Potrivirea corecta a unui citat frumos poate face o postare pe retelele sociale sa atinga pe deplin publicul desemnat. Intr-un sens, poate fi un mod de comunicare foarte inteligent si eficient pe retelele sociale, care va transmite exact mesajul si sentimentul potrivit pentru audienta identificata.

Atunci cand postezi pe retelele sociale, adesea se intampla ca diferite citate frumoase sa „sparga” postul, adaugand adancime si lumina in ideea ta. Cu toate acestea, postarea poate fi usor inecata sau aglomerata daca alegi un citat care nu se potriveste bine in postare.

Alegerea cuvintelor este in aceasta situatie esentiala: potrivirea corecta a lor va permite ca postarea sa para luminoasa, optimista, motivanta si profunda in acelasi timp.

Privim in cele ce urmeaza cateva optiuni de citate frumoase informale si formale, si de ce ar putea fi appropriate pentru a fi postate pe diferite retele sociale.

Citate pentru postari formale:

 1. “Politetea este baza tuturor virtutilor morale.” – Confucius;

 2. „Lumea nu are nevoie de mai multi eroi. Mai multa compasiune este necesara azi.” – Dalai Lama;

 3. „Lumea prefera vizualizarile tale, nu opiniile tale.” – Stephen Covey;

 4. „Imbratiseaza provocarea de a deveni mai bun decat cea mai buna versiune a ta.” – Lillian Hellman;

 5. „Cei mai buni dintre noi nu dicteaza ce spun ceilalti, ci ii influenteaza prin ceea ce fac.” – Frederick Lindemann;

 6. „Întotdeauna se poate realiza mai mult decat se poate vedea sau crede.” – Luca 2:49

Citate pentru postari informale:

 1. „Viaţa este cum eti tu. Dacă mergi înainte, forţa ta de voinţă poate câştiga lupta cu lenea ta.” – Lailah Gifty Akita;

 2. „Și în cele din urmă, sa învingi risipirea şi inactivitatea.”; – Mihai Eminescu;

 3. “Tineretea este încununată de optimism, maturitatea este cizelată de înţelepciune.” – Helen Kellar;

 4. „Cei mai tari suflete întotdeauna sunt gata să îndure.” – Jack London;

 5. „Cu credinţă în tine, poţi realiza imposibilul.” – Gautama Buddha;

 6. „Chiar dacă contezi cu cineva, nu înseamnă că persoana conteză cu tine.” – Marvin Gaye.

Pe retelele de socializare se surprind intotdeauna astfel de citate frumoase sau bancuri inspiratoare, dar acestea se pot pierde usor in zgomotul postarilor zilnice. Egajarea fata de publicul tau poate fi usor scazuta, daca nu esti atent la impactul citatelor postate.

Alegand cuvintele cheie potrivite, iti vei face mesajul sa sune adecvat si relevant pentru ceea ce iti doresti sa transmiti subiectului si persoanelor care urmaresc postarile tale.

Un citat frumos va face postarile tale sa para mai complete, precum si interesante pentru cei care te urmaresc. Mai jos sunt cateva sugestii de citate frumoase pe care le poti posta pentru a atrage atentia publicului:

• “Cel mai bun lucru pe care il putem face pentru cei din jur este sa ne rugam pentru ei. Acest lucru nu se refera doar la rugaciunile in fata lui Dumnezeu, cit si la exprimarea numelui persoanei in orasele noastre.” – Corrie ten Boom

• „Ceaiul este farmecul vietii si esenta sufletului.”- Okakura Kakuzo

• „ Mergi stanga daca voia ta este stanga, dar inainteaza drept chiar si atunci cand alegerile tale sunt greu de luat.”- Abraham Cahan

• „Trecutul poate fi o lectie ,dar fara prezent, nu exista viitor!” – Dalai Lama

• “Sanatatea, ceea ce obtii in urma extenuarii, bine, nu a oboselii.” – Henry Thoreau

• „Energia pozitiva, entuziasmul poate schimba modul in care privem lumea.” – Yogi Berra

• „Un amic adevarat iti poate schimba viata.” – Proverb popular

• „Pacatul e mai mare atunci cand asculti, decat cand vorbesti.” – Proverb arab

• „Cea mai mare greseala pe care o poate face cineva este sa aiba teama sa faca una.” – Confucius

• „A-ti fi placut in propriile tale haine este unul dintre cei mai puternici lucruri pe care ii poti face.” – Marcus Aurelius

• „Sandalele vechi si gandurile noi sunt adevarul.” – Proverb italian

• „Frumos dinlauntru este primul pas pentru a fi frumos pe dinafara.” – Proverb englezesc

Postarea corecta a unor citate frumoase pe retelele de socializare este de asemenea esentiala pentru a pastra conexiunea si interesul publicului desemnat . Poti alege sa includi citate sau bancuri frumoase intr-o postare motivationala si relaxata, sau poate fi la subiectul sau natura postarii.

Oricare optiune vei alege, in interiorul unui citat inogositor si motivant, vei gasi un mod eficient de a transmite intelepciunea si invataturile vietii sub forma unor cuvinte eminamente memorabile. Alege intelept citatele potrivite pentru acea postare!