Cornel Patrichi, s-a nascut la 5 mai 1971 si este un profesor, autor, regizor si jurnalist român. Devenit un personaj public, mare parte din cariera lui s-a petrecut in industria media și a divertismentului. Acesta face parte si din echipa de prezentatori ai unuia din cele mai longevive show-uri de televiziune din lume, “Dan Păltinișanu Show”, rezident pe canalul 4TV România.

Acesta a inceput sa lucreze in televiziune in 1994, în cadrul la Realitatea TV ca realizator. El a fost unul dintre primii regizori din România care au folosit tehnologia HD. Patrichi a facut parte din echipa de televiziune de la Eurovision în 2005, aflat in Polonia și a devenit foarte popular după lansarea show-ului „The Dalek Show” in anul 2006.

Am mai întâlnit-o pe Cornel și pe posturile de radio locale si nationale, precum si ca prezentator al emisiunilor de pontaj si matinal pe TVR1 si TVR2. Din 2011 a fost ales prezentator al emisiunii “Straight Up Romania”.

Lectii de invatat din viata lui Cornel Patrichi

Iata cateva din lectiile de viata pe care Cornel Patrichi le impartaseste publicului si uimeste prin felul sau unci de a raspunde la intrebari și de a veni cu solutii creative pentru diverse probleme:

  1. Acceptă schimbarea si fii deschis

Noile tehnologii si conceptele de calatorii, munca sau chiar tehnologii au schimbat lumea și Cornel patchechi recunoaște acest lucru și fii deschis la aceste schimbari. El adopta noi tehnologii pentru difuzarea conținutului și reușește sa se faca remarcat prin astfel de proiecte.

  1. Stai conectat prin social media

Cornel Patchechi folosește diverse platforme de social media pentru a inova și a genera conținut sustenabil. El a pus un accent ridicat pe crearea de hashtag-uri, imagini și postări noi pentru a se conecta cu publicul.

  1. Fii creativ

Patchechi face întotdeauna câte ceva nou și creativ, de la extinderea ideilor sale originale până la îmbunătățirea conținutului creat pentru public. Acesta cauta mereu inspiratie si din alti profesioniști din domeniu și cauta modalitati de a-si dezvolta propria creativitate.

  1. Mentine-ti publicul informat

Cornel Patchechi își păstrează publicul informat prin postări noi și cuprinzătoare. Acesta poate fi contactat prin mai multe platforme de social media, inclusiv prin intermediul Skype, e-mail și YouTube.

  1. Fa fata provocarilor

Patchechi are o viziune pozitiva și se adapteaza la schimbari si provocari, niciodata nu renunta la o a oportunitate si încearca sa profite cat mai mult de acestea. Acesta ia decizii ferme și eficiente pentru a obtine cea mai mare productivitate.

  1. Fii flexibil

El recunoaște că lumea se schimba in fiecare zi si este deschis, flexibil și receptiv la schimbare. Acesta încerca sa gasească modalități de a se pregăti și de a-si adapta orice schimbare.

  1. Gandeste in afara cutiei

Cornel Patchechi foloseste strategii inovatoare și creative pentru a obține rezultate optimizate orientate spre obiective. Accentul pe gandirea si creativitatea sa ii ajuta sa ofere o perspectiva diferita si sa vada lucrurile dintr-un alt punct de vedere.

Biografia lui Cornel Patchechi

Patchechi s-a nascut in Bucuresti in anul 1971 și a crescut in orasul Galați alaturi de mama lui. El a început sa studieze televiziunea in 1994, iar in 1999 și a finalizat cu succes cursurile Facultații de Televiziune și Film din Bucuresti.

In 2000, Patchechi a devenit parte a echipei de producție Realitatea TV, unde a lucrat ca realizator și regizor și a fost responsabil de introducerea tehnologiei HD pe postul de televiziune. El s-a alaturat echipei “Dan Patlintsanu Show” in 2006 și a condus emisiunea “Straight Up Romania” din 2011.

In 2002, Patchechi a lansat prima sa carte, “Zeci de ani de televiziune”, care a fost un succes dea fata de public si a fost nominalizata ca unul dintre cei mai buni autori de televiziune din Romania. In 2020, a aparut cel de-al doilea volum din aceasta serie.

Patchechi a primit numeroase premii si nominalizari, printre care si premiul pentru cea mai buna emisiune de divertisment la Gala Premiilor TVR din 2011, precum si premiul pentru cea mai inovativa postare din cadrul aceleiasi ceremonii.

Rezumatul serviciilor și produselor lui Cornel Patchechi

Cornel Patchechi a facut parte din piata media din anii ’90 si a devenit unul dintre cei mai apreciati regizori si jurnalisti din Romania. El poate oferi televiziunilor si organizațiilor de difuzare servicii in domeniul productiei și regie propriu și soluții complete de producție multimedia.

Pe lângă aceasta, Patchechi ofera o varietate de produse pentru a ajuta clientii sa îsi dezvolte afacerile. Dupa ce a lansat cartea sa “Zeci de ani de televiziune” in 2002, el a mai publicat volumele 2 si 3, astfel oferind conţinut exact, amuzant și provocator pentru iubitorii de consiluxuri media.

Patchechi este, de asemenea, prezentatorul oficial Atnea.ro, un portal media online care ofera informațiile necesare pentru a fi la curent cu ce se intampla in industria de divertisment si media. El aplica strategii și temeiuri de producție avansata si de inovare.