Parul subtire poate fi o experienta frustranta. Multi oameni se tem sa experimenteze o tunsoare noua din cauza faptului ca acest lucru poate face podoaba capilara sa para si mai subtire si mai uscata. Cu toate acestea, exista multe tunsori pe care le poti incerca care pot sa iti faca parul subtire sa arate incredibil si sa dai frau liber stilului tau personal. Daca te intrebi ce tunsori se potrivesc parului subtire, iata cateva optiuni interesante pe care le poti incerca.

1. Bretonul si Bretonul Asimetric

Bretonul are mereu un aspect cool si permanent tineresc. Forma clasica este cea dreapta la mijloc, dar poti alege si varianta asimetrica pentru un look modern. Bretonul si varianta asimetrica poate fi o alegere atat pentru barbati cat si pentru femei. Aceste tunsori distribuie volumul pe intreaga suprafata parului si ascund subtierea parului.

2. Lobul

Lobul adica tunsoarea bob lunga, poate fi o optiune buna si pentru parul subtire. Acest stil este scurt si relaxat si apare in tendintele moderne. Aceasta tunsoare adauga volum si elasticitate parului. Folosind produse precum volumizer si spray, poti obtine un aspect mai voluminos si stralucitor.

3. Rasaritul

Rasaritul este o alta off cut-style care poate face parul subtire sa arate uimitoare. Acesta ofera impresia de volum si are textura dreapta si aspra care creeaza vizual un look mai gros.

4. Bretonul cu Textura

Un breton cu textura poate fi o experienta interesanta pentru oamenii cu par subtire. Texturizarea sporeste volumul si aspectul parului curat si lejos. Aceasta se obtine prin frezarea parului subtire in scari si in trepte. Acesta tunsoare poate salva o multime de ore cand vine vorba de obtinerea volumului parului subtire.

5. Tunsoare in trepte

O tunsoare in trepte poate sa confere parului subtire volum si stralucire. Variatie de taieturi si lungimi diferite in partea parului vor oferi un efect frumos si volum. De asemenea, poate fi folosita textura adaugata pentru a da un aer diferit.

6. Bretonul Bob

Bretonul bob poate fi perfect pentru parul subtire, oferind volum si densitate. Acesta se refera la tunsoarea bob, cu bretonul la jumatate si buclele fine de-a lungul liniei laterale. Acest stil le ofera oamenilor cu par subtire un look cool si modern.

7. Taieturile Pixie cu Breton

Un Bob Pixie cu Breton poate fi o alegere interesanta pentru parul subtire. Aceste tunsori intreaga lungime a parului se taie la nivelul barbiei, cu bretonul despartit la mijloc. Acest stil ofera parului subtire volum si este potrivit pentru persoanele cu par subtire care isi doresc sa aiba o tunsoare moderna si care poate fi usor de intretinut.

8. Parul tuns scurt

Tunsorile scurte sunt populare pentru oamenii cu par subtire. Aceste tunsori se pot face in diferite stiluri si lungimi, iar acestea pot oferi un contur frumos si feminin. Adaugand textura si frezand parul in trepte poti obtine efectul de volum si stralucire.

9. Bretonul cu Breton Jagged

Bretonul cu Bretonul asimetric Jagged poate fi o alegere buna pentru stilul tau parul subtire. Acest estival este des partit vertical la mijloc rabatat lateral, si creaza impresia de volum si densitate. Acesta poate fi un look modern si interesant care poate fi usor personalizat.

10. Spiky Pixie

Tunsoarea Pixie Spiky este o alegere interesanta pentru oamenii cu par subtire. Acest stil este unul scurt si modern, cu breton si aspect de ciuperci. Aceasta adauga volum si se poate adapta la fizionomia fetei pentru a obtine un look mai lejer si relaxat.

11. Parul Degetelor

Parul Degetelor poate fi o optiune buna pentru oamenii cu parul subtire. Acesta include volumul tunsoarii Bob, cu linii paralele in jurul urechilor si gatului. Aceste elegante se pot face adaugand textura suplimentara pentru a obtine aspectul de volum adaugat.

12. Tunsoarea usor ondulata

O tunsoare usor ondulata poate fi o alegere buna pentru parul subtire. Aceasta poate oferi volum si textura parului subtire. Tunsoarea va crea impresia de par mai des si poate fi stilizata cu producte de ingrijire potrivite,cu produse de ingrijire si cu stylerul.

13. Blunt Cut

Un Blunt Cut poate fi o optiune creativa pentru oamenii cu par subtire. Acest stil este o taietura directa cu linia dreapta aparand in partea de mijloc a capului. Aceasta adauga volum si densitate parului subtire si poate oferi un contur feminin, elegant si modern atat barbati cat si femei.

14. Bretonul jucaus

Pentru cei care doresc un stil mai indraznet pentru parul subtire, bretonul jucaus este o optiune interesanta. Acesta ofera volum si faciliteaza stilizarea parului. Bretonul jucaus se poate personaliza si poate fi folosit si ca accesoriu pentru stiluri chiar mai dorite.

15. Bretonul lateral

Bretonul lateral este o tunsoare care va adauga volum si textura parului subtire. Acesta poate fi usor de stiliza si poate fi adaugat cu peria pentru a obtine effectul de volum. Cu aceasta tunsoare vei avea un aspect trendy si modern.

16. Bretonul-Bob

Daca iti doresti un look mai cuPersonalizat, Bretonul-Bob poate fi o optiune interesanta. Acest stil implica taierea parului scurt in jurul urechilor si a gatului, creand un efect voluminos. Crearea unui breton adauga de asemenea volum la suprafata parului subtire.

17. Tunsoarea U

O alta alegere interesanta pentru parul subtire este Tunsoarea U. Aceasta implica rasaritul parului la nivelul urechilor si taierea in restul parului. Acest stil poate fi usor de modificat folosing styling-ul in trepte si poate fi folosit pentru a face parul subtire sa arate voluminos si stralucitor.