Candva am implinit doi ani de casatorie si acum suntem impreuna de mai multi ani. Imi amintesc cu drag primul nostru an nou in calitate de parteneri. Eram amandoi emotivi, strans in brate am vorbit despre urarile noastre de afaceri, dragoste si implinire pentru acest nou an. Eram optimisti si plini de asteptari. In fiecare an, aceste urari se repeta si evolueaza.

Cand vine vorba despre urari de la multi ani sotului meu, cuvintele pot lasa uneori de dorit. Am intotdeauna aceasta presiune de a spune ceva memorabil si tandre cu aceasta ocazie. Am decis sa deschid acest subiect si sa vorbim exact despre ce inseamna un cadou prea frumos pentru sotul meu de la multi ani.

Iata cele mai frumoase si incantatoare urari de la multi ani sotului meu.

1.”Iti urez un an nou fericit plin de dragoste si bucurii. Iubirea noastra s-ar putea sa se schimbe, pentru ca timpurile se schimba, dar sentimentele mele pentru tine sunt si vor ramane aceleasi”.

2.”Cu fiecare dorinta pentru anul care vine, iti urez pace, lumina si implinire. Nimic nu este mai special decat un fericit an nou incalzit de dragostea noastra”.

3.”Un an nou inseamna o noua zi de start pentru noi doi! Sa facem ca toata dragostea noastra sa creasca in fiecare zi, sa fie ornamentata de momente frumoase, sa fie umpluta cu bucuria si sa se adanceasca cu iubire. La multi ani!”

4.”Imi imaginez cum iti vine timpul sa ne strangem mainile si sa inchidem ochii si simtim absolut fiecare clipa, fiecare nebulet, privescul si freamatul vietii, si sa simtim iubirea care ne invinge! Sa trecem un an nou impreuna! La multi ani dragostea mea!”

5.”Prima noastra sarbatoare impreuna arata altfel decat cea din acest an. Am crescut impreuna, am schimbat totul, sa zburdam deasupra norilor! Iti doresc sa nu te indepartezi de mine, sa nu pierzi niciodata increderea in noi! La multi ani, iubitule!”

6.”Traiasem putin cate putin sentimentul asta ciudat care venea din ce in ce mai des in viata noastra. Cu ceva timp in urma am realizat ca acela pe care il iubesc…suntTu, iubeste-ma inapoi! Mergand inainte sa traim noi tot anul! La multi ani, dragul meu!”

7.”De la primul moment am vazut ca suntem unul pentru celalalt – acelas suflet impartit in doua trupuri. Incerc sa imi dau seama ce m-a facut sa te iubesc atat de mult, sa rezistam si sa mergem mai departe! La multi ani iubirea mea!”

8.”Dragul meu, iti urez un an nou plin cu bucurii si momente frumoase. Sa urmeze 365 de zile pline de iubire si satisfactii! Aici este locul meu sa te strang in brate si sa iti urez la multi ani!”.

9.”Dragul meu, doua cuvinte isi au locul lor special in aceasta cursa de multe ori grea si ciudata. Acel cuvant este “te iubesc”. Te rog, asculta-ma. Te-am iubit toata viata mea si te iubesc si mai mult cu fiecare zi. La multi ani!”

10.”Sa petrecem acest an nou impreuna si sa ne bucuram de momente de magie impreuna. Sa acceptam ce e bun si sa ne implinim dorintele. Sa pastram dragostea noastra peste veac, sa o impartasim altora si sa o presaram in jur! La multi ani!”

Cu aceste 10 urari incantatoare, sotul meu va sti cu siguranta ce inseamna sa fiu implinita cu un om drag si special. Imi doresc ca anul acesta sa fie unul special pentru noi, plin de surprize frumoase si sa punem baze pentru ani si mai buni. Imi doresc sa continuam sa ne readucem aminte de noi si sa ne cinstim momentele lor din fiecare an.

La multi ani dragul meu sot! Te iubesc si ma bucur ca iti urmez in calatoria asta marcata cu aceleasi emoții și suflet de petrecere.