Unul dintre cele mai emotionante momente din viata oricarei persoane este ziua de nastere, iar atunci cand aceasta se apropie, multi dintre noi ne gandim intens la ce urari de la multi ani sa i-o spunem partenerului nostru.

Indiferent de modul in care s-a schimbat relația cu partenerul tau si, eventual, cum s-au schimbat modurile tale de a-l face pe el sa se simta special, este important sa-i daruiesti ceva care sa ii arate ca il iubesti chiar si pe ziua lui de nastere. Exista o mulțime de moduri de a-i face o surpriza in aceasta zi frumoasa, insa cel mai important este sa-i trimiti urari de la multi ani care sa-l faca sa se simta chiar deosebit.

Iata cateva sugestii pentru urari romantice, interesante sau chiar amuzante și neobișnuite, pe care sa le iei in considerere atunci cand iti pregatesti mesajul special pentru prietenul tau:

 1. Urari romantice

● Cand sunt in preajma ta, zilele trec prea repede și simt ca lumea se lasa rasturnata pe dos.
La multi ani, iubirea mea!
● Viata ta este atat de frumoasa și plina de dragoste ca un basm, iar eu sunt norocos sa fiu parte din el! La multi ani, dragostea mea!
● Nu am cuvinte sa exprim cat de neprețuita și speciala este prezența ta in viața mea. La multi ani, iubitul meu!

 1. Urari interesante

● Fie ca aceasta zi sa-ti aduca atat odihna și relaxare, cat de fel de multe aventuri si provocari noi! La multi ani!
● Fie ca aceasta zi sa te corecteze unde ai gresit și sa-ti deschida usile spre noi și mai frumoase perspectiva! La multi ani!
● Fie ca ziua ta sa-ti aduca un plus de rezervata de energie și de optimism! La multi ani!

 1. Urari amuzante
  Acum ca te-ai facut mare, sper ca te bucuri de tot ce decide sa faci, cum ar fi sa veghezi pana tarziu, sa-ti iei noptile liber, si sa fii neascultator. La multi ani!

● Se spune că oamenii se schimba odată cu vârsta. Sper ca tu sa ramai la fel de amuzant si increzator ca intotdeauna. La multi ani!
● Fie ca aceasta zi sa-ti aduca tot ce iti doresti – in afara de stuff legat de imbatranire. La multi ani!

 1. Urari neobișnuite
  ● Fie ca aceasta zi sa-ți aduca claritate, intuitie si puterea de a face alegeri inteligente pentru viața ta. La multi ani!
  ● Fie ca această zi să adere miracole, inovații și descoperii și sa-ţi aduca o rezervata de entuziasm nou! La multi ani!
  ● Fie ca aceasta zi sa-ti deschida o lume noua de speranțe si noi posibilitati. La multi ani!

Indiferent de tipul de urari alegeri sa-i trimiti iubitului tau, ai grija sa-i spui ceva ce sa aiba in primul rand pregatite. Regulile sunt simple; trebuie doar sa fii sincer si original – fraza ta ar trebui sa pastreze acea emoție care se simte intotdeauna atunci când daruim o surpriza placuta.