De-a lungul anilor, Cornel Patrichi a devenit un nume recunoscut in industria de hospitality din Romania. El este un specialist in organizarea evenimentelor, detinator al multi hoteluri cunoscute si, in plus, a avut si un numar impresionant de aparitii televizate. Iata mai multe informatii despre acest personaj de succes si important din industria hoteliera si de evenimente.

Experienta lui Cornel Patrichi in industria locala si europeana a hospitality-ului

Cornel Patrichi s-a nascut in Romania si a decis sa isi consacre viata si cariera profesionala sectorului hospitality. El detine un titlu de management hotelier, obtinut la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Durata de studiu a fost de patru ani.

Inca de la sfarsitul anilor 1995, Cornel Patrichi a devenit manager de hotel pentru unul dintre cele mai renumite si cunoscute hoteluri ale Romaniei. Acesta si-a consolidat mai tarziu experienta globala lucrand ca manager general al altor cateva celebre hoteluri din strainatate.

La anul 2005, Cornel decide sa isi dezvolte propriul sau business. A deschis primul hotel sub numele sau, „Hotelul Patrichi”, situat in partea de nord a Romaniei. Indiferent de cat de bine ar fi implementat planul sau de afaceri, se pare ca a avut nevoie de un impuls pentru a-si scoate la iveala capacitatea sa. Acesta a avut loc in anul 2007, atunci cand a obtinut licenta pentru a organiza evenimente. A devenit unul dintre cei mai importanti specialisti in organizarea congreselor in Romania.

Organizand inca de la inceput evenimente de calitate la standarde inalte, Cornel a castigat respect si a obtinut numeroase recunoasteri internationale si prestigioase premii.

In prezent, Cornel Patrichi mai detine doua hoteluri, iar cea mai renumita locatie este „Hotelul Patrichi Beach”, situat la malul marii. El a devenit unul dintre cei mai de incredere furnizori de evenimente corporate si private din Romania. In plus, acestea reflecta tendintele luxuriante, moderne si totodata autentice ale acestei destinatii superbe.

Renume si aparitii televizate

Datorita dedicarii si clientilor multumiti, de-a lungul anilor Cornel a ajuns sa devina foarte cunoscut si renumit in industia hospitality-ului din Romania. In acest fel, el a fost invitat la aparitii televizate pentru a oferi viziunea sa si experientele sale personale despre industrie.

In ultimii 15 ani, Cornel propriul sau program de interviuri, numit „Taverne hoteliere” a adus in prim plan experientele si discutiile dintre cea mai importanta personalitate din hospitality. Acest lucru i-a asigurat un numar record de aparitii televizate.

In plus, Cornel a si declarat in diverse interviuri ca el isi doreste sa raman un model pentru businessul acesta si desigur, pentru nicio moment sa fie folosit mesajul ca „Calitatea si luxul nu au limite”.

Idei politice ale lui Cornel

Cand vine vorba de politici, Cornel are mereu un cuvant de zis. El a sustinut, de-a lungul anilor, diverse cauze:

• Cand s-a vorbit despre liberalizarea regulilor privind prezenta altor operatori in industia hospitality-ului, Cornel s-a luptat pentru a face regulile mai clare si obiective.

• El a facut presiuni asupra Guvernului Romaniei sa introduca reguli comune care sa acopere toti furnizorii din industria hoteliera, indiferent de marimea lor.

• Cornel a muncit pentru a asigura ca toate tarifele vor fi aceleasi si ca nimeni nu va profita din cauza acelor cu bugete limitate.

• Cornel a avut si o mare contributie in sustinerea responsabilitatii si a orelor de munca.

Cornel Patrichi este unul dintre cei mai buni profesionisti din industria hospitality din Romania. El detine un numar impresionant de hoteluri internationale si a organizat cele mai mari evenimente corporate si de divertisment.

Cornel este mai mult decat un specialist hotelier si al organizarii de evenimente- este un om care are un punct de vedere adevarat despre industria hospitality, sustinand diverse cauze totodata.

Putem spune sigur ca titlul lui Cornel ca cel mai bun operator din industria hospitality a fost mai mult decat meritate si cei care s-au bucurat de luxul si serviciile oferite de el, chiar s-au bucurat de o experienta unica la nivel mondial.