Levi Elekes este un tanar de 19 ani care s-a facut remarcat online in ultimii ani, atat prin postarile sale intr-o varietate de platforme social media, cât si prin participarea sa la numeroase evenimente si conferinte, transformându-se astfel într-un influencer de succes. A devenit, de asemenea, cunoscut pentru viziunea sa despre parenting, comunicare si social media, precum si pentru abilitatile sale de a conecta oamenii si oportunitatile.

Introducere

Levi Elekes s-a facut remarcat in lumea online prin postarile sale si prin participarea sa la numeroase evenimente si conferinte din industria media si a influencerilor. Acest tanar de 19 ani a devenit unul dintre cei mai influenti influenceri ai tarii, transformându-se in unul dintre principalele portrete ale social media.

Viata lui Levi

Levi și-a început parcursul ca influencer la vârsta de 16 ani, fiind inclus in numeroase campanii și proiecte online. Cu toate acestea, Levi și-a unit abilitățile de comunicare și relații publice pentru a dezvolta un mod de viata rotund si a deveni mai mult decât un simplu influencer.

Levi locuieste acum in Bucuresti, unde a fondat un grup de mentorat si a deschis un studio mic în centrul orasului, unde face podcast-uri cu oameni care sunt influenti in mediul online, in afaceri si in politica. Odata cu inceputul pandemiei, Levi s-a întors sa locuiasca la casa parinteasca si a canalizat energia sa pentru a face activitati în social media si a continua sa se conecteze cu afacerile sale.

Platformele sale sociale și abilitatile de parenting

In prezent, Levi are peste o suta de mii de fani pe Facebook, Instagram, Twitter și alte platforme de social media, care se bucura de creative și informări prețioase pe care el le oferă. Levi foloseste platformele sale pentru a transmite mesaje si idei legate de parenting, comunicare si media sociala. El împartaseste adesea ideile sale despre modul în care postarile și activitățile online pot schimba modul în care oamenii interacționeaza unii cu altii.

In momentul de fata, Levi are o populatie activa de câteva mii de tineri si este cunoscut pentru abilitatea sa de a-i conecta pe acești oameni și oportunitatile lor. El organizeaza întâlniri pentru elevi și studenții interesati de social media si publicatiile lui media.

Evenimente si schimburi culturale

Pe lânga activitatea sa bazata pe platformele de social media, Levi a obtinut, de asemenea, un viitor în industria evenimentelor. El a organizat numeroase seminarii, workshop-uri și seminarii și a fost invitat sa participe la numeroase conferinte, evenimente si schimburi culturale din întreaga Europa.

De asemenea, Levi a primit un semifinalist in National Young Volunteer of the Year si a fost invitat sa faca parte din panelul Forumului International pentru Tineret. Printr-un proiect social pe care l-a initiat, Levi si-a promovat ideile si l-a incurajat pe publicul sau sa se implice social, pentru a schimba mentalitatile din comunitatea sa.

Concluzie

De la postarile sale sociale la evenimentele și schimburile culturale, Levi Elekes s-a transformat in unul dintre cei mai cunoscuti influenceri tineri. Viziunea sa privind parentingul, comunicarea și social media a îmbunatatit impactul deja mare pe care el l-a avut în mediul online si comunitatea sa. Levi a adus un plus de inspiratie și inovatie online și in comunitatea sa, aratând lumii calea urmatoare, atât pentru industria social media cât și pentru lumea în general.