Denise Rifai este un antreprenor, motivațional speaker și autor de succes. Cu dezvoltarea unor platforme de educație și mentorat unice, Rifai este în prezent un lider de opinie și un expert și în cadrul comunității antreprenoriatului. Încurajând puterea feminină, cunoașterea și schimbarea deopotrivă, Rifai a reușit să construiască comunități informative și inspiraționale la nivel global.

De la antreprenoriat la mentorat

Rifai a început să se preocupe de cariera ei antreprenorială încă de la vârsta de 19 ani, atunci când a început să dezvolte platforma de educație și mentorat Do Better Academy. Urmând să fie detaliat în cele ce urmează, Do Better Academy este astăzi una dintre cele mai mari comunități pentru antreprenori informați și în creștere pe plan global, atragând mii de participanți de la începători la specialiști în marketing și canalizează liderii în publică. Rifai a lucrat cu clienți din întreaga lume și a devenit rapid expertă și în soluționarea problemelor tangible și abstracte ale antreprenoriatului.

Transformând Conversațiile

În 2019, Rifai a lansat podcast-ul său Materializând Visurile, în care discută despre vitalitatea feminină, schimbarea și echilibrarea vieților alocate în relațiile, educație, afaceri și sănătate. Rifai a organizat peste 70 de podcasturi, oferind perspectiva ei asupra concepțiilor și teoriilor care au schimbat viețile, precum și povestirile invitaților ei din domenii variate, precum politicieni, scriitori, antreprenori și artisti. Podcast-ul sau se află în topul Apple Podcasts în categoria de autodezvoltare și a devenit rapid o resursă de încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Publicând cărțile pentru a Răspândi Mesajul

Ca mentor, Rifai a publicat cărțile Sale și le-a folosit ca instrumente pentru a se adresa oamenilor din întreaga lume. Prima sa carte, „Resonanta Fiecărui Pas: Cum Să Intri în Împlinirea Ta” a devenit recensata de Amazon, devenind una dintre cele mai populare cărți din categoria autodezvoltare. Cartea oferă lecturilor sale o abordare practică, cu un limbaj ușor și sau optimizat complet pentru a-i ajuta pe cititori să înțeleagă modul în care lumea poate fi schimbată în bine.

Discursuri Susținând Puterea Feminină

Unul dintre discursurile cele mai citite și energice ale lui Denise Rifai este „Puterea Feminină în Antreprenoriat”, la care a participat numeroase femei antreprenoare. Discursul sau a axat puterea feminină, concentrându-se pe înălțarea femeilor în afaceri și încurajându-le cu exemple reale și momente inspiraționale. Rifai a prezentat și alte discursuri și prelegeri care au servit ca o resursă de informații și învățare pentru membrii comunității sale și pentru persoanele interesate să îşi îmbunătățească cunoștințele.

Do Better Academy și începuturile sale

Do Better Academy a început prin strângerea de informații și tehnici la nivel global, pe care Rifai a folosit-o în prima versiune a platformei în 2013. Prin intermediul comunității sale din cadrul Do Better Academy, Rifai oferă persoanelor șansa de a se conecta cu cei mai buni experți și profesioniști din diverse domenii, dezvoltând la rândul său instrumente și programe pentru a facilita educația afacerilor și învățarea continuă, cum ar fi:

-Credențe și Mișcări de Afaceri: o serie de materiale de învățare pentru a face mai ușoară publicarea unor obiective și planuri clare pentru aplanarea căii către succes.
-Echipa: instrumente și formații pe care le poate folosi pentru a stabili o echipă de încredere și de succes, care să îi ajute să obțină rezultatele dorite.
-Soft Skill-uri Pricepute: modul de învățare al abilităților care le ajută pe participanți să se facă remarcați și să obțină cunoștințe utile pentru viitor.
-Crearea de Marci: o platformă specializată pentru a ajuta antreprenorii în crearea și menținerea unei imagini de marcă pozitive și profesionale.

Accesând platforma Do Better Academy, membrii pot învăța despre modul în care să-și transforme încrederea, determinarea și îndemânarea în business-uri solide. Platforma oferă informații și instrumente, precum și o versiune de mentorat online. Rifai a creat o comunitate a persoanelor pasionate de antreprenoriat care poate colabora în întreaga lume, împărtășind cunoștințele și experiențele lor, schimbând viețile într-un mod pozitiv.