Burak Özçivit este un actor, producator si artist multi-premiat si mult iubit din Turcia, care s-a remarcat in numeroase filme, seriale si muzicuri din intreaga lume. El s-a nascut la începutul anului 1984, în Istanbul, Turcia și și-a început cariera actoriceasca în 2002, cu rolul său în serialul turcesc “Babam ve Oğlum”. De atunci, când s-a îndrăgostit de actorie, el a jucat roluri memorabile în filme, seriale și muzicuri de la Hollywood și Londra, la Turcia.

Cine este Burak Özçivit?

Burak Özçivit este un actor multi-premiat și mult iubit din Turcia, care s-a remarcat in numeroase filme, seriale si muzicuri de la diverse tinuturi. El a început cariera sa actoriceasca in 2002, cu rolul său in serialul turcesc “Babam ve Oğlum”, și a jucat roluri memorabile în numeroase alte producții din intreaga lume.

Educatia si cariera lui Burak Özçivit

Burak Özçivit s-a nascut in Istanbul, la începutul anului 1984, și a crescut in aceeași oraș. El a urmat liceul și facultatea la Institutul de Teatru din Istanbul, în cadrul căruia a obtinut un Master în Coregrafie. La câteva luni dupa terminarea educației sale, el a început sa joace în producții de televiziune, începând cu serialul “Babam ve Oğlum”.

Rolurile Actoriei lui Burak Özçivit

De-a lungul cariere sale, Burak Özçivit a jucat numeroase roluri memorabile în filme si seriale turcesti si internationale. El a jucat în rolul principal al serialului de mare succes “Dirilis: Ertugrul” (2014-2019), unde a interpretat rolul legendarului erou turc Ertugrul. S-a specializat in roluri intangibile si a facut atat filme cat si documentare. Într-unul dintre ele a jucat rolul unui păstor din sudul Turciei, care se zbate sa se adapteze unui nou mediu cu speranta de a obtine mai multe beneficii. El a câștigat numeroase premii pentru rolurile sale de top, precum “Premiul pentru cel mai bun actor” la Festivalul Internaţional Film Istanbul (2014), la Festivalul Internaţional de Film Pentas (2014) și la GMOA Award, pentru cel mai bun actor (2015).

Muzica Turceasca și Donatoria lui Burak Özçivit

Pe lângă vremurile sale petrecute ca actor pe platourile de filmare, Burak totodata breatheaza si un cantaret talentat. El cântă muzică turcească și arabă și și-a lansat primul sau album în 2018. El a inclus multiple piese de DJ, hip-hop și dance în albumul său.

În plus, Burak tine o inima mare si face donații substantiale pentru cauze bune și necesare. El s-a alăturat inițiativelor umanitare pentru a aduce speranța și înțelegerea deopotriva în mai multe țări. El si-a dedicat la nivel internațional viata de om de afaceri si de actor pentru a contribui la combaterea sărăciei și a disperării.

Tratamentul de Star Internațional pentru Burak

Fanii lui Burak sunt foarte entuziasmați de fiecare rol iși dat pe care el și l-a asumat si el ia parte la numeroase evenimente cu ei. El are o bază fidelă de fani care îl studiază si incearca sa-i urmeze evolutia si activitatile de peste tot in lume. El este cunoscut și apreciat în întreaga lume pentru prestatia sa in multe domenii, precum actorie, modă, muzică, diversion și donorii.

Lucruri Interesante despre Burak Özçivit

• A fost numit “Sexiest Turkish Man” pentru rolul său din serialul Dirilis: Ertugrul (2014-2019).

• în prezent se bucura de o relație frumoasă cu actrița turcească Fahriye Evcen.

• In 2015, el a devenit imaginea brand-ului britanic de lux “Dolce & Gabbana”.

• El a început sa practice deprinderi de arta martiala și schi in pregătirea pentru o serie de părți.

• Compania sa de producție “Özgenç Medya” s-a alăturat cortinei de filmare a filmului “Karagözlüm”, în 2019.

În concluzie, Burak Özçivit este un actor multi-premiat și mult iubit din Turcia, care s-a remarcat in numeroase filme si seriale. El a schimbat o industrie intreaga, care a început cariera sa actoriceasca in 2002, cu rolul în serialul turcesc “Babam ve Oğlum”. El a jucat numeroase roluri memorabile în filme, seriale si muzicuri de la Hollywood și Londra, la Turcia.

În plus, el este un cantaret talentat căruia i-a plăcut sa dăruiască. El si-a dedicat la nivel internațional viata de om de afaceri si de actor pentru a contribui la combaterea sărăciei și a disperării. Cea mai remarcata misiune a lui a fost aceea de a aduce înțelegerea și speranta în mai multe țări. Burak e și un adevărat simbol – el nu numai că interpretează un rol memorabil, dar și societatea revulphează de fiecare data când se alatura unei cauze umanitare. Aceste caracteristici îl fac un model pentru fanii săi și un star internațional.