Simona Trasca este o vedeta românească, faimoasă pentru aparitiile sale de televiziune şi muzică. Ea este unul dintre cei mai bine cunoscuti artisti pop români si a cucerit publicul tânar cu melodiile ei care au fost preluate de la diferite formatii internationale. Prin stilul si imaginea sa pe care o poartă, Simona Trasca a imbratisat un stil emo-rock, dar si alte genuri muzicale.

Despre Simona Trasca

Simona Trasca s-a nascut in data de 22 decembrie 1987 si este a urcat rapid în topurile de specialitate la varsta de 19 ani, atunci când a debutat in industria muzicala. Simona este originară din Timișoara, deci are pecetea marii traditii muzicale din acest oras. Ea a castigat un mare numar de competitii si a cucerit publicul tânar cu muzica ei. In ceea ce priveste stilul vestimentar, Simona și-a definit propriul stil răsfățându-se cu piese de pe scena dominate de hip-hop si rock.

Cariera muzicala a lui Simona Trasca

In 2006, Simona Trasca a lansat primul ei album intitulat “Mă gândesc la tine” care a fost pe primul loc in topurile muzicale din Romania si a devenit un real hit. Albumul a starnit interesul presei internationale si a fost apreciat pentru diversele genuri muzicale reunite într-un singur proiect artistic. Albumul sau s-a bucurat de succes de-a lungul vremii si a fost finalist la premiul Muzicala.

La scurt timp dupa aceea, Simona a lansat un nou album intitulat “Vreau sa ma îndrăgostesc”, care a avut un mare succes. Acest album a fost unul dintre cele mai vândute albume din Romania. El a inclus hituri precum “Regina”, “Eu şi tu” şi “Doar tu”. Albumul a câştigat premiul pentru cel mai bun album deopotriva intern si international.

Simona a mai lansat si un alt album în acest an, intitulat “Ce mă fac?”, care s-a bucurat de success in 2011 si suna puternic in topurile muzicale. Pe acest album a colaborat cu producatori renumiti precum Alex Velea si RedBlonde.

Singurul ei MTV Unplugged

Un album foarte remarcabil al Simonei Trasca a fost MTV Unplugged. Acest album a fost primul MTV Unplugged lansat de vreun artist român si unul dintre puţinele din lume. Albumul a avut piese unice şi a avut o mare acceptare in randul publicului. Concertul a avut partituri pregătite si seturi impresionante si a prezentat o schimbare a acusticii atent lucrate cântate de Simona pentru fanii ei.

Colaborările

Simona Trasca a colaborat de asemenea cu alti artisti si a luat parte la numeroase proiecte speciale.

Printre artistii cu care a colaborat se număra:

  • Alex Velea
  • Carla’s Dreams
  • Lora
  • Andra
  • Marcel Pavel

Totodata a avut parte de un turneu Europa, in cadrul caruia a cantat in fata a zece mii de spectatori. A mai inregistrat piese in limba engleza si a pregatit o editie internationala a celui mai recent album. Participarea la diferite manifestari muzicale a luat-o la nivel international si a devenit una din cele mai cunoscute vedete din Romania.

Idila dintre Simona Trasca si Adi Sînă

În anul 2013, Simona Trasca s-a recasatorit cu omul de afaceri german Adi Sînă. A fost , pentru ea, prima casatorie si ca si partener, Adi Sînă a fost văzut ca un suflet de aur, care a crezut in talentul ei in fiecare moment si a mai ajutat-o sa se dezvolte si sa se simta mai bine. Adi Sînă a fost unul dintre cei mai buni sustinatori ai Simonei si a pus in practica tot sporul artistic pe care aceasta l-a putut obtine.

Simona Trasca acum

Acum, Simona Trasca se bucura de un mare succes si de faima de artista aproape orbitoare.

In prezent, Simona Trasca a devenit un partener de incredere al multiplelor marci, desi multi i-au indemnat pe fani sa-i ia partea, inca sustinandu-se in mare parte prin muzica.

Ea face parte, de asemenea, din gama renumita a artistilor pop rock care au cantat alaturi, interpretând piese atent pregtite ca si emo rock.

Simona Trasca a devenit un artist de succes si cu numeroase colaborari, si prezinta o prezenta remarcabila in randul publicului romanesc. Faptul ca Simona Trasca a stiut cum sa se adapteze tendintelor muzicale, si sa le organizeze cu un stil propriu, facut ca Concurenta sa fie de cele mai multe ori in urma.