Carys Zeta Douglas este o actrita, cântăreață și fotomodel american, în vârstă de 18 ani, care reușește să facă cu succes trecerea de pe micul la marele ecran.

Cariera actorală a lui Carys Zeta Douglas a început în anul 2008, când a jucat rolul principal în producția „A Christmas Carol”. De atunci, a crescut rapid în domeniul entertainmentului prin intermediul rolurilor sale în producții precum „Against All Odds”, „Blended” și „Cogan’s Trade”.

Proaspătul artist este, de asemenea, o creatoare extrem de talentată. Pe lângă filmările la care participă, Carys Zeta Douglas este populară și pentru activitățile sale muzicale, de modelare și de campanie. Vă invităm să citim mai departe despre această personalitate înfloritoare și distractivă.

Despre Carys Zeta Douglas
Carys Zeta Douglas a venit pe lume în 2002 în Los Angeles, California. Tatăl acesteia, care este Michael Douglas, este un actor laureat cu premiul Oscar, iar mama ei este actrita Catherine Zeta Jones.

Cu toate că provine dintr-o familie plină de celebrități, această tânără talentată a reușit să se creeze propriul său succes în lumea entertainment-ului.

În prezent, Carys Zeta Douglas are 18 ani și este încurajată de familia ei să continue pe drumul pe care și-l alege în cariera ei: acela al divertismentului.

Cariera actorală a lui Carys Zeta Douglas
Primul rol important al lui Carys Zeta Douglas a fost în producția teatrală din 2008, „A Christmas Carol”. De atunci și până acum, acest nume a crescut și a început să apară în multe alte producții de film și de televiziune.

În 2013, tânăra actriță a apărut în produsul Against All Odds, un film YA despre o tânără care își folosește talentul pentru a-și părăsi orașul natal și pentru a începe o nouă viață în încercarea de a-și salva familia.

De asemenea, ea a jucat rolu-l Cheyenne în comedia din anul 2014, „Blended”, jucând alături de staruri ca Adam Sandler și Drew Barrymore.

Ne mândrim cu alte producții pe care le-a înregistrat Carys Zeta Douglas, între care amintim “Diary of a Wimpy Kid”, „Vacation”, „All We Had” și „Cogan’s Trade”.

Carys Zeta Douglas, o creatoare talentată
Pe lângă cariera ei de actriță, tânăra creatoare a lansat de curând cântece în platformele de streaming cum ar fi Spotify și Apple Music, reușind astfel să strângă tot mai mulți fani pe care îi menține și prin intermediul contului său de Instagram.

De asemenea, ea se folosește de rețeaua de socializare pentru a-și prezenta și activitățile de modelare, împreună cu de asemenea cu campanii în care activează, în special cele care subliniază importanța educației și angajamentului față de mediu.

Carys Zeta Douglas și echipa ei
Carys Zeta Douglas lucrează alături de o echipă de profesioniști care îi oferă toată consilierea necesară pentru a-și construi în mod corect cariera. Iată câteva din principalele persoane din echipa ei:

 • Managerul ei: John Kella
  John este managerul lui Carys Zeta, un profesionist cu multă experiență. El se ocupă de sincronizarea calendarului de întâlniri al actriței și de specialiștii ei. În plus, el se asigură că totul în cariera acesteia merge în direcția ideală.

 • Reprezentanții ei de talente și media: Amelia Weisn
  AmeliaWeisn este reprezentanta de talente și a media recunoscute, responsabilă de pregătirea materialelor promotionale și a abordărilor comunicării sale în presă și în societate.

 • Stilistul ei: Abby Johnson
  Abby are o experiență considerabilă în modul de lucru cu vedetele și este responsabilă de îngrijirea și managementul imaginii lui Carys Zeta Douglas.

 • Asistentul PR: Stacy White
  Stacy White este responsabil de asigurarea că informațiile despre Carys Zeta Douglas ajung la publicul corect, folosind instrumentele potrivite – cum ar fi evenimentele și campaniile care se încadrează în strategia de marketing a acesteia și de promovare a carierei sale.

Carys Zeta Douglas – un viitor strălucitor
Cu toți cei care acționează în spatele ei, Carys Zeta Douglas (CZD) își urmează pașii în planul dezvoltării sale profesionale. Ea se pregătește în mod activ pentru roluri precum „The Layover”, „Breaking the Rules” și „The Lost Daughter”, în timp ce lucrează la versiunile sale ale cântecelor din lista sa, împreună cu cei din echipa sa.

Bazându-se pe succesele sale incipiente alături de numeroasele sale proiecte deîn desfășurare, Carys Zeta Douglas a arătat lumii că are un viitor strălucitor în fața ei.