Cele mai multe femei plang când aud cuvântul media și părul lor. Acest lucru se datorează faptului că este greu să găsiți coafuri potrivite și care arată frumos și modern. Însă acest lucru să se întâmple. Există o mulțime de păr mediu coafuri care sunt ușor de întreținut, uimitor și foarte atractiv. Aceste coafuri pot merge cu orice tip de evenimente și vă vor face să vă simțiți sexy și în siguranță. Acest articol va explora cele mai simple și elegante coafuri pentru părul mediu.

Părul mediu Cascadă Coafuri

Cascada coafuri pentru parul mediu sunt printre cele mai populare coafuri. Acest lucru se datorează faptului că nu necesită multă îngrijire și se poate crea în culturile diferite. Această coafură este foarte ușor de întreținut și se poate face acasă, economisind costuri suplimentare. Puteți face această coafură și pentru o ocazie specială, cum ar fi o nuntă, sau puteți pur și simplu să-l folosiți pentru a vă face să vă simțiți mai confortabil și mai încrezător.

Volumul cu Braid

Un alt coafura populare pentru parul mediu este coafura braided volume. Acest lucru se datorează faptului că aceasta oferă un aspect modern, chipilor mai tineri. Această coafură necesită o puțină de atenție în plus, cum ar fi coafurile braid și da volum părului prin săpun înainte de a face coafura. Pentru a face acest lucru, reducerea volumului poate fi îndepărtat prin folosirea unei perii moi înainte de a face firele.

Împletitură Fishtail

Împletitura de pește este una dintre cele mai populare coafuri pentru păr mediu. Această coafură se poate face rapid și ușor. Cel mai important lucru este să vă asigurați că firele sunt împletite strâns și în mod corect. În plus, este important să folosiți produse de îngrijire a părului pentru a preveni deteriorarea firelor.

Coafura Messy Bun

Marele greșeală când vine vorba de coafuri messy bun este că încercați prea mult. Pentru a face această coafură, vă recomandăm să folosiți niște lipici pentru a vă fixa firele la spate. Puteți obține un bun mai încă și cu un aspect mai modern, prin curbarea firelor cu o perie și aplicarea de spray par. De asemenea, vă recomandăm să folosiți o fixare bună, cum ar fi o bentiță, pentru a menține coafura în siguranță.

Boema Side Braid

Boema laterală este una dintre cele mai elegante coafuri pentru părul mediu. Această coafură se poate realiza prin împletirea firelor lateral, cu viteză, pentru a obține cel mai frumos coafuri. Parul trebuie să fie uscat înainte de a face această coafură, folosind produse de îngrijire a părului, cum ar fi balsam sau spray de par. Puteți adăuga și aderența prin aplicarea de spray-uri sau balsam.

Side Pony

Side Pony este o coafura foarte interesanta si a fanteziei pentru părul mediu, care este foarte practic să se facă acasă. Acest lucru poate fi obținut prin împletirea parului pe o parte, pentru a crea o buclă în care se realizează pony. Dacă parul este deja încurcat, puteți folosi câteva produse de îngrijire a părului și un uscător de păr pentru a-l face mai strâns și mai ușor de gestionat.

Super Împletitură

Dacă doriți să vă înfrumuseța părul mediu, împletirea super este cea mai bună coafură pentru a încerca. Această coafură se face prin adunarea parului în două împletituri, puțin sub nivelul urechilor. Împletiturile trebuie sa fie strâns împletită și vor crea un efect elegant și modern. Este bine să folosiți produse de îngrijire a părului, cum ar fi cea mai bună balsam pentru volum, pentru a da strălucirea și de a face mai stabil.

Toate aceste coafuri sunt perfecte pentru părul mediu. Fiecare coafura arata modern si ies din anonimat. Acestea nu sunt greu de întreținut, dar sunt destul de atractive si sexy. Există multe moduri în care le puteți folosi și vă veți bucura de un look de moda și încredere. Dacă sunteți în căutarea de un look mai diferit și ușor de întreținut, aceste coafuri par mediu sunt prefect pentru a începe.