Actorul turc Burak Ozcivit a cucerit Turcia și lumea întreagă cu rolul său din producția de succes “Kara Sevda” (Dragostea nețărmurită) din anul 2015.

În prezent, are milioane de fani devotați și îl urmăresc pe Instagram și pe alte platforme sociale. De la serialele sale de succes la performanțele sale în câteva piese pe care le-a jucat printre ani, această figură publică fascinantă continuă să adune fanii.

Burak Ozcivit s-a nascut la 30 noiembrie 1984, în Istanbul . Este fiul lui Servet Ozcivit și al principalelor Ravza Ozcivit. El are un frate mai mare, Kaan, care este, de asemenea, actor. A dezvoltat o pasiune profundă pentru dramă și fotografie la vârsta de 11 ani , după ce a urmat activitățile Rietberg Municipal School -clasa a 6-a.

El a obtinut o bursa de la academia de arte de la Atașehir Municipality, urmand Educatia Postuniversitara in Drept pe langa aceasta. În 2004, a intrat în lumea divertismentului cu rolul său din filmul Bana Masal Anlatma. Acesta a urmat apoi scena din filme precum Köstebek (2006) și Çanakkale Yolun Sonu (2008).

Genul Cinematografic la care Teatru Documentar

Burak Ozcivit a lucrat în genuri de filme variate de-a lungul anilor. El a făcut melodrame romantice, precum Dragostea ne-tarmurita si roluri dramatice, precum Turcii.De asemenea, a jucat în câteva piese de teatru documentare de succes din 2011 pana in 2019. Acestea sunt:

 1. Sibersky Express – O piesa documentara despre un grup de 20 de persoane care strabat ruta Trans-Siberia.

 2. Salcamii – O piesa documentara despre protagonistul care traverseaza Orientul Mijlociu.

 3. Kralen – O piesa documentara despre un grup de tineri care isi dau seama de abilitatea lor de a face magie pe cand calatoresc prin Europa.

 4. Masallah – O piesa documentara despre o lupta daneza contra cotropitorului turc Ali Pasa.

Aparitiile in Moda si Print

În afara rolurilor sale pe ecran, Burak Ozcivit a îndrăgit de asemenea că leagă cu modele.Cu una dintre aparițiile sale în revista Elle, și-a putut continua cariera în print și modă. De asemenea, a fost creat exact pentru anumite campanii de modă și apariții în reviste.

Înafara aparițiilor sale în industria de moda, Burak Ozcivit a apărut și în câteva spoturi publicitare pentru mari nume ale industriei. I-a reprezentat marcile precum Visit Turkey, Loza Mays, TISSOT și Hyundai.

Videoclipuri și Muzică

Burak Ozcivit a participat la câteva videoclipuri de muzică din 2016 până în prezent și a colaborat cu artisti locali și internaționali. Iată lista sa completă de videoclipuri:

1.Araba – videoclipul regizat de Buray și lansat în 2016

 1. Ah Bir Atasözü vs. Çiii – produs de Burak Ozcivit și lansat în 2016

 2. Gelsede Kal – colaborare cu Last Bride colaborare cu Last Bride și cea de-a treia piesa scoasă în 2017

 3. Homies- colaborare cu rapperul Cezinando și lansata în 2017

 4. Let Me Go – colaborare cu Last Bride și lansata în 2020

Datorita acestor apariții pe muzica, Burak Ozcivit a primit și recunoaștere pentru talentul său muzical și a primit, de asemenea, apreciere pentru mesajele sale despre dragoste, speranță și sentimente profunde în videoclipurile sale și piesele sale.

Premii și Distincții

În ciuda acestor precursori, Burak Ozcivit a obtinut numeroase premii și distincții pentru performanțele sale pe ecran și în print. Iată lista sa completă de premii:

 1. Premiul pentru Cel mai bun Actor – Primul Festival International de Film din Hiroshima, Japonia (2008)

 2. Best Actor Award – International Turkic Culture and Art Festival Awards (2014)

 3. Premiul pentru Cel mai Bun Actor – Best Model of the World International Modelling and Talent Competition, Turcia (2016)

 4. Franciză Best Star Actor Award – Signature World Conference, Türkiye (2016)

 5. Premiul pentru Cel mai Bun Actor – 11th Southeastern European Film Festival Los Angeles, Statele Unite (2016)

 6. Premiul pentru Cel mai Bun Actor în Rol Principal – Viewers Choice Awards, Turcia (2018)

 7. Premiul pentru Cel mai Bun ActionStar – City Star Thêatre, Turcia (2019)

 8. Premiul pentru Cel mai bun Actor si Cel mai Bun produsor – Noor Festival Istanbul (2019)

 9. Best Actor Award – Galfilm Film Festival, Turcia (2019)

Fiind recunoscut și premiat pe plan internațional, Burak Ozcivit rămâne una dintre cele mai sudate și de iubit figuri în industria filmului și a divertismentului turcesc din zilele noastre.

Cu un carieră în industria de film și divertisment de peste 15 ani, Burak Ozcivit rămâne devotat fanilor săi și și-a extins și aprofundat influența sa prin diverse apariții în reviste și videoclipuri muzicale, precum și prin campanii de moda și publicitate.