Erkan Petekkaya este un actor turc, născut pe 28 Octombrie 1967 în orașul Sinop. A inceput cariera sa în 1989, interpretând diverse roluri în diverse seriale televizate și cinematografice, toate cu scopul de a-și lărgi câștigurile.

Erkan Petekkaya a fost poreclit de multe ori “Regele Serialelor Turcesti” pentru a le câștiga fanii și prețuirea noii sale cariere puternice. Ulterior, actorul și-a continuat cariera și a jucat în filme ca: Gönülçelen, Așk ve Ceza, Karayilan și Adanali.

Erkan Petekkaya a continuat sa joace în numeroase seriale de televiziune și s-a alăturat și diferitelor trupe de teatru, ceea ce a îmbunătăţit și mai mult cariera sa. Rolul său principal în filme și seriale este Ertan, pornind din 2003 și continuând până în prezent.

Cine este actorul turc Erkan Petekkaya?

Erkan Petekkaya se presupune că este unul dintre actorii turci cei mai talentați și mai apreciați din industria cinematografică și de televiziune. Talentul său unic l-a ajutat să atingă profesionalismul și personalitatea și să-și dezvolte cariera fără prea multă greutate.

Petekkaya s-a născut în orașul Sinop, Turcia, și avea 28 de ani când a început să joace în serialele turce. În anii următori, el a devenit rapid unul dintre actorii cei mai apreciați și cele mai “Bune de Muzică” din viața cinematică și artă teatrală.

În această perioadă, Petekkaya a jucat în numeroase seriale și filme ca Karayilian, Unutma Beni, Gönul: Yücelen. Și a primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv Nominalizări la Premiile de Filme Cannes și diverse premii pentru viața sa cinematică și arta teatrală.

Rolul lui Erkan Petekkaya în Serialele Turcese

Erkan Petekkaya a jucat, de-a lungul anilor, în diverse seriale și filme, roluri memorabile pentru publicul filmului turcesc. După începutul cariere sale 1989, actorul s-a alăturat diferitelor trupe de teatru, precum și cinematografelor și serialelor TV, pentru a-și completa cariera.

Printre serialele gayaobizul pe care le-a interpretat se numără:

 • Gönülçelen
 • Așk ve Ceza
 • Karayilan
 • Adanali
 • Çocuklar Duymasın
 • Kuzey Güney
 • Bizim Evin Halleri
 • Uyanış: Büyük Selçuklu
 • Bir Aşk Hikâyesi
 • Unutma Beni
 • Güneşi Beklerken

În această perioadă, Petekkaya și-a însușit puterea și responsabilitatea asociată cu rolurile sale și astfel s-a dovedit a fi unul dintre actorii din industriea filmului și a serialelor turcești cei mai apreciați.

La nivel mondial, actorul și-a consolidat prezența, interpretând rolul principal în propria lui miniserie de 13 episoade intitulate Ertan. Această miniserie a primit foarte multe recenzii pozitive și a ajuns la numeroase țări ale lumii, inclusiv Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Franța.

Legăturile lui Erkan Petekkaya cu Societatea și Charity

De-a lungul anilor, Petekkaya a fost implicat în numeroase activități sociale și a vizat ocazional numeroase campanii charitate, precum și campanii de conștiință. El promovează și susține adesea evenimentele culturale și sociale organizate în Turcia.

În plus față de acestea, Petekkaya este de asemenea implicat în campanii de protecție a mediului și depresiei. Acest lucru a fost evidențiat și de participarea sa la numeroase șezători de instruire în vederea îmbunătățirii vieții sociale și a protecției și îmbătrânirii populației.

În plus, Petekkaya a fost și este încă mentorul mai multor actori și producători de film din Turcia, oferind suport este continua să ofere sfaturi pentru a face față provocărilor și luptelor lor.

Legăturile lui Erkan Petekkaya cu internetul și rețelele sociale

Erkan Petekkaya este unul dintre cele mai active vedete turcești online și pe rețelele sociale și alătură milioane de fani și urmăritori din întreaga lume. În plus față de implicarea sa cu numeroase campanii dedicarea lui in rezolvarea problemelor societății, Petekkaya oferă și alte lucruri pentru fanii săi și susținătorii săi.

Actorul turc ține cont și promovează proiecte și evenimente pe pagina sa de Facebook, contul său de Twitter, precum și alte rețele sociale. El interacționează cu fanii săi și le răspunde tuturor întrebărilor lor, și le oferă informații și update-uri utile despre proiectele antrenante în care sunt implicați.