Gabriela Otil (nascuta in 10 iunie 1973) este o jurnalista si prezentatoare de stiri de succes din Romania. Cu un carisma aparte, Gabriela se face remarcata prin stilul sau elegant si informatiile detaliate pe care le furnizeaza in cadrul emisiunilor sale. A inceput cariera in 1994 avand un background variate ce includ si experienta in televiziune si publicitate.

Cariera Televizuala a Gabrielei Otil

Dupa obtinerea licentei in Limbi si Literaturi Straine in 1995, Gabriela Otil a inceput sa lucreze pentru departamentul de stiri al postului Pro TV, unde si-a intemeiat o versatila cariera jurnalistica. In aproape un deceniu alaturi de Pro TV Romania, jurnalista a prezentat emisiuni stiintifice si investigatii detaliate si surprinzatoare.

In anul 2003, a creat propria sa emisiune, “Tele Moise”, unde a facut interviuri cu persoane publice si a prezentat trasnetele informatiilor. In 2004 a fost atractia principala a emisiunii “Formula As” si a devenit si moderatorul emisiunii “Desteptarea”, realizata peste tari.

Incepand din 2006, Gabriela a prezentat “Tezaur Folcloric”, cu profesorul Florin Mihalache, prezentand mitologia si traditiile populare din Romania. Din 2008 si pana in prezent, aceasta a prezentat zilnic, live, emisiunea matinala de la Pro TV, “Meciul Zilei”, o emisiune divertisment ce ofera stiri despre fotbal.

Rolul De Prezentatoare a Gabrielei Otil

In afara prezentarilor ei zilnice de la Pro TV, Gabriela a prezentat gale premiiEurovision, MTV Romanian Music Awards, emisiuni si festivitati ale televiziunii Antena 1, deschiderea Ligii Nationale de Handbal feminin si prezentarii finale pe Arena Nationala. La nivel international, aceasta a prezentat si gala premiilor “Euro All Stars Gala”, gazduita in Portugalia.

In plus fata de prezentarile sale, Gabriela a prezentat in acelasi timp si un numar de interviuri interesante pentru TV Guinness World Records, mai ales in ceea ce priveste lumea sportului si a oamenilor de succes. In 2009, aceasta s-a alaturat echipei la emisiunea “Versus”, unde a prezentat diferite partide sportive si competitii.

Stilul Gabrielei Otil

Gabriela Otil are un stil sofisticat si elegant atat in mediul televizat cat si in cel public. Prezenta sa la evenimentele TV si publica de-a lungul anilor a inspirat foarte multe femei. Jurnalista a fost ocupata cu cumparaturi pentru haine si integrelor si se foloseste si de metoda ‘mix and match’ pentru a-si crea un stil atemporal si extrem de stilat.

Gabi se pregateste prin ajutorul unui grup de colegi si prieteni care îi sunt de mare ajutor. Echipa sa se ocupa in special de manichiuri, parul si machiajul dinaintea prezentarilor. In plus, aceasta lucreaza suplimentar cu antrenorii de fitness pentru a adopta un regim cat mai sanatos.

Colaborari Ale Gabrielei Otil

Gabriela Otil a colaborat cu multe branduri de prestigiu si producatori de moda din Romania, precum si cu diverse agentii de turism. Ea a colaborat cu L’Oreal, P&G, dar si cu multi stilisti si designeri, facand partea din campaniile lor.

Citate De Inspiratie ale Gabrielei Otil

Gabriela a vorbit adesea despre ceea ce înseamna cariera ei si despre insuccesul sau succesul pe termen scurt sau lung. Ea creeaza constant citate motivante si optimiste pentru a-i inspira pe ceilalti:

“Cel mai important lucru in cariera ta este sa nu stopezi niciodata sa prinzi experienta noi si sa înveti mereu ceva nou.”

“Lucreaza atat ca si cum nimeni nu te ar vedea si ca si cum ar fi ultimul tau job.”

“Daca ai visuri mari, lucreaza in sincron cu tine si verifica rezultatele activitatilor tale.”

Gabriela Otil a castigat recunoastere si apreciere maltipica prin proiectele si rolurile prezentate in cariera sa, cel mai recent fiind rolul ei ca prezentatoare la Pro TV. Jurnalista a persifat cu succes o cariera de televiziune si emisiuni matinale, facand din ea una dintre cele mai bine cotate si mediatizate persoane din Romania. Inspiratia si citatele sale motivante si pozitive au motivat milioane de oameni prin proiectele ei si prin cariera ei zilnica.