilului, si adauga cateva lumini decorative in living, pentru a termina aspectul general al acestuia.

 4. Decoratiunile: Decoratiunile trebuie alese pentru a se potrivi stilului tau si al livingului modern. Decoratiunile pot fi mixate si pot fi schimbate in functie de starea ta sau chiar de sezon. Atentie, nu exagera decortaile, pentru a se potrivi cu designul Modern.

 5. Norişorii textile: Utilizarea norişorilor textile reprezinta un aspect cheie in designul modern. Acestea pot fi folosite pentru a masca tiesenia si se pot combina cu o gama larga de culori pentru a crea o atmosfera relaxanta in living.