Cine este Alina Puscas? In acelasi timp o persoana inteligenta, delicata, dar si o fire independenta, plină de optimism și energie, Alina Puscas este un model și designer cu abilități versatile și un curaj rar întâlnit. Succesul său internațional i-a consacrat numele în lumea modei, debutând ca model plus size la Festivalul Trashion și marchingând pe covorul roșu international.

Originile talentului și ale pasiunii Alinei pentru modă provin de la bunica sa, care a împărtășit cu Alina pasiunea ei pentru croit și a creat pentru ea primele costume. Încurajată și inspirată de bunica sa și de mirii săi, Alina și-a cultivat talentul ei natural și a început să facă design vestimentar și să se lanseze în lumea fashion.

Care a fost primul pas?

Cu o viziune ambițioasă de a deveni un designer de modă autentic și stilist independent, Alina și-a lansat ținutele proprii sub eticheta sa: Shanty by Alina. Acest pas ambițios i-a oferit Alinei ocazia unique în lumea modei și i-a pus pe toți cei care o urmăreau pentru a o admira.

Primul succes major al lui Alina a fost participarea sa ca model plus-size la Festivalul Internațional de Modă Trashion unde a obținut titlul de Miss Eco Conscious. Acest succes a deschis calea spre lumea modei pentru Alina, pe care a urmărit-o mereu cu entuziasm și curaj.

Alina și-a subliniat apoi succesul dezvoltându-și piețele vizate și oferind modele feminine din custiile ei. Prin această viziune distinctă, Alina Puscas a retras în mod intenționat atenția de la nevoia de a recurge la tendințele contrafăcute ale ofertelor mainstream largi și a creat o gamă de produse unice care să încorporeze unicitatea și personalitatea unei persoane.

De unde vine originalitatea stilului și designului lui Alina?

Designul unic al lui Alina Puscas deriva din abilitățile sale combinate de croit și confecționat. Inspirat de pasiunea sa pentru comunicarea prin arta vestimentară și creată de piețele vizate distincte, Alina a creat un univers unic și intenționat .

Unicitatea elementului vestimentar al lui Alina include crearea unor mai multor piese, cum ar fi jachete, blugi, hanorace și cămăși ce rămân mai strâmte, apoi se decoarează cu broderii. Piețele vizate sunt feminine, dar videle au nevoie să se simtă speciale și unice, iar acest lucru se poate face prin oferirea de culori, modele, stiluri și mai multe piese.

Este adevărat că Alina a revoluționat industria modei?

Cu siguranță! Explorând mereu noi concepte, Alina Puscas a reușit să creeze un limbaj al modei și un stil în mișcare.

În mai puțin de o jumătate de an, Alina a creat un ecou în lumea modei, câștigând numeroase constante în moda plus-size și devenind un model de succes internațional. Inspirând schimbări pozitive și provocând status-quo-ul tradițional prin crearea de ținute cu personalitate, Alina Puscas a reușit să revoluționeze industria modei și să schimbe mentalitatea privind imaginea corporală și conceptul de moda plus size.

Lista succeselor Alinei Puscas:

✔ Popularitate constanta in lumea modei de acordand interviuri și apariții tv pentru publicații precum Elle și Marie Claire.

✔ Participant și membru al juriului la festivalurile și competițiile de fashion precum True Beauty International, EXPO Trashion și Miss Eco Roma Global.

✔ Locații exclusive în care și-a făcut apariția, inclusiv Milan Fashion Week.

✔ Premii de fashion de la Elle Summer fashion Awards 2012 și Fashion Awards IO Donna la Mondadori și La Vogge Italy.

✔ Modelul anului și Designerul anului pentru revista Fly CHIC Europe.

Consecintele revirementului lui Alina asupra industriei modei

Prin căutarea sa neobosită pentru a face o schimbăare în industria modei, Alina s-a simțit datorită să încurajeze femeile din mai multe forme și dimensiuni să se simtă mândre de etcorpurilor lor.

Prin toate eforturile sale, Alina a creat un nou wave in lumea modei, deschizând calea spre succes pentru alte persoane și a contribuit la schimbarea mentalității despre curburile corporale. Acest lucru s-a reflectat în creșterea numărului de cumpărători plus size și a numărului de modele plus size în publicații precum Elle și Vogue.

Prin curajul ei de a dezrădăcina stereotipurile pre-existente și a se concentra pe oferirea unor soluții inovatoare, Alina Puscas a reușit să aducă schimbări pozitive în industria modei, aducându-și pacea și încurajând și mai multe femei să își urmeze visul. Este un model de success despre cum poti face schimbări radicale daca îți construiesti pasiunea, curajoasă și ambițioasă.